M.A.M.A apdovanojimai papiktino net ir Seimo narį: nesuvokiamas ciniškumas

  • Teksto dydis:

Šiandien vykę M.A.M.A apdovanojimai patiko toli gražu ne visiems. Dalis žmonių pasipiktino, kad renginys įvyko,  socialiniuose tinkluose įsisiūbavo audringos diskusijos.

Į apdovanojimų ceremoniją dėl COVID-19 pandemijos apribojimų šį kartą pakviesti tik nominantai, žiūrovų nebuvo.

Vis dėlto visuomenės pasipiktinimas kilo, nes  renginys vyko nesilaikant karantino judėjimo ribojimų, saugių atstumų. Juk visiems Lietuvos gyventojams jų privalu laikytis. 

Savo poziciją išsakė ir Seimo narys Justas Džiugelis.

„Nesuvokiamas šio vakaro M.A.M.A organizatorių ir ten besipuikuojančių dalyvių ciniškumas. Tikiuosi greitos ir griežtos atsakingų institucijų reakcijos“, – savo feisbuko paskyroje parašė jis.

Marketingo specialistė, nuomonės formuotoja Beatričė Paškevičiūtė nusistebėjo renginiu.

 

„Labai įdomus reiškinys šios dienos M.A.M.A apdovanojimai.

Jau beveik pusę metų renginių rinka sustojusi dėl esančių ribojimų ir staiga per TV  matai, kas dedasi „Žalgirio“ arenoje.

Atsiprašau, ar aš kažką praleidau, bet nuo kada galima organizuoti renginį visus svečius bei dalyvius ištestavus? Kur šita komunikacija buvo, yra, bus?

Pikta? Taip. Oro uoste neturėjom renginio nuo rudens pradžios, nors turim 500 kv. m. salę. Pikta, kaip ir visiems kitiems, kurie dirba šioje rinkoje.

Nesuvokiamas šio vakaro M.A.M.A organizatorių ir ten besipuikuojančių dalyvių ciniškumas.

Spėju, reikėjo gauti pakvietimą ir su tėvais pagaliau susitikti apdovanojimuose, nes kodėl gi ne“, – parašė B. Paškevičiūtė

M.A.M.A renginiu pasipiktino ir projekto literatūros mėgėjams „Vilnius skaito“ sumanytoja Jurga Mandrijauskaitė: „Aš truputį nesuprantu kažko. Čia kažkur egzistuoja paralelinė realybė, kurioje šiuo metu vyksta tokio pobūdžio renginiai su nusidriekusiomis eilėmis išsipusčiusių žvaigždžių...?!. Visi be kaukių ir skydelių lipa į sceną, po kelias grupes nesilaikant atstumų.. Rimtai“?



NAUJAUSI KOMENTARAI

Manau

Manau portretas
Pasirodymas puikus ir tiesiog reikalingas,nes visi pavargo nuo tos nežinomybės.Tik pykti liežuvautojai nerimsta jiems niekada nebus gerai.

Vilmai

Vilmai portretas
Aš siūlau kiekvienam prie 500 pridėti dar vieną 0, T.y.5000 , ir kiekvienam nariui , o ne kiekvienam “šeimos ūkiui”, nes kai kai kurie žmonės atvyko galimai su palydovėmis iš laikraščių skelbimų, nes padorūs žmonės apsirengia drabužiais

Tai

Tai  portretas
Tikrina kas nors kaimo turizmo sodybas? Medžiaga policijai ar kam?
VISI KOMENTARAI 26

Galerijos

Daugiau straipsnių