Iš „Meilės be sienų“ išmesti pirmieji dalyviai: įtūžęs vaikinas parengė žiaurų keršto planą

  • Teksto dydis:

TV3 projektas „Meilė be sienų“ jau įsibėgėjo, o antradienio vakarą merginos pirmąkart sprendė, kam atėjo metas palikti šou. Tiesa, tiek staigmenų, kiek jų buvo vakar vakarą, nesitikėjo nė viena mergina.

Projekto vedėjas Justinas Jankevičius vieną po kito vis traukėsi kozirius, ir nors iš pradžių dalyvės tikėjosi, kad joms teks pašalinti tik vieną dalyvį, galiausiai paaiškėjo, kad galimybės susirasti antrąją pusę, vis dėlto netenka du. Tiesa, vienas vaikinas gavo galimybę pasitaisyti – tik ar sugebės?

Ukrainietės merginos, J. Jankevičiaus paklaustos, ką galvoja apie lietuvius vaikinus –  išvaizdųjį Ričardą, tylenį Mažvydą, mergišių Dovydą ir naujoką Žilviną – žodžių į vatą nevyniojo. Vienos teigė nepajutusios chemijos, kitoms pritrūko laiko, kad geriau vienas kitą pažintų, o štai kitos nė nebandė slėpti – lietuviams vaikinams, anot jų, trūksta drąsos, kuri padėtų užkariauti jų širdis.

Pirmiausiai ukrainietės nusprendė, kad daugiau „Meilėje be sienų“ nebenori matyti Mažvydo. Joms jis pasirodė toks ramus, kad net sunku pastebėti, ar jis išvis yra. Tačiau sužinojusios, kad turi galimybę atsisveikinti ne tik su juo, visos vienbalsiai nutarė – projektą palikti turi ir Dovydas.

„Vieną apkabino, ji sėdi ant rankų. Kitą apkabino per klubus, antrą, trečią – taip pat. Manau, kad tai nėra normalu. Tu negali patikti visiems“, – skaudžiai Dovydui kirto Olga.

Sužinojęs, kad projektą tenka palikti ir jam, Dovydas nebesitvardė: „Tos merginos, kurioms patikau, matyt, išvis nesugebėjo už mane užtarti žodžio. Esu jomis labai nusivylęs – dviveidės melagės. Likusiems bičams, su kuriems susibendravome, linkiu sėkmės, kad nepražūtų šiame gyvatyne. Merginos yra dviveidės ir visiškai nieko nesupranta“.

Tačiau tai sakydamas Dovydas dar nežinojo, kad turės galimybę į projektą sugrįžti. Tiesa, iki vakar dienos to nežinojo ir merginos. Anot J. Jankevičiaus, šitaip į šou grąžinti bus galima tik tris vaikinus, o sprendimą tai padaryti, merginos turi priimti vos per minutę. Tačiau net ir išgelbėtas Dovydas į „Meilę be sienų“ grįš ne iškart – jis čia ir vėl pasirodys tik tada, kai merginos praras teisę išmetinėti vaikinus. Tuo metu kortos apsisuks ir pašalinimas iš žaidimo ims grėsti ukrainietėms. Ir nors Dovydą išgelbėjo Aliona, kuri įsitikinusi, kad jis – geras žmogus, vaikinas ir toliau tūžo. Jis jau dabar žino, kad grįš visoms skaudžiai keršydamas.

Intriguojantis, meilės ir intrigų kupinas projektas „Meilė be sienų“ – pirmadieniais-ketvirtadieniais 20.30 val. per TV3.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Ukrainietis

Ukrainietis portretas
Taigi jos mūsų prostitutes

Jurga

Jurga portretas
Gėda gėda darote su tokiom palaidūnėm, kiaunės kekšės ir tiek

Taigijos ieško loxų

Taigijos ieško loxų portretas
todėl bent kiek protingesius ir meta lauk:D)
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių