Monika Liu: vieną dieną būdavau pardavėja, kitą – eidavau dirbti į E. Johno studiją

  • Teksto dydis:

Prieš devynerius metus po pasaulį pasiblaškyti išvykusi dainininkė Monika Liu dabar skaičiuoja tik pirmus metus, kai sėsliai gyvena Lietuvoje. Pasisėmusi žinių Bostone, po to Londone, ji grįžo su trenksmu – dėl savo energijos tapo kone labiausiai aptarinėjama „Lietuvos balso“ mokytoja, galinčia pasigirti per dieną išperkamais koncertų bilietais, vis didesnes susižavėjusių minias traukianti dėl savo unikalios kūrybos.

Gyvenimo būdo žurnale „Nuo...iki…“ – neįtikėtinas Monikos Liu pasakojimas apie kelią, kurį jai teko praeiti, kad atsidurtų čia, kur dabar yra. Į prestižinį Berklio koledžą Bostone su didelėmis viltimis išvykusi studijuoti Monika susidūrė su kiek kitokia realybe. Pradžia buvo labai sunki psichologiškai – atlikėja atvyko neturėdama kur gyventi, kurį laiką buvo apsistojusi gangsterių rajone, į kurį jos vežti nenorėdavo net taksi vairuotojai.

„Buvo toks etapas, kai aš galvojau, kad man išvis blogai seksis. Niekuo nebetikėjau. Į Ameriką atvažiavau su dviem lagaminais, stoviu, nežinau, kur eiti, pasirodo, įvyko nesusipratimas ir negavau buto. Tada netyčia pakliuvau gyventi į labai pavojingą rajoną, kur naktimis girdėjau šūvius po langais“, – prisipažino Monika Liu.

Po kelerių metų Monika persikraustė į Londoną, kur dirbo įvairiausius darbus, padavėjos ar pardavėjos. Skirtumas tik tas, kad dažnai jai tekdavo aptarnauti ne tokius ir paprastus klientus. „Vieną dieną dirbdavau pardavėja, kitą eidavau į Eltono Johno studiją, kur galėdavau sutikti Edą Sheeraną, ir ten kurdavau muziką sau arba kitiems. Man teko ir paserviruoti indus kažkokiems karališkiems šeimos nariams, Adelei paltą pakuoti, kurį prieš atiduodama, dar priglaudžiau prie savęs, kad jos talento man šiek tiek pereitų. Teko ir Ellie Goulding nuo paparacių parduotuvėje slėpti“, – vardina ji.

Apie lietuvišką pramogų pasaulio piešinį, kurį ji tapo jau dvejus metus, ir apie meilę, nutrūkusią po 8 metų, – šį pirmadienį, 20 val., laidoje „Nuo...iki…“ per LNK.


Šiame straipsnyje: Monika Liudainininkėmuzika

NAUJAUSI KOMENTARAI

Tamsos

Tamsos portretas
Siaubas!

.......

....... portretas
Norėčiau su ja pasimylėt.

AS

AS portretas
Saunuole Monika Liu.Tik ,,Lietuvos balso,,teisejam reikia kuklumo ir gerbti save bei ziurova.Kojom migtuks jungineti,zargytis neprideda teisejam balu.
VISI KOMENTARAI 6

Galerijos

Daugiau straipsnių