Netikėtai mirė LNK laidos „Labas vakaras, Lietuva“ žurnalistas V. Stankevičius

  • Teksto dydis:

Dar viena širdį verianti netektis – šeštadienį netikėtai užgeso LNK laidos „Labas vakaras, Lietuva“ žurnalisto Viliaus Stankevičiaus gyvybė.

Apie tai socialinio tinklo paskyroje pranešė „Raseinių naujienos“.

„Mums tavęs trūks, mielas drauge ir kolega... Nuoširdi užuojauta šeima“, – rašoma feisbuko paskyroje.

Šią žinią portalui kauno.diena.lt patvirtino ir LNK atstovas spaudai Gediminas Malaškevičius. Gerbiant šeimos privatumą mirties priežastis neskelbiama.

Užuojautą dėl jauno žurnalisto mirties išreiškė ir Raseinių meras Arvydas Nekrošius.

„Ech, Viliau... Mums tavęs labai trūks. Užuojauta artimiesiems ir jį pažinojusiems“, – rašė A. Nekrošius. 

 

 

Vilius Stankevičius gimė Raseiniuose, 2022 m. Vilniaus universitete baigė žurnalistiką, laidoje „Labas vakaras, Lietuva“ darė reportažus, o pastaruoju metu vedė ir kriminalinių naujienų rubriką.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Rūtenis

Rūtenis portretas
Deja, tačiau apie mirusius žmones spręs gyvieji, o ne koks aukščiausiasis, ir taip buvo iki šiol ir taip bus per amžių amžius, nes kas jei žmonės apie žmogų apspręs, o miręs ar gyvas, tai vienas ir tas pats, svarbu yra nešmeižti. Dabar žiū jau tėvas kaltina vaiką, nukentėjusį ne mažiau kaip 9 kartus, o pats pasikabinęs visur jautęs kažkokį tai tariamą spaudimą. Kokį spaudimą nenori detalizuoti, o ir ar darbdavys neturi teisės nurodinėti savo samdomajam, ir ar turi būti atvirkščiai, kai samdinys nurodinėtu darbdaviui. Žiūrėkite- dirba visa plejada senbuvių žurnalistų LNK (Paulius, Karolina ir panašiai) ir niekas nesiskundžia, o ateina vaikigalis ir jam jau iškart blogai, o kai paprašo, išaiškėjus melui, išeiti, tai jau spaudimas atsiranda. Jei su mikrofonų spaudimas, tai tegul eina kur jo nėra- bordiūrus kloti ar su trimeriu pasišvaistyti visą karštą darbo dieną, tai tuomet supras kas yra puslengvis darbas ir už trigubą algą.

Genute

Genute portretas
Ilsėkis ramybėje,artimiesiems stiprybės,baikit spėlioti kas kaip leiskime atgulti ,tik jis vienas žino kas kaip,spręs aukčiausias o ne mes

Lina

Lina portretas
Užuojauta tėvams. Gaila jauno žmogaus. Mano supratimu, reikėtų daugiau info apie žurnalistą. Gimimo metai , LNK labas vakaras žurnalistai nei kriukt, nei mykt, kad jo jau nebėra, kad reiškia užuojautą. Negražu. Man labai gaila Viliaus.
VISI KOMENTARAI 136

Galerijos

Daugiau straipsnių