Paaiškėjo, kam atiteko jubiliejinio „X faktoriaus“ nugalėtojo titulas

  • Teksto dydis:

Sekmadienio vakarą įvyko jubiliejinio – 10-tojo „X faktoriaus“ superfinalas. Nugalėtojų titulas atiteko vaikinų grupei iš Ignalinos „Spurr“.

Antrąją vietą pelnė Vytautė Gaižauskaitė, o trečiąją – ukrainietis Demianas Shyianas

Per superfinalą teisėjai turėjo tik patariamąjį balsą. Kas taps nugalėtoju, sprendė žiūrovai. Daugiausiai jų balsų surinkusiai grupei „Spurr“ atiteko ne tik gerbėjų simpatijos bet ir 15 tūkst. eurų.

Vaikinų grupė iš Ignalinos „Spurr“ neabejotinai į „X faktorų“ atnešė naujų vėjų. Kiekvienas jų pasirodymas – be galo įsimintinas, įvaizdis – toks, kokį norėtų pakartoti ir kiti, o atsidavimas scenai – nepralenkiamas. Vaikinai dar prieš superfinalą pasakojo, kad laimėjimo atveju pirktų didelį autobusą, su kuriuo galėtų važinėti po Lietuvą ir džiuginti gerbėjus savo koncertais. O pergalė grupei būtų lyg nauja pradžia bei galimybė užsitvirtinti vietą Lietuvos muzikos pasaulyje.

„Šis projektas išmokė mus kalbėtis su publika ir dar labiau išsilieti grojant. Nugalėję pirmiausiai nubėgtumėme pas palaikymo komandą, kuri nuo pirmos tiesioginės transliacijos buvo su mumis. Ir tik vėliau važiuotume atidarinėti kalėdinių dovanų bei džiaugtis šventėmis“, – prieš superfinalą kalbėjo grupės vokalistas Kipras Skrebutėnas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Re

Re portretas
Aš manau pirmos vietos niekas nebuvo vertas

Ale

Ale portretas
Šių metų X faktorius pats prasčiausias.Labai patiko Gabrielė Kalniskyte...deja,nesulaukė žiūrovų palaikymo.Toliau neziurejau,nes nei vienas atlikėjas nebuvo įdomus...

Ruta

Ruta portretas
2 ir 3 vietos turi būti paminėtos. GEDA x faktoriui
VISI KOMENTARAI 17

Galerijos

Daugiau straipsnių