Pažadas: jei „The Roop“ laimės „Euroviziją“, M. Stonkus šoks nuogas

  • Teksto dydis:

Pirmadienio vakarą Vilniuje vyko pirmas tokio tipo renginys Lietuvoje, kuriame savo gerbėjus artimu susitikimu pradžiugino lietuviško podkasto „Vėl tie patys“ kūrėjai – Mantas Stonkus, Rolandas Mackevičius ir Mantas Katleris.

„Laukiam, jaudinamės, nekantraujam. Šiandien ateis šimtas mūsų patreonų (patreon – platforma, kurioje žmonės gali pasirinkta suma paremti savo mėgstamus kūrėjus, red.past.), tapkite jais, jei ateityje norėsite tokių išskirtinių renginių. O dabar einame ruoštis“, – pirmaisiais įspūdžiais prieš prasidedant filmavimui dalinosi M.Stonkus, kuris, susirinkus žiūrovams, kartu su kolegomis neskubėjo lipti ant scenos, bet su kiekvienu asmeniškai sveikinosi prie durų, kvietė daugiau pabendrauti asmeniškai, nusifotografuoti.

Nors užėmę savo vietas prieš kameras vyrai neslėpė, kad nerimauja, kaip viskas pavyks, greitai jaudulį pakeitė net beveik tris valandas trukęs juokas. Žiūrovai turėjo galimybę užduoti klausimus iš savo vietos, o diskusijai tarp salės ir vedėjų įsibėgėjus, M. Katleris pakvietė visus pasilikti ir po filmavimo: „Iki kelintos valandos mes dar galim čia būti? Kai baigsim, liekam visi kartu dar pasėdėti“. Iki vėlaus vakaro trukusio pokalbio kulminacija tapo M. Stonkaus pažadas – jei Lietuvos atstovas „The Roop“ šiais metais laimės „Euroviziją“, jis sušoks jų šokį, su kojine prisidengęs vos vieną vietą.

Po renginio R. Mackevičius teigė, kad šis kartas buvo planuotas tik kaip pabandymas, bet viskas pavyko taip gerai, kad pats nekantrauja, kada galės su gerbėjais susitikti ir kituose miestuose, pradedant Londonu, kur keliaus jau balandžio mėnesį, tęsiant Kaunu ir Klaipėda bei neatmetant galimybės suorganizuoti turą ir po kitus miestus. „Labai geras jausmas suprasti, kad su savo mintimis ir požiūriu esi toks ne vienas. Mūsų yra daug, kurie gyvena panašiai“, – pasakojo Rolandas. „Kažkas klausė, ar mums apsimoka visa tai daryti. Mes darome ne dėl to, kad apsimokėtų, o dėl to, kad mums smagu. Ir darysime tol, kol ir jums bus smagu“, – geromis emocijomis po pirmojo renginio dalijosi vedėjai.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Lietuvė

Lietuvė portretas
Kodėl dažnas vyras nori savo ,,daiktus,, viešai rodyti....

Anonimas

Anonimas portretas
vargu ar ką turi parodyt ...

Anonimas

Anonimas portretas
Aisku kad nelaimes.Nes kitos salys yra isradingos.Pvz Rumunija isleido daina alcohol no.Kitais metais butu gerai kad musu paklykautu karui narkotikams ne.Lietuva fantazijos neturi o nori buti pirmi.Fantaziorai.
VISI KOMENTARAI 14

Galerijos

Daugiau straipsnių