R. Mackevičiaus karjeroje – nauja partnerė

  • Teksto dydis:

Naujajame BTV televizijos sezone – netikėtas projektas, kuriame pajėgas sujungs protas ir jėga. Azartiško žaidimo vedėjais taps „2TV“ veidas Dalia Belickaitė ir vienas mylimiausių LNK televizijos vedėjų Rolandas Mackevičius.

Televizijos eteryje šeimyniniai ar bičiulių duetai varžysis smagiose fizinėse rungtyse, kurios atneš galimybę protą atstovaujančiam poros nariui atsakyti į kuo daugiau klausimų. Teisingi atsakymai virs taškais turnyrinėje lentelėje, o kiekvienoje laidoje pergalę pasiekęs duetas džiaugsis įspūdingais prizais. 

Žiūrovų jau pamilti Dalia ir Rolandas naujojo sezono iššūkiui ruošiasi su maloniu jauduliu. „Su Dalia nesam gerai pažįstami, bet žinau, kad ji – be galo pozityvi, aktyvi, drąsi ir sportiška. Manau, mūsų abiejų atsidavimas darbui padės greitai tapti tvirtu duetu. Esu tikras, kad būdami scenoje neatsitversime siena – užkursiu jai ne vieną smagią provokaciją, abiem teks improvizuoti“, – šypsojosi R. Mackevičius.

Dalia taip pat negailėjo komplimentų būsimam scenos partneriui. „Rolandas – absoliutus savo srities profesionalas. Esu tikra, kad su juo dirbti bus vienas malonumas, iš jo galėsiu daug pasimokyti. Labai džiaugiuosi laukiančia patirtimi!“ – teigė ji. 

Kas svarbiau – protas ar jėga? Naujojo žaidimo dalyviams prireiks ir to, ir to. Poros, draugai, tėvai ir vaikai ar net seneliai – į žaidimą kviečiami registruotis visapusiškai vieną papildantys duetai. Kol vienas demonstruos atkaklumą fizinėse užduotyse, kitam prireiks sumanumo narpliojant intelektinius klausimus. 

D. Belickaitė džiaugėsi, kad šioje laidoje galės suderinti dvi savo aistras. „Kai tik sužinojau apie šį projektą, pagalvojau: „mano laida“. Esu neatsiejama nuo sporto, o čia galėsiu suderinti jį su laidų vedimu. Jaučiu, kad galėsiu į laidą įnešti daug savęs ir dėl to labai džiaugiuosi!“ – pasakojo naujojo projekto vedėja.

„Sakoma, kai yra jėgos, proto nereikia, bet aš visuomet labiau linkstu prie protingų žmonių. Faktas, kad vienas be kito protas ir jėga egzistuoti negali. Tą įrodys ir mūsų dalyviai“, – sakė R. Mackevičius.

Sezono naujiena „Protas ir jėga“ BTV eteryje pasirodys spalio 2 dieną.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių