Reakcijos po „Eurovizijos“ finalo – iškalbingos

  • Teksto dydis:

„Eurovizija“ abejingų nepalieka. Po finalo reakcijų netrūko.

„Mes laimime muzikiniame fronte! Nugalėsime ir... tame kitame fronte! Ukrainos kariai, ši pergalė jums!“ – emocingai pasisakė Ukrainos TV komentatorius Timur Miroshnychenko. Šis jautrus vaizdo siužetas kaip mat išplito socialiniuose tinkluose.

 

 

„Puikus laimėjimas!!!!!! Slava Ukraini!!!!!!!!!“ – feisbuke rašė dainininkas, kūrėjas, didžiosios „Eurovizijos“ dalyvis Andrius Mamontovas.

Finalą stebėjo ir kitas šio konkurso buvęs dalyvis  – grupės „The Roop“ lyderis Vaidotas Valiukevičius. „Sveikiname Moniką su pasiekimu. Daug kas kalbėjo, kad tu nebūsi finale. Tai netiesa. Tiesa yra ta, kad pasiekei labai daug ir labai puikiai pasirodei. Ačiū tau!“–  dėkojo Monikai, kaip pats teigė, už „už Lietuvos atstovavimą taip gerai ir stilingai“.

 

 

„Slava Ukraini!!! Tegu skrieja žinia per pasaulį. Monika Liu, puiki vieta! Ispanė – per žemai“, – pasisakė žurnalistas ir visuomenininkas Andrius Tapinas. Ukrainos pergalės, jo manymu, reikėjo jau vien todėl, kad „dar kartą pasakytų kažką prasmingiau už visus lėkščiausius vedėjų bajerius“. Prieš finalą A.Tapinas Moniką Liu apibūdino kaip elegancijos blyksnį jomarke ir prognozavo jai vietą pirmame dešimtuke. „Ir kad ir kokią vietą užimtų ispanė, ji bus per žemai!“ – ne humoro neapsiėjo žurnalistas.

Slava Ukraini!!! Tegu skrieja žinia per pasaulį. Monika Liu, puiki vieta!

Atlikėjas Stanislovas Stavickis-Stano supeikė kai kurių šalių „Eurovizijos“ žiuri. Dauguma šalių žiūrovų Ukrainai skyrė daugiausiai taškų, tačiau kai kurios komisijos „Kalush Orchestra“ pasirodymo neįvertino nė vienu tašku. „Europa – tai ne snobų komisija. Tai ne stabdžių ir kompromisų vyriausybės. Europa yra su Ukraina! Слава Україні !!!“ – rašė Stano.

Neliko neaptartas ir Vokietijos rezultatas – paskutinė vieta finale. Konkursą šios šalies atlikėjas, kuriam nereikėjo rungtis pusfinalyje, baigė vos su šešiais balais, tuo tarpu, kai Ukrainai 40 šalių komisijos ir žiūrovai skyrė net 631 tašką.

„Jeigu vokiečiai būtų tankus laiku išsiuntę, būtų ir taškų daugiau „Eurovizijoje“ gavę“, – pastebėjo vienas internautų.

Šeštadienį Italijoje, Turine, vykusį tarptautinį „Eurovizijos“ dainų konkursą laimėjo Ukrainos atstovų grupės „Kalush Orchestra“ daina „Stefania“. Antroji vieta atiteko Jungtinei Karalystei, trečioji Ispanijai.

Lietuvos atstovė Monika Liu su daina „Sentimentai“ užėmė 14 vietą. Sužinokite, kaip už Moniką Liu balsavo komisija ir žiūrovai.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Ele

Ele portretas
Puikus konkursas, kaip ir visada! Politikos ten visada buvo ir bus, bet kaimynus mes turim visi, todėl vis tiek laimi labiausiai patikusi daina. O komisija visada turi savo išskirtinę nuomonę, galėtų balsavimą daryti kaip ankščiau, kur buvo skambinama šalims ir skelbiami žiūrovų balsai. O šiaip šaunuoliai Ukrainiečiai, puiki daina ir politika čia ne prie ko. Žmonių skoniai skirtingai, man asmeniškai labai patiko jų pasirodymas.

saulius to Pilipukas

saulius  to Pilipukas portretas
žinot kad ir mus valdo amerikonai kad musu valdžia jiem tarnaujaTu teisus bet juokingiausei kad valdo durnelius prasta ubagu liaudi ir kaip kovoja ka jie pasako ta daro kad ir per šeimu marša paklause lansberginės propagandos nuvarė i matyjošiaus paruošta aikštele vaikam kad nevyktu i šeimu marša Mat matyjošiui reik pišei lyžtelt per šikine parodė kad dirbs pišei tai gal paliks o ir draugas galingas kitas faras skvernas kuri labai labai tauta myli net antras po pišės nubalsuotas

Rasa

Rasa portretas
Mačiau prie parduotuvės vyrukas be koju elgetavo irbuvau didžiai nustebus kad musu lietuviški mulkiai net nepažiurėja skuodė i mašinas tik viena pensininkė dave centu Žiurėjau ir šlikštėjausi turbut ne vienas grybės draugui žydu zelei siuntė ginklam Tik negalvokit idijotai kad nors viena centa gavo prasti žmonės Rašo jotube kad zelenskis tapo milijardierius tikrai padėkojo kad kitais metais pakvies i eurovizija lietuvos debilus Ka daro pinigai jis jau durnelis svajoja valdys ukraina matyt kad nuo žolytės vaidenasi
VISI KOMENTARAI 87

Galerijos

Daugiau straipsnių