Su vėžiu kovojanti I. Burlinskaitė nusprendė pasisiūti du perukus

Dažnai sakoma, kad mes visą gyvenimą ruošiamės gyventi, o kai pagaliau nusprendžiame, paaiškėja, kad to laiko nebelikę. Buvusi trenerė, sveikos gyvensenos šalininkė, socialinių tinkų žvaigždė, 36 m. Indrė Burlinskaitė-Vaisieta neseniai išgirdusi liūdną diagnozę, kad jai ketvirtos stadijos kraujo vėžys, su savo sekėjais pasidalino jautria žinute: „Štai dabar suprantu, kas gyvenime yra vertinga, o kas – vieni niekai.“

Porą savaičių Kauno klinikos buvo tapusios I. Burlinskaitės-Vaisietos antraisiais namais. Ketvirtos stadijos kraujo vėžio diagnozė jaunai, sveiko gyvenimo būdą propagavusiai moteriai smogė it iš giedro dangaus sėdint manikiūro salone. „Tą akimirką, kai sužiojau diagnozę, atrodė, kad nieko nebereikia, viskas slydo iš po kojų, nutirpo rankos, pagalvojau, kad tuoj nualpsiu“, –  prisiminė Indrė.

Su Indre buvo kalbamasi Vilniuje, dar prieš prasidedant pirmam chemoterapijos kursui. Pašnekovė nerimavo, kad kitos progos artimiausiu metu veikiausiai nebus. Tuomet Indrė dar nežinojo, kaip organizmas reaguos į agresyvų gydymą. Dalintis viešai savo kova jauna moteris sakė matanti didelę prasmę, nes galbūt  atviras pokalbis bus įkvėpimas ir padrąsinimas ne vienam.

„Visą gyvenimą buvau maksimalistė. Pamenu, pirmomis dienomis gulėjau ligoninėje iš žiūrėjau į savo pačios nuotraukas instagrame, stebėjausi, kokios jos gražios, nėra prie ko prikibti. O anksčiau, dar iki vėžio, nuolat rasdavau prie ko prikibti. Dabar suvokiu, kad nesidžiaugdavau elementariomis akimirkomis, pavyzdžiui, einam su vyru į smagų renginį, aš pasipuošiu, pasidažau, bet nespėju pasidžiaugti nei pasiruošimu, nei pačiu renginiu, nei buvimu su mylimu vyru, nes tiesiog skubi, leki, sieki galutinio rezultato, gražių nuotraukų, o pats procesas kažkur tiesiog prabėga“, – pasakojo Indrė.

LNK nuotr. 

Prieš keletą dienų socialinių tinklų žvaigždė savo sekėjams pranešė, kad pirmas chemoterapijos kursas praėjo sėkmingai ir ji jaučiasi kur kas geriau. Tačiau laukia antrasis gydymo kursas. Kiek tokių kursų reikės, niekas pasakyti negali. Savo grožiu socialiniuose tinkluose sekėjus pritraukianti I. Burlinskaitė-Vaisieta neslėpė, kad iš pradžių labai bijojo, kad po chemoterapijos nuslinks visi plaukai. Vis dėlto, ji suvokė, kad kitaip nebus ir vietoje baimės, tiesiog užsisakė du perukus.

Indrės sutuoktinis, verslininkas Liudas Vaisieta atskleidė, kad jo žmona labai laukia pirmo išėjimo į viešumą pasipuošusi peruku: „Ji labai stipri moteris ir viską priima kaip iššūkį. Užsidėti peruką ir išeiti į kokį renginį ji priima kaip slenkstį, kurį reikia perlipti.“ Indrė savo vyrui antrino, kad, sulaukus gausybės palaikymo žinučių iš pažįstamų ir visai nepažįstamų žmonių, jos baimė kur kas sumažėjo.

Ketvirtadienio vakarą, 20 val. LNK laidoje „Bučiuoju. Rūta“ Indrė ir Liudas Vaisietos atvirai pasidalins kas, jų manymu, galbūt galėjo iššaukti vėžį. 



NAUJAUSI KOMENTARAI

Rašliavotojai

 Rašliavotojai portretas
Tai ji dar ir perukus siuva?Tai gal nusprendė įsigyti /nusipirkti/du perukus?

2 perukai

2 perukai portretas
vienas perukas skirtas uždengti kiaurai makaulei na o kitas matyt apatinis bus

Aš portretas
Laikykis ,Indre. Aš sksitau ir stebiuosiu kokios piktos jaunos Lietuvos bobos. Kokie komentarai .Jūs nebijot , kad linkint kažkam blogo , viskas atsisuks prieš jus. Kaip sako , bumerangas gryžta. Indre pasveiksi, aš tikiu ,nes tu suteiki kitirms vilties kovoti, nepalūžti. Ir dar vaikelio susilaukti.
VISI KOMENTARAI 16

Galerijos

Daugiau straipsnių