Vasha išdavė puikios išvaizdos paslaptį: grožio mėnesis man kainuoja per 1000 eurų

Pasitikdami glaudžių ir bikinių sezoną visi norime būti gražūs, sveiki bei lieknesni. Tokias svajones padeda išpildyti dietos, mankštos, masažai, botulinas arba, atvirkščiai, agurkų kaukės, avokadų kremai ir panašios sodo gėrybės. Žinomos moterys išbandė begalę tobulos išvaizdos receptų, jaunystės eliksyrų ir pasidalino  pačiais geriausiais atradimais. 

Atlikėja Baiba Skurstenė-Serdiukė prisipažįsta turėjusi vargo dėl grožio. „Mane badydavo pirštais dėl nosies, kurią paveldėjau iš tėvelio. Sako, tu labai faina, talentinga, gerai dainuoji, bet ta tavo nosis… Aišku, tai nebuvo pagrindinis dalykas, dėl kurio pasidariau nosies operaciją. Buvo dar tam tikrų medicininių dalykų. Pamačiau save per televiziją, kaip aš raukausi, labai mimikuoju, labai blogai atrodė. Nuvažiavau į Latviją, kliniką ir ten pirmą kartą suleido botoksą, man tuomet buvo 25-eri. Nuolatinės investicijos į išvaizdą suryja daug pinigų, nes gerai išvaizdai tikrai neužtenka „Nivea“ kremo“, – šypsojosi Baiba.

 

Botulino injekcijas naudoja ir scenos kolegė Gabrielė Grygolaitytė-Vasha. „Nesu priklausoma nuo botulino, akivaizdu, matosi raukšlytės, bet už keleto mėnesių vėl kartosiu injekciją. Jas pradėjau daryti nuo 26-erių. Esu pasidariusi krūtinės didinimo operaciją. Niekas pirštais nebadė, bet man nuo jaunystės gražios moterys su didesnėmis krūtinėmis. Žinojau, kad tikai kažkada padarysiu, niekada nesudvejojau, nesuabejojau, kad buvo klaida. Aišku, kad vaizdas, kai matai, kad atėjo į sceną papai, man negražu, o jei tai saikinga, proto ribose, kodėl ne?“ – aiškino Vasha.

Dainininkė įvardijo ir sumą, kurią kas mėnesį išleidžia grožiui. „Esu išbandžiusi drėkinimo procedūras, naudoju įvairius aparatus kūnui, kas antrą dieną einu į procedūras, renkuosi procedūras, kurios aktyvina kraujotaką, aišku, viską derinu su sportu, sveika mityba. Tik su procedūromis nenumesite nei papildomų kilogramų, nei turėsite riesto užpakaliuko. Grožio mėnesis man kainuoja per 1000 eurų“.

Grožio specialistė Justina Partikė dažnai pavadinama plastinių operacijų rekordininke. „KK2 penktadienio“ vedėjai bandys jas suskaičiuoti.

LNK nuotr. 

„Pirmiausia, prieš 6-7 metus, dariausi skrandžio operaciją, numečiau svorio. Nukrito krūtinė, užpakaliukas, teko juos koreguoti, daryti pilvo plastiką. Paskui vėl koregavo krūtinę, dar pasidariau vieną skrandžio operaciją. Po krūtinės mažinimo prieš savaitę teko atlikti krūtinės pakėlimą. Jei būčiau nieko nesidariusi, jau turėčiau savo svajonių mašiną nusipirkusi. Turėtų išeiti penkiaženklė suma, bet nenoriu skaičiuoti, silpna pasidarys“, – juokėsi Justina. 

Iš ekonomistės dietiste tapusiai Ritai Šilianskienei svetimas ir botulinas, ir operacijos. „Jau 15 metų nežinau, kas  yra grūdai, kviečiai. Man 60 metų, botokso nesileidžiu, jaučiuosi gerai, sportuoju, vandenį geriu. Ryte – aliejus, hidrolatas ir akmenėlis, kuris sužadina kraujotaką – toks mano grožio salonas. Valanda, pusantros – sportas. Kremo nenaudoju. Mano kremai – avokadas, citrina, agurkas šaltalankiai“, – aiškino nepriekaištingai atrodanti moteris. 

LNK nuotr. 

Verslininkė Rūta Malkutė tapo aromaterapeute, kai pati ėmėm gydytis kvapų terapija. „Mane buvo užklupusi depresija dėl didelės atsakomybės su didelėmis įmonėmis. Antidepresantų pasakiau negersianti, sako, pabandyk bent aromaterapiją, ir man ji padėjo. Kalabrijos regionų bergamočių aliejus veikia geriausiai, mažina nerimą, psichologinius negalavimus, mes dažnas turime tą nuolatinį nerimo sindromą. Aliejų reikia garinti garintuve pusę valandos ryte ir vakare. Dvi savaitės, ir po jų žmogus pradeda geriau jaustis. Jei esi labai alkanas ir, atrodo,  kad atidarysiu šaldytuvą ir viską suvalgysiu, prieš tai reikia pauostyti kardamono. Jis nuramins, kaip ir pankolių sėklos – smegenys gaus maisto kvapo. Galima daryti veido kaukę iš žalios mėsos, iš žalios žuvies, naudingos medžiagos susigeria į odą. Bananai – nuostabus magnio šaltinis dėti ant odos ir plaukų. Avokadai yra stebuklingas vaisius – nuo salotų iki odos ir plaukų. Nagams stiprinti užtenka druskos vonelių“, – natūraliais grožio receptais dalinsis aromaterapeutė R. Malkutė.

 

Visi vargai ir patarimai dėl grožio –  šį vakarą, 19.30 val., laidoje „KK2 penktadienis“ per LNK.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Vaša,daša,maša....

Vaša,daša,maša.... portretas
Klička viską pasako.

ALGIRDAS.

ALGIRDAS. portretas
Ir kas čia gražaus - paprasta kaimietė ir tiek , tai mano nuomonė . mano 70-metė žmona gražesnė .

N

N portretas
Už tiek babkių galėtų ir vardą pasikeisti!
VISI KOMENTARAI 29

Galerijos

Daugiau straipsnių