Iš viešumos dingęs D. Martinaitis apie santuokos griūtį: visada atrodė, kad dar pakentės

Taip jau įprasta, kad televizijoje savo atviromis, neretai skaudžiomis, istorijomis dažniausiai dalijasi moterys, labiau linkusios kalbėti apie savo išgyvenimus, patirtis.

Vis dėlto šį ketvirtadienį, 20 val., LNK laidoje „Bučiuoju, Rūta“ savo asmeninėmis dramomis dalysis išskirtinai Lietuvoje puikiai žinomi vyrai.

Vienas iš jų – dabar jau iš viešumos dingęs žinomas TV ir renginių vedėjas Dainius Martinaitis, kurio gyvenime netrūko ir pakilimų, ir nuopuolių. Dabar jis atviras – jo televizijoje nebeišvysi, nes nebesinori eiti bet kur, o ir nėra taip, kad visada esi ir būsi reikalingas.

„Na, jau kokius 6-8 metus esu be eterio, ir viskas, žmonės pasimiršta, kita karta užauga. Tai ir nebeatsisuka kiekvienas gatvėje, ne kiekvienas pasisveikina, bet galiu pasakyti, kad su tuo ateina ir ramybė, kuria aš visai mėgaujuosi“, – atvirai kalba D. Martinaitis.

Vis dėlto legendinio „VRS Kameros“ vedėjo gyvenime buvo visko – ir momentų, kai esi visiškai be darbo, ir dienų, kai esi kviečiamas visur. „Kai savaitgaliai yra tavo pagrindinis darbas, na, gal koks sekmadienis lieka laisvas, bet po tokių trijų dienų lakstymo grįžęs namo tu net neturi jėgų grįžęs į savo antrą pusę pažiūrėti“, – pripažįsta vyras.

 

 

Jis neslepia, kad toks gyvenimas lėmė ir santykių griūtį. Santuoka su žmona nutrūko po 18 metų, praleistų kartu. Tiesa, skyrybos neįvyko per vieną dieną – pora dar ne kartą bandė kalbėtis, taikytis ir gelbėti santykius. Tačiau, kaip sako Dainius, tam, kad pavyktų išsaugoti santuoką, reikėtų kardinaliai keisti gyvenimą.

Visada atrodė, kad dar pakentės, kad nesubyrės, bet baigėsi kaip baigėsi. Manau, jei prabiltų kiekvieno žinomo žmogaus antros pusės, tai tikriausiai ant jų pečių viskas ir gula.

„Visada atrodė, kad dar pakentės, kad nesubyrės, bet baigėsi kaip baigėsi. Manau, jei prabiltų kiekvieno žinomo žmogaus antros pusės, tai tikriausiai ant jų pečių viskas ir gula“, – sako D. Martinaitis.

Laidos vedėjos Rūtos Mikelkevičiūtės paklaustas, ar nesigaili dėl subyrėjusios santuokos, žinomas vyras pripažino, kad nors šiuo metu jiedu su žmona antrųjų pusių neturi, tačiau nespjauna į šulinį, kad gal kada jų gyvenimuose atsiras nauji žmonės. „Kažkada, praėjus dešimčiai metų po skyrybų, sutarėm, kad galėjom pasistengti labiau, bet dabar esame atvertę naujus lapus“, – atvirai sako D. Martinaitis.

 

 

Savo atvira istorija pasidalins ir iš emigracijos užsienyje grįžęs realybės šou „Dangus“ dalyvis Gediminas Nadtočis-Natas, pripažinęs, kad vieną dieną koncertuoti 10 tūkstančių žmonių, o kitą dieną krauti dėžes sandėlyje Danijoje išties nebuvo lengvas išbandymas, pareikalavęs daug emocijų. Nebuvo lengva ir LNK televizijos žiūrovams puikiai pažįstamam žurnalistui Martui Kalendrai, kurio balsą vieną dieną žinojo kone visi, tad ir nuostabos netrūko, kai viešumoje pasirodė žinia apie emigraciją į Australiją, darbą plaunant indus. Taip pat – „Kelias į žvaigždes“ atlikėjas Mindaugas Mickevičius-Mino atviraus, ar dainininko karjera nesugriovė asmeninio gyvenimo, o žinomas žurnalistas, prodiuseris Edvardas Žičkus atskleis pasaulinio lygio žvaigždžių nematomas puses.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių