Žaibiškos R. Šimašiaus vestuvės – mįslė net artimiausiems bendražygiams

  • Teksto dydis:

Visą Lietuvą nustebinusios trečiosios Vilniaus mero Remigijaus Šimašiaus vestuvės buvo mįslė net artimiausiems jo bendražygiams.

Viena iš jų – Donalda Meiželytė, kuri yra ne tik Vilniaus miesto tarybos, bet ir Laisvės partijos valdybos narė.

Šį vakarą, 19.30 val., LNK laidoje „KK2 penktadienis“ ji pirmą kartą prabils apie tai, kaip praėjusį rudenį pasikeitė Vilniaus meras.

„Prieš metus meras pradėjo labai kūsti, labai blogti, buvo irzlesnis, kategoriškesnis. Aš mačiau, kad yra kažkas blogai. Daug kas tą pastebėjo, nes matėsi, kad žmogus tiesiog akyse krenta. Net galvojau, kad gal onkologija, gal kažkokia liga“, - sako D. Meiželytė, vėliau sužinojusi, kad R. Šimašiaus šeimoje bręsta skyrybos.  Žinia apie mero šeimos griūtį  jai buvo absoliučiai netikėta. Bet dar labiau nustebino mero pranešimas dieną prieš trečiąsias vestuves.

„Apie tai, kad tuokiasi, tai pranešė frakcijos pokalbių grupėje dieną prieš. Parašė, kad praneš apie santykius su Gilma. Aš nežinojau, kas yra Gilma, pradėjau gūglinti, radau tris Gilmas ir viena iš jų buvo Gilma Teodora. Galvoju, puiku. Manau, tai nebuvo ilgai slėpti santykiai, nes vis tiek būtų išlindę“.

Nors D. Meiželytė džiaugiasi naująja mero laime, kiti laidos svečiai  bus gerokai kategoriškesni. „R. Šimašius pamynė mero vardą ir turėtų atsistatydinti“, – neabejoja politikas Žilvinas Šilgalis.

„Aš tų gaidukų tai nemyliu, nes yra žmonės su dvigubais dugnais. Deklaruoja stebuklingiausias vertybes ir staiga vieną dieną lieka žmona ant ledo su  skolom. Ir žiniasklaida visa gėrisi, ach, Šimašius su jauna gražia žmona. Ką galvoti tai paliktai, kada juos rodo besišypsančius?“ – sako  taip pat skyrybas išgyvenusi buvusi Seimo narė, poetė Dalia Teišerskytė.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Matyt

Matyt portretas
Išsigando kompromato. Daug € prisuko abu

!!!!??

!!!!?? portretas
Kam toks reikalingas ,vaikų prisidirbes.Kelias zmonas turejas.Kazkas su jos galva ne taip.Kvailos Mergos prasideda du bet kuo ir su senais 70 meciais ir vyresniais ,vietoje vibratoriu matomai.Duokite lietuvaitėms migrantų, palikite juos čia ,kitos, turinčios vyrus galės gyventi ramiau.Naktimis duodasi laiptinėse prie durų,kuriam bute bet koks senis yra.

Miestą valdo

Miestą valdo portretas
O savęs nesuvaldo...
VISI KOMENTARAI 8

Galerijos

Daugiau straipsnių