100 dienų gerovės valstybės link: apie naują valdymo stilių ir Prezidento klaidas

Grįžti į straipsnį

tam pydarui pederastui

tam pydarui pederastui portretas
O tai kas čia gali būt planuojama? Nebent skambink pukeliui, kad atlėktų gelbėt taves, nes šiaip viskas suplanuota senai ir be taves, trypt ant galvų, ir toliau skurdint varjotėlius.

Juokas tik

Juokas tik portretas
kai per TV ir kita purvaskalidą pradėjo giedoti ,,prezidentui nereikėjo sakyti to, prezidentui nereikėjo sakyti ano..", klaidų nepripažinti(!)..Aiškiai buvusio grybo ir tvarto gaujos mastymas. Laikas įsikalti į savo išdresiruotas senas makaules, kad šis prezidentas yra ne sovietkapitalistinio sukirpimo. Jis mato savaip ir elgiasi savaip.O atsimenant kad jo gyvenimo veikla yra tikrai neprasta geležinėje banko sistemoje (kur ne kiekvienas išsilaikys aukštose pareigose), tai gal geriau visiems ribotiems ir įtakojamiems žurnalistikos plebėjams užsičiaupti sudo nemalus."Pažiūrėsim kai dugną dėsim"

geroves valstybe bus sukurta tik 10% ciai.-

geroves  valstybe  bus  sukurta  tik 10% ciai.- portretas
lietuva ir tauta apvogusiu elitiniu variugu aferiugu , KGBesniku , smetoniniu bandiugu ,policaju ,saugumieciu palikuonims , vakiagrubiu,zemgrobiu, iskrypeliu gaujai , likusieji galit detis ant nugaros terbas ir eit nax...j ubagaut po pasauly jums vietos lietuvoj nebeliks ,jusu vietas uzims lietuvos elitiniams degeneratams lojalus xoxolu banderos ir visas zbrodas islamistu teroristu.....jus lietuviai --lietuvai nereikalingi ,nes jus esat pavojingi lietuvos degeneratu elituj -jus perdaug zinot ..bet jusu negalima siandien sunaikint kaip tai dare smetoniniai saugumieciai ,iskrypeliai ,zudikai ir vagys pokaryje , prisimete lietuvos patrijotais..

ne jo Rinkėjas

 ne jo Rinkėjas portretas
Sakiau, kad jis šiaudinis prezidentas. Kokias klaidas gali daryti tas, kuris nieko nedaro

Močiutė

Močiutė portretas
Gerovės valstybė-blefas. Perkat už šimtus milijonų kažkokius malūnsparnius, ką, nuo to man geriau bus? Ačiū, man geriau pensiją skirkit bent 600eurų, seselėms atlyginimus pakelkit, žmonių žiūrėkit, o ne karui ruoškitės, svajokliai. Va, užsidegė Alytuj, ir šakės, o dar bijo Astravo. Kur bepaimsi, ten vien kalbos akių dūmimui.

Kaunietei iš Kaimo konservatoriu patlaižuniai

Kaunietei  iš Kaimo konservatoriu patlaižuniai portretas
tikras gaidys

liurbis

liurbis portretas
nieko naujo ,kas pastume to ir klauso be savo nuomones,tik orogantiska sypsenele ir garbe as prezidentas, Tautai is jo nauda ,kaip suniui is penktos kojos,jokios pasiputes tvartelio gyventojas ir svetimu inoriu vykdytojas, nulis.

jus pirma issiaiskinkit KUR EINAT ,KOKIA VALSTYBE KURIAT

jus  pirma  issiaiskinkit KUR  EINAT ,KOKIA  VALSTYBE KURIAT portretas
ir SU KUO JA KURIAT, KOKS TAUTOS IR VALSTYBES TIKLAS ....po to pradekit KURT GEROVES VALSTYBE

Gėrovė

Gėrovė portretas
Ar galima sukurti gėrovės valstybę be vidurinio visuomenės sluoksnio, smulkiųjų verslininkų kurie sunaikinti didžiųjų PC. Gėrovės valstybėje visų pirma oriai turi jaustis inteligentai, t. y., mokytojai, medikai, inžinieriai o ne " elytas" su dominuojančiomis peroksidinėmis ančiasnapėmis žvaigždelėmis. Kol nebus sudarytos lengvatinės verslo sąlygos, padėsiančios atkurti smulkųjį verslą, tol apie gėrovės valstybę neverta nei svajoti. Su balansuojančiais ties skurdo riba ir skurdžiais gėrovės valstybės nesukurti.

URM,-sudarineja uzkulisines sutartis su jankiais,

URM,-sudarineja  uzkulisines  sutartis su jankiais, portretas
[priestaraujancias ESpolitikai] jiems talkina VSD, STT,is biudzeto islupdami 2,5%BVP MT-migracijos tarnyba su pasienio tarnybom,KT --isduoda leidimus ir pilietybe kuriuos exsportuoja y lietuva ES su Merkel priekyje, prie siu nelegalu MT-savo ruoztu importuoja simtatukstantines gaujas xoxolu banderu,--vel milijardiniai nuostoliai lietuvai. URM,KT,VSD,STT- bendrai veikdami su amerikonu nurodymu ,prastumia SGD terminalo statyba ,,interpindencijos pirkima, elektros tinklu atjungima, priestaraujant ES politikai --vel milijardiniai nuostoliai ,kainu kilimas , emigracijos didinimas ir taip visa lietuviska ,,polytic,,, daroma per subine svariom rankom--ir jus tikites kad sio sukurto bordelio salygomis galima sukurt GEROVES valstybe --jus esat vaikiskai naivus....

?

? portretas
nausedinis padarė didelė klaidą kad pasirinko grybo ir konservų politika su šūkiu rusai puola

Įvaizdis

Įvaizdis portretas
Panašu, kad Nausėdai labai patinka Prezidento vaidmuo, kurį jis su didžiausiu pasimėgavimu atlieka, žavėdamasis pats savimi. Prie to prisideda puiki iškalba, inteligencija, išoriniai duomenys šalia esanti sutuoktinė Toks kol kas besišypsančio Prezidento paveikslas, o kaip bus toliau dar pamatysime.

Jonas

Jonas portretas
Didziausias darbas, kad nepataikavo konservatnykams. Su Simonyte nuolatinis trikdymas ir kirsinimas valstieciu butu.

Galėjo

Galėjo portretas
Galėjo dar ir baltas pirštines apsidėti šitokį sunkų darbą dirbant...

zinoma ,,geroves valstybe ,,, pliusinis zingsnis ..

zinoma ,,geroves  valstybe ,,, pliusinis  zingsnis .. portretas
bet tai utopija ,nei kiek nepriklausanti nuo prezidento... seimo ar vyriausybes ...But ar nebut tai geroves valstybei ,sprendzia europa ir amerikonas, ir ju ysakymus vygdantys lietuvoj URM,KAM,VSD, STT,KT, TM, MT...jie praktiskai nepavaldus nei seimuj ,nei prezidentuj ,nei vyriausybei, tai kaip toj pasakecioj ;- visi tempia ir eina ten kur jiems rodo ir liepia --y visas puses , nei tikslo ,nei plano , nei perspektyviniu ateities planu nera ...ka ysakosiai dienai tas ir daroma , liepe ginkluotei skirt 2% BVP -prasom, liepe -islamistus ir xoxolu banderas vezt y lietuva -prasom, liepe inerpindensija ir SGDstatyt -prasom ---kas is to iseis niekam nerupi ,niekas nesuka galvos .

Kam ta nuomone

Kam ta nuomone portretas
jei tave tampo uz virvuciu is auksciau...

Artūras

Artūras portretas
Žmogus be nuomonės, piarščikas !

Geras prezidentas

Geras prezidentas portretas
Labai daug padarė- buvo pas tą sumuštą merginą, ir leido pabrangint elektrą, ir įvest taršos mokestį, šaunuolis, taip ir reikia debilų tautai.

Anonimui Pydarui

Anonimui Pydarui portretas
Kadangi nieko panašaus Lietuvoje neplanuojama spėju, jog ir toliau bardakas didės ir toliau aiškins kad dar labiau diržus reikia veržtis. Jei nemoki valdyti tai kam išvareirusa, kuris valdė, ir dėja sekmingai, nebuvo tokia žmogaus be darbo. Milijonai nebuvo išmesti

P.Morkūnas

P.Morkūnas  portretas
Puola rusai paranoja.elektra iš biatkos nepirksim.padėsim chaholam gruzinam.o litvinai neidomus dar parekausit pakelsim mokesčius

O

O portretas
Bardakas visiškas lietuvelei.

klaida,

klaida, portretas
kurios neleistų buvusi prezidentė ir del ko jos nemėgo žalių valstiečių dvarponis -esamo bardako seime , nes norėjo tvarkos ir stabilumo valstybėje, o esamam svarbu išorinis įvaizdis, kuris greit užknis kai nebus turinio. Tai ir yra klaida, ką atstovaus? palaidą balą?, kam tai naudinga? Lietuvai? kaip gi kaip gi

Galerijos

Daugiau straipsnių