25 klausimai mainais į svajonių portfelį (specialiai iš Briuselio)

Grįžti į straipsnį

III-IV-jo Žemės judėjimų Atdėjas inž. ROMUALDAS ZUBINAS

III-IV-jo Žemės judėjimų Atdėjas inž. ROMUALDAS  ZUBINAS  portretas
KLIMATO KAITA?! Tai geofizinis procesas, priklausantis ne nuo ŽMONIŲ, bet nuo ŽEMĖS AŠIES PASVYRIMO KAMPO Į ŽEMĖS ORBITOS PLOKŠTUMĄ! 1500 metais - Žemės ašis buvo STATMENA ORBITOS PLOKŠTUMAI Todėl Tarp ŽEMĖS PUSRUTULIŲ - TEMPERATŪRA buvo įdentiška! VANDENYNE VYRAVO "PACIFIKAS"! ŽEMĖJE BUVO IDEALI KLIMATO PUSIAUSVYRA! Mūsų laikais kampas - tarp STATMENS Į ORBITOS PLOKŠTUMĄ ir ORBITOS PLOKŠTUMOS, sudaro - 37 laipsnius! 2500 metais Žemės ŠIAURINIAME pusrutulyje bus tiktai VIENAS METŲ LAIKAS - VASARA ir vienas paros laikas - DIENA! Su kiekvienais metais šis kampas didės 0, 07 laipsniais. 2500 metais - šis kampas sudarys 60 laipsnių. 3000 - aisiais - 90 laipsnių! 3000 metais ĮVYKS _ŽEMĖS AŠIGALIŲ KAITA!

klaipediete

klaipediete portretas
sekmes Sinkeviciui jaunas energingas saunu jauni stoja i valdzia gal kuo greiciau pakeis tuos pensininkus ju ne toks protavimas jau sekmes tau sinkeviciau buk tvirtas

Aha

Aha portretas
o kad Greenpeace buvo prieš Sinkevičių, nes Lietuvoje blogai vykdoma miškų politika, jie kertami neatsižvelgiant į pasaulines miškų tausojimo tendencijas, tai čia nieko tokio?Kodėl ir vėl Klaipėdos žurnaliūkščiai nutyli tą, ką reikėtų visų pirma skelbti?

Anonimas

Anonimas portretas
briuselio vergai,anksciau i maskva .atvezkit zydra veliava

anonistui-

anonistui- portretas
Užsičiaupk kacape.

rms

rms portretas
juk arabai arabams nesunkius klausimus uzdavineja...

Anonimas

Anonimas portretas
As manau kad ju ten siusti isviso nereikia ka jie ten budami Lietuvai gero padare sedi ir geras bapkes gauna ir neko nenuveike tik sau milijonus kraunasi DIDELI DIKADUONEI dar baisiau uz Lietuvos seimunus vataip ir atsiranda is ubago milijonerei:-)

Kirvis

Kirvis portretas
Ka tas skundikas besneka, kuris begu skusti Sinkevic? Stai tokiu atsiranda... O ka kalbet, jei kokia nelaime, tikriausiai ir vel persidazytu?

Galerijos

Daugiau straipsnių