„Amnesty International“ kaltina Lietuvą diskriminuojant migrantus iš Artimųjų Rytų

Grįžti į straipsnį

trol

trol portretas
haha šitų veikėjų retorika labai panaši į gobnikų kremlinių. Tai kaip ir paskui laiva su savo siūlymai ir priekaištais vatiniai "amnesty".

AK

AK portretas
Pirma: šių žmonių srautai, Lietuvai tai puikiai žinoma, buvo organizuotai gabenami prie šalies sienų kaimyninės šalies režimo. Nereikia mums aiškinti, kad tai normalu, ir kad turime priimti tokio piktnaudžiavimo išdavoje susidarančius srautus. Tokių pajėgumų neturėjome, ir vargu ar turėsime. Prašome važiuoti į Baltarusiją ir aiškintis kodėl iš jos teritorijos organizuotas srautas, kodėl žmonės negali saugiai būti ten, kodėl Baltarusija priima, o vėliau karpo užtvarus ir atgabena kopėčias prie mūsų sienos. Gėdinkite kaimyną. Antra: jūsų organizacija, panašu, pajėgi organizuoti sulaikytų sienos režimo pažeidėjų kolonijos gabenimą ten, kur ji laukiama, kur jai saugu. Imkitės darbo patys, užteks kabinti ant mūsų mokesčių mokėtojų, šalies gyventojų.

be to

be to portretas
Rusija ir Baltarusija yra patys geriausi arabų draugai. Todėl tegu ir gyvena Rusijoje ir Baltarusijoje. O tai Rusija su Baltarusija prisikviečia svečių, o mes turime Rusijos ir Baltarusijos svečius išlaikyti. Ar ne? Tūkstantį eurų duodam ir rupūžės nenori važiuoti namo, nori dar. Kiek???

atsibodo

atsibodo portretas
"Amnesty International" neatskiria karo pabėgėlių nuo ekonominių turistų, siekiančių gyventi kitų sąskaita; neskiria moterų su vaikais nuo gerai įmitusių vyrų. Tokie vyrai Ukrainoje kariauja už laisvę. Dabar "Amnesty International" visi nariai turi keliauti į Rusiją ir rusams aiškinti, kad jie žudikai, o ne prie mūsų kabinėtis.

Lai nesikisa

Lai nesikisa portretas
Lietuvoje mes patys spresime nelegaliu teroristu verzimosi i musu zemes klausima. Lai arabu finansuojamos organizacijos uzciaupia savo dvokiancius nasrus!

kaunietis

kaunietis portretas
Kokia teise jie turi kaltinti kai patys yra nusikalteliai nelegaliai pereje siena. Tokie ir turetu tikram kalejime sedeti

...

... portretas
donbaso rusai irgi migrantai

Man jie patinka

Man jie patinka portretas
Gerai iškrypėlius naikina

Valstieciai ir wkonominiai migrantai

Valstieciai ir wkonominiai migrantai portretas
Tokia organizacija, o neskiria karo pabegeliu nuo ekonominiu migrantu. Turime didziuli buri tokiu paciu mulkintoju tarp valstieciu klases, kurie irgi tikslas isspausti is valstybes visas imanomas pasalpas, nes migruoja i didmiescius, o tenai dirbti nenori ir tiknpasalpos rupi, nes matote, kad kolukius sugriove landsbergis. Taip kad “dont bullshit the bullshitter” kaip kad sakant.

Stela

Stela  portretas
Kaltina? Tai lukošenkos ir rusofašistų ginklas . Mes neprivalom įleisti nelegalų , tarp jų yra visokio plauko banditų. Lietuva turi labai stipriai kovoti šiuo klausimu. Nelegalų negali būti, vadovus mūsų saugumui

Galerijos

Daugiau straipsnių