A. Anušauskas: Rusijos pajėgų telkimas Kryme ir Ukrainos pasienyje kelia įtampą

Grįžti į straipsnį

O UKRAINOS NACIONALISTAI NEKELIA ĮTAMPOS?

O UKRAINOS NACIONALISTAI NEKELIA ĮTAMPOS? portretas
Ukrainos necionalistai kelia įtampą visai Europos sąjungai. Kol Ukraina šoks pagal Amerikos teroristų dūdelę ir Ukrainos valdžioje bus nacionalistai - visą laiką bus grėsmė visai Europai. Anušauskai, juk neesi toks glūšas, kad tai nesuprastum.

>va taip

>va taip portretas
NATO tankai greitai bus dislokuojami ir Ukrainoje. Visos šalys, kurios nori taikiai ir be baimės gyventi, stoja į NATO. Galės tuomet rusai savo faneros tankus vaikyti po plačiąją Rusiją iš rytų į vakarus ir kariauti patys su savimi, nes į NATO šalis jie bijos kišti nosį.

Pistonas \\\\\.../////

Pistonas   \\\\\...///// portretas
Kur sutelkta ginkluotė,ypač raketos,pirmas priešo smūgis į tas vietas.Taip kad Lietuvėlei nekas.Rusai irgi tą patį darė,kuo toliau tą brudą nuo savęs.Tą daro ir NATO,sėdėkit durneliai ant sauso parako statinės,rūkykit pypkę ir džiaukitės,MES JUS GINAM.

MUMU

MUMU portretas
Kodel nieko nedarai?

kam kelia itampa?

kam kelia itampa? portretas
Anusauskui, o gal mums visiems? Visiskai dzin. Patys kursto nesantaika ir itampa, poto gauna atgal ir tada jau rekia kad rusai puola. Sedekit tyliai ir nesikiskit i itu saliu reikalus

Anonimas

Anonimas portretas
Asilas pavadino arklį ilgaausiu.

va taip

va taip portretas
Rusija tą patį sako kai pas mus dislokuoijami JAV tankai.

bor

bor portretas
Matomai šis Rusijos pajėgų telkimas sukelia įtampą tamstos išangėje.

Taigi

Taigi portretas
Ukraina, visas Pabaltijys ir iš pietų ir iš šiaurės visos Rusijos sienos apstatytos amerikos raketom... Lietuva tik NATO karo placdarmas , niekas nieko gint nesiruošia...

.

. portretas
Ar galės kada kremlinai fasistomogoloidai apsitverti sieną ir savo nuostabioje fasistijoje vykdyti savo taika ir palikti kaimynus ramybeje. Visi fasistai kremlinai ten gali vaziuoti gyventi. Ploto ten daug. Vaziuokite kas pasiilgote lageriu tvarkos

>ANUŠAUSKAI...

>ANUŠAUSKAI... portretas
Ukraina tik gina savo šalį, o į ją veržiasi susų fašistai. Atėmė Krymą, bet toliau jau kinkos per silpnos, o norėjo užkariauti ir Kijevą. Nebūtų rusų fašistų, pasaulyje būtų taika.

Anonimui Pydarui

Anonimui Pydarui portretas
kalba..."Amerikos balsas"

ANUŠAUSKAI...

ANUŠAUSKAI... portretas
Apsirūpink pampersais ir bus ramu. Ukrainos nacistai atvirai grasina karu Rusijai, o Anušauskas įsivaizduoja, kad Rusija sėdės ir lauks, kol Ukrainos naciai pradės žudyti Rusijos piliečius... Rusija, skirtingai nuo tavęs, pasimokė iš antro pasaulinio karo klaidų, kai Vokiečių naciai užpuolė Tarybų sąjungą nepasiruošusią karui.

Gvidas

Gvidas portretas
Rusai gali tik demonstruoti savo galią ir užpuldinėti silpnas šalis, nepasiruošusiai karui. Šiandiena, net kinai du kartus galingesni už rusus, o prieš NATO nėra ir kalbų. Taip, kad Anušauskai miegok ramiai.

>>>Būkite ramūs \\\\\.../////

>>>Būkite ramūs  \\\\\...///// portretas
NATO gins...Jau 'gina' nuo 1944 mtų.Jie,NATO, jei rusai 'užpuls' tai po 3 dienų tik tarsis ar tą rėksnių šalį ginti ar ne.O kas su Lietuva atsitiks,per 3 dienas,jei Rusai 'užpuls' tai ir durniui turėtų būti aišku.

Būkite ramūs

Būkite ramūs portretas
Mus saugo Nato kariai. Putleris neišdrįs kariauti su NATO.

Cha cha cha

Cha cha cha portretas
Pirk pampersu. Pažiurėk kas LT.dedasi covid puola.tau rurėtu rupėt.

Palauk Anušauskai

Palauk Anušauskai portretas
Arteja zapad 2021

Galerijos

Daugiau straipsnių