Apklausa: palankiausiai vertinamų politikų trejetuke – ir Kauno meras

Grįžti į straipsnį

Viktoras

Viktoras portretas
Tik Matijošaitis ir niekas daugiau,tegu nesvajoja joks šmikis apie šį postąąąąąą.

kaunietis

kaunietis portretas
va ir pasimate kas do meras ir kokie jo keslai................

Anonimas

Anonimas portretas
kauno meras daug dirba kad kaunas butu grazesnis,visi kas atvaziuoja mato pasikeitusi kauna,jei meras eis i kitus rinkimus vel balsuosim uz ji,jis kauno seimininkas

Antanina

Antanina portretas
Tvarkosi savo reikaliukus ir nieko daugiau. Tikrai galvoja ne apie miesta, nebukit naivus.

hmmm

hmmm portretas
Turbūt šiurpu būtų pamatyti godžiojo senio subinlaižių marmūzes. Tikriausiai kraupios, kaip Helovino kaukės. Juk bukumas prišaukia visas nelaimes.

nuosirdi padeka

nuosirdi padeka  portretas
Didziausia Kauno miesto nelaime buvo kai miestui vadovavo Kupcinskas miestas buvo paverstas siukslynu ir griuvesiais Didziule padeka Matjosaiciui uz jo gaspadoriska miesto tvarkyma

Tomas

Tomas portretas
Visvaldas yra geriausias dalykas kas ivyko Kaune nuo nepriklausomybes.Miestas i kuri lygiuojasi ir mokos kaip tvarkytis.Balsuosim ir palaikysim ir toliau!

pašalpiniai

pašalpiniai portretas
ožiu fermos troliai nepykit kita karta klastokite apklausa anukas 1 vietoje .juk jis multimilionierius

Dovydas prieš Galijotą

Dovydas prieš Galijotą portretas
Su "ožių partijos" gerbėjais ginčytis dėl V. Matijošaičio nuveiktų darbų, skaitau, yra žema. Jie visi kartu paėmus nei protu, nei sugebėjimu dirbti jam neprilygsta. Dvidešimt su viršum metų "ožių partija" valdė Kauną ir miestas buvo pavirtęs į gylią Rusijos provinciją. Laisvės alėjoje net medines groteles buvo sudėję. Gatvės nepravažiuojamos, parkai dilgelėmis užžėlę, namų fasadai miesto ventre lyg fekalijomis apipilti. Bet miesto biužeto pinigai metų gale visi iki cento būdavo išlaižyti.

Asilam

Asilam portretas
ETATiniai darbuotojai mokykites rašyt komentarus nes labai jau matosi vado diktatas. O, šiaip tai gerai perka.

Anonimas

Anonimas portretas
Iskrypeliu ir koncervatoriu puolimas ant Gerbiamo Visvaldo Matijosaicio. Uz tai,kad neleido iskrypeliu parado Kaune organizuoti . O koncervatoriu uz tai ,kad Matijosaitis sutvarke korupcija Kaune. Kaunas tapo pavyzdiniu Lietuvos miestu. Koncervatoriams jau neiseina vogti is Kauno kisenes...

pilietis

pilietis portretas
Labai įdomus "nugeibėlių" požiūris, jei 80 procentų perrinkusių merą antrai kadencijai, yra "nemąstantys komentatoriai', o jie "pažangūs, mąstantys ir viską žinantys". Ane ? Tiems liurbiams -balvonams vis dar Matjošaitis kaltas ,kad jų žmonos neištikimos, kad ES pinigus sugeba tik jis įsisavinti ,o ne kupčinskai ar kiti buvusieji, kad šaligatviai banguoja ar keliai prie stotelių įdubę... Seniau to nebuvo , nes...nieko nedarė, tik pinigai iš miesto biudžeto išgaruodavo. Apgailėtini šantažuotojai, melagiai ir menkystos, nesugebantys gerai dirbti ir užsitarnauti kauniečių pasitikėjimą. Manau , kad ir ateity mero rinkimus laimės toks žmogus-verslininkas, kuris dirba ir nudirba dėl Kauno, o ne liežuviu mala.

TIEMS NEMĄSTANTIEMS KOMENTATORIAMS

TIEMS NEMĄSTANTIEMS KOMENTATORIAMS portretas
LENGVA TIESTI KELIUS UZ BRIUSELIO SKOLINTUS PINIGUS. NEI BLINKEVICIUTE NEI MATJOSAITIS SAVO KORTELES NEDALINA. KAD VISKO NEIŠVOGTU PAGRAZINA KAUNA. KAS CIA TOKIO. DUOKIT MAN. AS IR KOKI KAMPA PATAISYSIU UŽ SKOLINTUS PINIGUS. CHE CHE

< To cha cha cha

&lt; To cha cha cha portretas
mano žmona gyva sveika, aš jos nenutrenkiau nuo laiptų.

Mylmeras

Mylmeras portretas
Matijošaitis yra užslėptas homofobas ir diktatorius, kuris Kaunodienos laikraštukui neša pajamas. O dvasios ūbagms ir vergo mentalitetą turinties jis yra Prometėjas! O šio gatvių platintojo fanatai pateisindami jį primins visąlaik: o kaip prie Kupčinsko buvo blogai..!

Anonimas

Anonimas portretas
.>Kaunietė,matyt esi kaimietė,o ne kaunietė,ar smarvė Kaune taip patinka,kad garbini Matijošaitį.Koks jis žmogus,ir dar meras,kad leidžia kauniečius dusinti smarve iš kogeneracinės elektrinės.jie su Skverneliu tiesiogiai prisidėjo prie šiukšlių deginimo Kaune.O čia matai populiarus...ar blogi darbai išaukština?Manau,kad ne. .

Jons

Jons portretas
Kaunas tvarkosi ,bet darbu kokybe zema ,ypac matosi ant banguojanciu gatviu ,nesuvokiamas pomegis statyti pastatus kauno klinikoms —gyventoju labai mazeja ,o statybos vyksta ,kai gydytoju stoka ,algos mazytes…matijosaitis turetu buti praeitis…

Skaitytoja

Skaitytoja portretas
Tik aklas gali nematyti jau sutvarkyto ir dar tebetvarkomo Kauno, o meras saunuolis, nebijantis tam tikru momentu pasakyti priestaraujancio zodzio kvailiems reikalavimams, aciu tiems kas rinko mera, o jo asmeninis turtas ,tai jo ir vaiku uzdirbtas ,tad neturiu ne kruopelytes pavydo, sekmes jam jo seimai, kaunieciams

Kaunas tvarkomas

Kaunas tvarkomas portretas
Ir viena giminė dalinasi milijonus, net spauda sėdi vienoje kišenėje. Jei nesi iš savų,o turi problemų, teisybės neieškok.

>cha cha cha

&gt;cha cha cha portretas
nevykėlis kupčinskėlis pavydi.

To cha cha cha

To cha cha cha portretas
Tai ka?, zmona ragus su Visvaldu istate... Apgailetina...

Pilietiškas

Pilietiškas  portretas
Matyt, iš už išdarkytas Kauno gatves - kur suremontavo jas, ten daug ežeriukų po lietaus rasi! Taip ir vertina

tfu

tfu portretas
koks šlykštus snukis, lyg išpampusios rupūžės. Čia nuo gėrimo ar nuo persiėdimo ?

cha cha cha

cha cha cha portretas
būk naglas, būk suktas, būk godus iki išprotėjimo, nepagailėk net artimo savo, svetimamoteriauk...ir būsi populiarus tarp kvailių, o jų statistiškai daugiau negu protingų.

mind.v

mind.v portretas
Matijosaitis didis vyras,politikas ir vadovas.Moka rasti kalba su visais.LABAI REIKIA protakos KAUNO hese.kad zuvys ir laivai praplauktu.Reikia ir manau, kad atsipirks tikrai.Pinigai nuverteja ,o tokie projektai lieka.pavadinciau protaka Visvaldo vardu,tegu koncervatoriai griezia danti,ka jie LIETUVOS ZMONEMS gero padare?

Kaunietė

Kaunietė portretas
Sveikatos ir stiprybės Kauno merui! Išgelbėjo miestą nuo kracho, o jau buvo ant ribos. Žmonės mato, vertina ir gerbia. Tik tegu nesugalvoja eit į prazidentus. Mums jo reikia Kaune!!!

F16

F16 portretas
Šaunuolis mūsų meras, Matijošaičiui pagarba, Kaunas sutvarkytas, o Vilnius buvo šiukšlynas ir liks, nes ten vaivorykštės vėliava plevėsuoja!!!!

>tam kaunietis

&gt;tam kaunietis portretas
TAI , pagal tave, geriau viską perparduot okupantui reikėjo, kad paskui šantažuotų.....????? Jei tokie , kaip tu būtų valdžioje, tai dabar dar gyventumėme, kaip tolimoje Rusijoje, Padniestrėje ar dar kokiame atsilikusiame užkampy.

Žaliakalnis

Žaliakalnis portretas
Pritariu, kad reitingų vertas vienintelis V. Matijošaitis. Kaune tikrą revoliuciją padarė, miestą nerealiai sutvarkė ir toliau tvarko. Visi kiti - balvonų gauja. Jų visų vieta - "prie parašos".

Kaunui gerai

Kaunui gerai portretas
Ir tiems, kas pažįsta matijošaitį ...,bet korupcija LT lenkiame mexiką

Kaunas

Kaunas portretas
Antonimai, tai savų žmonių komentarai,nieko kur nereiške apie Kauno miesto merą. Nematau nieko gero Jo darbe,neįvykdė savo darbų uzsibrezimus miestui.Sau, savo šutvei padarė nemažai, tačiau prie Kauno miesto žominiu nepriartejo,kaip buvo savivaldybė atskirta nuo miesto žmonių taip ji ir liko.

Anonimas

Anonimas portretas
Saunuolis Matijosaitis. Pagaliau ir Kaunui pasiseke.

Anonimas

Anonimas portretas
Realiai is jų kažko vertas tik Krabas. Visi kiti - tik balvonų gauja. Vaivorykstinė Blinkė išvis nulis. Nėra Lietuvoj lyderių. Net Uspaspsichas - ir tas kažkaip nugeso ...

Devyndarbė

Devyndarbė portretas
Socialdemokratų reitingus ne dienom,o valandom kelia Blinkevičiūtė.Bet kas nors paaiškinkite,kokius ji darbus nudirbo? Ar tik dėl to,kad prieš buvusią` krizę pralaimint socdemams,paskutiniais pinigais pamalnino pensininkus,kitai valdžiai palikdama tuščią iždą.Kitokių jos nuopelnų tikrai niekas neįrodys.

Владимир

Владимир portretas
Ну и врут и не краснеют-кто этому в Литве верит

tam kaunietis

tam kaunietis portretas
Ar uždegei žvakute ant kapu .geriau pasakyk kaip sovietkoncerviai tavo už 1e.sklypus perka ir LIETUVA pardave 1 e,mazeikius duju gelda tai pirko uzkosmosines sumas

Žilvinas Ručyzna

Žilvinas Ručyzna portretas
Aš protingas ir adektvatus visus paduosiu i teisma.

Povilas

Povilas portretas
Kas per nuograuža-krysa yra Žilvinas Ručys ? Ar jis adekvatus? Ar uždarytas, izoliuotas? Ar tokie atsilikę, miegantys , gyvenantys dar sovietmetyje, gali beleką tauzyti ir likti nenubausti? Gal tam išgamai, dergiančiam ir miestą , ir valdžią , reikia "prikirpti" liežuvį ? Dabar [ pvz. ] mato baltai nudažytą sieną, bet keikiasi ir vadinajuoda, šūdina.... Ar ne ablaūchas ?

nuomonė

nuomonė portretas
Nesuprantu, kas gali palankiai vertinti Blinkevičiūtę? Pažvelgus į jos balsavimo istoriją Europarlamente, akivaizdu ,kad ji ,kaip ir visi socialdemokratai ,žaidžia dvigubą žaidimą- vieną kalba ,kitą daro. Žmonės, vertinkite darbus, o ne kalbas.. Juk ir savo laiku pensijų kėlimas, buvo ne jos nuopelnas, tik ji tuo metu tai ištransliavo 30metų sėdi politikoje, o naudos 0

2009 metai

2009 metai portretas
Auksinį tualetą 2009 m. pastatė Kupčiaus gauja. Konteineris kainavo 500 tūkst. litų ! Ir nieko. Pinigai liko vagių kišenėse. Teismas buvo tik dėl akių ir niekas nuteistas nebuvo. Bet svarbiausia - vagims nebuvo pateiktas civilinis ieškinys. Pinigai liko jų kišenėse.

Anonimas

Anonimas portretas
Nesupratau aplamai- už ką vertinti bliną...ups- Blinkevičiūtę...

kaunietis

kaunietis portretas
Mūsų meras malačius. Prikirpo nemažai kam uodegėles dėl prichvatizuotų valdiškų sklypų, patalpų....tai dabar nepatenkinti šūkauja, loja. Na ir kas? Kaunui tik geriau. Prieš kurį laiką grįžęs iš užsienio , negalėjau atsistebėti , kiek darbų nudirbta, po daugelį metų ištikusio letargo miego. O per paskutinius , dar pridėjo....Jau beveik naujai visas miestas perstatytas, o...balvonai vis kiauksi , kad sau, sau sau [ grobia ].... Na, panašiai kaip asilai bliauna, vis tuos pačius garsus leisdami.

>manau

&gt;manau portretas
paskolų gali būti paėmęs belekiek, svarbu laiku gražinti , o taip pat , jas gerai, naudingai panaudoti. Jei[ panašūs liurbiai ] nori įgelti Kauno valdžiai, tai - nusvilsite nagus. Šis miestas paėmęs ne daugiausia paskolų, o panaudojęs tikrai efektyviai, nes jos naudotos kartu sugautomis ES finansais. Reiškia [ pvz. ] objektas kainavo mažiau, nes dalis dengta iš Europinių pinigų. Ir aplamai, net ir "aklam matyti", kaip miestas pasikeitęs ir vis dar keičiasi. Imant santykį su visomis buvusiomis valdžiomis, tai , dar nesibaigus antrai šios valdžios kadencijai, o jau darbų nudirbta nežinau kiek KARTŲ daugiau, nei visi senesni kartu sudėjus....

Kaunas.

Kaunas. portretas
Ne Kupčinskas auksinį tualetą statė, O Paleckio draugas Bronislovas Kučinskas ,kuris jau ilsisi po žemele. Tai maišote pavardes. Ir teisti buvo trys .

Vištos Walmora \\\\\.../////

Vištos Walmora  \\\\\...///// portretas
Kas tikite Gaidžio "Vilmorus" apklausos tikrumu,spaudžiam ŽALIĄ.

Vištos Walmora \\\\\.../////

Vištos Walmora  \\\\\...///// portretas
Kas tikite "Vištos Walmora" apklausos tikrumu,spaudžiam ŽALIĄ.

To manau

To manau portretas
Tikrai ne Kaunas. Kaunas vienintelis Lietuvos miestas kuris sumazino ir refinansavo blogas paskolas paiimtas korumpuotas koncervatoriu valdymo laikotarpiu.Su nezmoniskom palukanom.

senjoras kaunietis

senjoras kaunietis portretas
Meras geras ar blogas- pasimatis po kadencijos. Kaip sakoma negirk dienos be vakaro, marčios be metų. Kam lyginti Matijošaitį su Kupčinsku, gal Ku[pčinsko niekas ir nerinks. O Matijošaitį tikrai dar ilgai minėsite.

manau

manau portretas
įdomu būtų palyginimui pažiūrėti , kuris miestas paėmęs daugiausiai paskolų ?

Artūriukas

Artūriukas portretas
Tikiuosi konservatorių tvaikas Kauną aplenks dar ilgam....dar trys metai ir nuo šio mėšlo apsivalys visa Lietuva,tikiuosi dauguma jau pamatė šitų erkių prigimtį...siurbti,griauti,niekinti....menkystos,sugebantys tik parazituoti.

Pmaudu

Pmaudu portretas
Kas iš tų reitingų...Dauguma nusistatę prieš konservatorius ...Tik kaip rinkimai-konservai laimi..Konserv ai mano manymu suklastoja rinkimų rezultatus..Taip bus ir su naujais mero rinkimais..Matijošaitis tvarkosi mieste labai gerai ir dauguma patenkinti ...bus rinkimai bet laimės Kupčinskas ...

fura

fura portretas
žiūrių į snukį ir galvoju , kaip kontrabandistas aukštai užsiropštė

to Artūriukas

to  Artūriukas portretas
O girdėjai apie krabo sidabrinį tualetą ? Irgi prie pilies , kebabinės . 60000 eurų už 10 kabinų remontą .

psichopatai kvailiams patinka

psichopatai kvailiams patinka portretas
Hitleris, Stalinas....Psichopatams lengviau daryti pinigus, nes be sąžinės graužaties perlips per galvą visiems, net motinai , nekalbant apie sutuoktinę/į. Psichopatui nereikia su niekuo derintis, nes jo arba bijo,kaip labai pavojingo, arba padlaižiauja, kad numestų trupinių nuo grobuoniško stalo. Laimei, net ir psichopatai negyvena amžinai

kauno

kauno portretas
meras yra meras

Manau,

Manau, portretas
kad daug ką suprantu, tačiau Blinkevičiūtės reitingų šuolių- niekaip. Belieka kliautis mūsų tautos ''išmintimi''- myliu-nemyliu. Tada ir daryti nieko nereikia. Antra vertus, matyt, mūsų liaudies mentalitetas Gargžduose, kur Petras Gražulis vos ne šventasis.

Artūriukui

Artūriukui portretas
prasiplauk pragertą makaulę,- auksinis WC Krabo numylėtinio kūrinys.

nieko naujo

nieko naujo portretas
kvailių visur ir visada daugiau negu protingų. O jei turi babkių, savo ar savivaldybės, labai lengva užpirkti gerus makaronų kabintojus. Tada reitingai garantuoti, nes makaronai kvailiams ant ausų gerai laikosi. Easy.

Artūriukas

Artūriukas portretas
Kauno Meras yra miesto patriotas,darbai kalba patys už save....Manau kauniečiai dar ilgai nepamirš konservatorių šaikos meno kūrinio WC prie Kauno pilies...absurdas,kad tie atmatos dabar prie valstybės valdymo...dar trys metai....

Vištos Walmora \\\\\.../////

Vištos Walmora  \\\\\...///// portretas
Kas norėtumėte,kad A.Kupčinskas grįžtų į Kauno m.metro pareigas,spaudžiame ŽALIĄ.

Vištos Walmora \\\\\.../////

Vištos Walmora  \\\\\...///// portretas
Kas pasitikite A.Kupčinsku.spaudžiam ŽALIĄ.

etc

etc portretas
Visuose miestuose jeigu ka stato tai tik naujus namus,Kaunas iskirtinis statiniais bendrojo naudojimo

Taigi

Taigi portretas
OBXSS atlieka

Populiarumą nepragersi taip sako geriantys

Populiarumą nepragersi taip sako geriantys portretas
Daug yra tokių kurie nemėgsta mero .Kauno meras yra trejetuke ,bent iki jo niekas taip netvarkė Kauno.

Boleslovas

Boleslovas  portretas
Kauno meras Nr 1, o kaip ten antroje vietoje, atsirado tokia paršavedė ,tai išvis nesuprantama ...gal Gaidys= šveplys yra Palubinskas

Populiarumą tik gerais darbais galima pasiekti

Populiarumą tik gerais darbais galima pasiekti portretas
Kauno meras yra trejetuke ,nes jo darbai Kaune akivaizdūs.

ANDRIUS

ANDRIUS portretas
GAL VĖL VERKS BLINKEVIČIŪTĖ KAIP SU PAULAUSKO PARTIJA NETAPO MINISTRĖ TAI GREITAI PERĖJO Į SOCDEMUSIR VĖL PRIE LOVIO OPREZZIDIENTAS TAINARCIZAS SAVE IR SAVO RETNGUS NYLINTIS KAUNO MERUI DAR LIKO NEUŽGROBTOS ŽEMĖS VIČIŪNUOSE SAVO ATŽALOMS

samas

samas portretas
Prezidentas... che che. Aš dar prieš rinkimus sakiau, koks gali būti prezidentas iš banko klerko? Ne, dauguma nesutiko, sakė užtai "aukštas ir gražus" Dabar turim. O Matijošaitį puikiausiai apibudina jo atsakymas į klausimą "iš kur atsirado pinigai miesto tvarkymui?" -"gal mažiau vagiam". Tarp kitko p. Ručys palieka nesveiko žmogaus įspūdį, tokių daug prilenda į aukštus politinius postus.

Blinkevičiutę GAIDYS kelia už-

Blinkevičiutę  GAIDYS kelia už- portretas
KUKETAVIMĄ, tačiau GAIDĮ , kada suvoksi ,jog GYVENTOJAI laukia iš BLINKĖS konkrečių d a r b ų, o ne beverčio-į k y r a u s giedojimo

Žilvinas Ručys

Žilvinas Ručys portretas
aferos su kūdikio kraiteliu ( krysos asmeniniai interesai ) , stadiono rekonstrukcija kuri galėjo baigtis netik kad finansine žala po griūties nes ant senų pamatų bet gal ir mirtimis , kauno marių šliuzas žala miestui , oro baliono pirkimas , ledo arenos netinkama vieta , aferos su daugiaukštėmis aikštelėmis kur kainuoja 3 kart brangiau nei garažai , vandenvietės apsaugos zonų mažinimas ( krysos interesai ) , darželių pardavimai ir jau planuojami naujų pirkimai ir statybos , turgaus nenorėjimas pabaigti kad suteikti darbo vietas ŽMONĖMS , lampėdžiai , sporto koplekso pardavimas pusvelčiu krysos gaujai , troleibusų ir dyzelinių pirkimas žala miestui 15 metų , kur be pažiūrėsi vien afera , čia vad viską išvardyti tai ojojoi vaikeli . tokių vieta cypėje o ne miesto valdyme

Žilvinas Ručys

Žilvinas Ručys portretas
parodykit ką tokius apklausinėjo ir ką jie supranta apie aferas ir valstybės tarnautojų atsakomybę Lietuvos piliečiams . Nei vienas vienas nevertas būti valstybės tarnyboje . o krysa kauno meras tai išvis kiauras samtis ,. ką jis padarė miestui ? o gi nieko , viskas kas padaryta susije su pėsčiųjų takais reiks perkloti po 5 metų , nes broko kalnai . Asfaltas brokas ir baisūs lopai ir duobės puse rato telpa , šulnių dangčiai jau išrype , idube arba sudėti su idubimu . . Kelkraščiai belenkaip padaryti ypač panemunėje . O kai kurie objektai tokie kaip mokslo sala prasukti apgaule su melagingais atsipirkimais , tam kad prisigausti pinigus ir papildomų bojektų pristatyti kad kiltu krysos ir jo šutvės turto kainos . Čia ne meras , čia aferistas . Peržiūrėkit visus sprendimus ir įsitikinsit .

Saulė

Saulė  portretas
Kuo kvailesnis-tuo patrauklesnis:) Lietuviško intelekto atspindys...

KAUNIECIAI

KAUNIECIAI portretas
KAUNO MERAS-puikus,puikiausias is visu buvusiu,jeigu nepavargai buk ir kita kadencija-palaikysim,duok dieve sveikatos...puosk KAUNA busim dekingi...

Anonimas

Anonimas portretas
Korumpuotiems koncervatoriams kartu su iskrypeliais labai nepatinka tokios naujienos.....

Kauno meras

Kauno meras portretas
Labai nepatenkinti Kauno meru apsukrus verslininkai. Anot ju, su buvusiu meru buvo viskas aisku, susiderini -statai- viskas kaip sviestu patepta, o sitas vis konkursus sklelbia, pinigu jam nereikia...

nu

nu portretas
jeigu zmogus moka itikinti jam uzdirbti milijonus dirbant uz minimuma ir dar jaustis laimingu tai nieko nuostabaus, kad visiems patinka.

Vištos Walmora \\\\\.../////

Vištos Walmora  \\\\\...///// portretas
Kas pasitikite Gentvilais (abiems),spaudžiame ŽALIĄ.

Vištos Walmora \\\\\.../////

Vištos Walmora  \\\\\...///// portretas
Kas psitikite Dulkiu,dpaudžiam ŽALIĄ.

Vištos Walmora \\\\\.../////

Vištos Walmora  \\\\\...///// portretas
Kas pasitikite A.Širinskiene,spaudžiam ŽALIĄ.

Vištos Walmora \\\\\.../////

Vištos Walmora  \\\\\...///// portretas
Kas pasitikite Bilotaite,spaudiam ŽALIĄ.

Vištos Walmora \\\\\.../////

Vištos Walmora  \\\\\...///// portretas
Kas pasitikite Čmilyte,spaudžiam ŽALIĄ.

Vištos Walmora \\\\\.../////

Vištos Walmora  \\\\\...///// portretas
Kas pasitikite S.Skverneliu,spaudžiam ŽALIĄ.

Vištos Walmora \\\\\.../////

Vištos Walmora  \\\\\...///// portretas
Kas pasitikite I.Šimonyte,spaudžime ŽALIĄ.

zigmas

zigmas portretas
Juokingas populiarumas ten kur pinigai tai ir reitingai aukšti visuomet kai tik pasirodo komunistų likučiai tai ir reitingai lenkia kitus

Vištos Walmora \\\\\.../////

Vištos Walmora  \\\\\...///// portretas
Kas pastikite R.Karbausliu,spaudžiam ŽALIĄ.

Vištos Walmora \\\\\.../////

Vištos Walmora  \\\\\...///// portretas
Kas pasitikite G.Ladsbergiu,spaudžim ŽALIĄ.

Vištos Walmora \\\\\.../////

Vištos Walmora  \\\\\...///// portretas
Kas pasitikite G.Nausėda,spaudžiame ŽALIĄ.

sugulovas

sugulovas portretas
Kad meras populiarus Kaune tai visi zino ir labai geras , tai ,kad gyvena su barakuda susimete,tai dabar Lietuvoje daug kam patinka, tai ir auksciausi rettingai

Vištos Walmora \\\\\.../////

Vištos Walmora  \\\\\...///// portretas
Kas pasitikite V.Blinkevičiūte,spaudžiam ŽALIĄ.

Vištos Walmora \\\\\.../////

Vištos Walmora  \\\\\...///// portretas
Kas pasitikite V.Matijošaičiu,spaudžiam ŽALIĄ.

PIRMIAU BUSIU TURTINGU O PO TO

PIRMIAU BUSIU TURTINGU O PO TO  portretas
SAZININGU,cia reikia netureti nei akiu nei ausu ir anei proto.

nezinau koks turi ivykti

nezinau koks turi ivykti portretas
STEBUKLAS kad as verslininkus Lietuvoje imciau vertinti teigiamai.

Kaunietis

Kaunietis portretas
Kaunui senai reikėjo tokio mero,tikrai žmogus žino,ką daro !

Kaunietis

Kaunietis portretas
Puikus pavyzdys, kad meras turi būti geras ūkininkas, o ne jokio ūkinio darbo nedirbęs pliurpalius politikas

Lukas

Lukas portretas
Nu Blinkevičiūtė!! Bullshit! Paskutinėje vietoje arba net sarašuose nebūtų!

V,L

V,L portretas
Manau kad yra ir daugiau rimtu priežasciu kodel taip krenta Šimašiaus vertinimai.......

Melo akademija

Melo akademija portretas
Sulygino Blinkę su V Matijošaičiu. Ta boba Kauno merui į puspadžius netiktu ! Girtuoklio Gaidžio "reitingai"...

Pagal Gaidį

 Pagal Gaidį portretas
Jei konservus palaikai tai esi iš elyto,didelio miesto arba moki skaityti ir rašyti.Visais kitais atvejais-esi šunauja.Evoliucionuoja paukščiai.

Žilvinas Ručyzna

Žilvinas Ručyzna portretas
Fas fas paimk

Galerijos

Daugiau straipsnių