Ar rožinis rinkimų arkliukas pažabotas?

Grįžti į straipsnį

Jadzė

Jadzė portretas
Liuks liuks tas suoliuks kur per užpakalį traukia....

Ąžuolas

Ąžuolas portretas
Sorošo vaikų partija! Jai reik išvis uždrausti dalyvauti rinkimuose, kaip ir komunistams!

LP iskrypeliai ir melagiai!

LP iskrypeliai ir melagiai! portretas
Pries rinkimus zasejo rupintis zmoniu teisemis ir t.t. O rupinasi tik iskrypeliu teisemis... Linkiu kad ju vaikai ir anukai gyvenimus statytu lgbt idialogija ir uzaugtu gomikais. O siai partijai butu pirmas ir paskutinis kartas kada perzenge rinkimine kartele...

Ziuriu i nuotrauka

Ziuriu i nuotrauka portretas
ir galvoju...kiek daug jaunu zmoniu suminkstejusiomis smegenelemis ,kiek tu iskrypeliu...ir ta moterele invalido vezimelyje .... irgi? Baisiau negu baisu....

Lietuvos pilietės nuomonė.

Lietuvos pilietės nuomonė. portretas
Nesu prieš juos.Bet manau,kad tikrai jiems su galva negerai.Nori dėmesio,kurio nereikėtu.Juk matosi iš tu spalvų .Kaip maži vaikai.Jei būtu normalus tai nesitepliotu nei patys nei suoliukas ar ką kita.Gyvenkit sau tyliai ir laimingai.Forminkitės savo turtą per notarus .Vaikai ir šeimos statusas ne jums.Nereikia norėti konegaite turėti.Linkių ramybės,o ne kiršinimo.

Nesuprantu

Nesuprantu portretas
Gal juos gamta dar kažkur nuskriaudė?.. Gal jiems visiems su galvom problemos?.. Tai perėjas dažo, tai suoliukus, tai požeminių perėjų sienas... Tai išsidarkę gatvėm eina, paradų nori... Kažkoks nesveikas užsicviklinimas demonstruotis

jurgita

jurgita portretas
Kodel jus demonstruojates?Gyvenkit jums nieks netrukdo.Dabar lyg sosnovskio barsciai sejate neapykanta SAU..Mums piktzaizdziu teviskeleje nereikia.Nusipirkite kur nors sala/dabar yra pigiu/ ir klestekite.

icikas

icikas portretas
Armonaite lauk is seimo su visais iskrypeliais

KGB-tų skalikė NAVAGROCKIENĖ mokina ,

KGB-tų skalikė NAVAGROCKIENĖ mokina , portretas
kaip IŠANGĖS g a u j a i išsilaikyti politikos paviršiuje, kurie PADEDA i š s i l a i k y t i ir SKĘSTANTIEMS k g e b i s t a m s .---Ši nenuilstama OŽIO p a s m i r d u s i o s ideologijos s k a l i k ė, praradus GĖDĄ ir SĄŽINĘ , tarnauja OŽIO paslėptiems k g e b i s t a m s , kad Lietuvos gyventojams būtų blogiau -- Lietuvos gyventojai TOKIŲ "patriotų" n e p a m i r š ir įvertins jų "nuopelnus" .

dėdė Ignas

dėdė Ignas portretas
Jei Armonaitė drįsta raides aukštyn kojomis rašyti, leidžia spalvingą, visų gerbiamą Vaivorykštę niekinti nepadorių veiksmų dangstymui, nori gėjlesbių partnerių samplakas prilyginti padoriai šeimai, tai jos vieta tik šiukšlyne. Tai ne Laisvės partija, o palaida bala.

Augis

Augis portretas
Jaučiu, konservai susijungs su armoškos šutve, nes broileris matosi irgi mėgsta kai jam šikna...le pravalo, kad siūlosi su profesionaliu pidaru eiti į žvalgybą.

Jaunimas rinko nieko nesuprasdamas

Jaunimas rinko nieko nesuprasdamas portretas
IR DABAR GULDO GALVAS TIK JAUNIMAS. PASAKO KA NORS IR TIKI. IR CIA NE BALSAVIMO KALTE, O PATYS SAVE IŠSIRENKA. KAS PLANUOSE PARASYTA, KURIUOS PATEIKE BRIUSELIS TA IR VYKDO. AISKU NE UZ DYKA, O UZ PINIGUS. JIE SKOLINA, O MES TURIM MISKUS, ZEMES SAVO TURTA IS LIETUVOS ISVEZTI, PARDUOTI.

Ramiai,

Ramiai, portretas
Kitame seime nebusite.O rinkejams ,einant balsuoti,pasiimkite smegenis,kad nebutu,kaip Kaune prasoko negirdetas,nematytas Matijosaitis.

Žmonių kantrybe

Žmonių kantrybe portretas
baigiasi ........ leiskime tiems iškrypėliams laisvai skristi ten kur jiems pritaria , gal priglaus kaip lytinius pabėgėlius .......pasaulis platus

Siaubas

Siaubas portretas
Per visus 30 metų tokio nesiskaitymo, nepagarbos Lietuvos žmonėms dar nebuvo. Nieko nesugebėjo pasiūlyti, jokių idėjų, jokių planų, tik sugebėjo pasistatyt suoliuką tokioj vietoj, kad sukeltų pasipiktinimą.

Danutė

Danutė portretas
Degeneratai, su akivaizdžiu pilkosios masės nebuvimu galvoje, gaila, nuo to vaistų nėra.

kaunas

kaunas  portretas
Matant tuos "pirshtukininkus"---- pasibiaurejimas Kas vyksta? Kad Trojos arklio stiliumi isliuoge i Lietuvos Seima dar nesha neshvares tendencijas ...ir tikisi TAUTOS ! palaikymo??? Ar seime bevaliai visi pries svetima musu TAUTAI uzkrata?? kuri reikia apkarpyti ,kaip piktzole??

pertekliniai kostiumuoti

pertekliniai kostiumuoti portretas
visa ta "rozine" brolija -seimynele --tai Lietuvoje nerudingas!!--"trojos arklys"--su pakeltais apgrauztais pirstais ...primena vokieciu neonacius {hay hitler!=amziams prakiaiktuju !!} neonacistai pakeite vokietijos "veida",,kuri prausia ir nenusipraus amzinai ta tauta leidusi i savo reicha i sliuogti gedingom purvinom idejom==nusineshusiom[[hay,hay] milijonus zmonijos.Ishkrypimas niekada neatnes GERIO,[[,tik apkres be gyvenimo patirties jaunima] ir inesh,ir jau ineshe ==sumaishti..Saugokime savo ZMOGAUS prigimti.savo vaikus ir ju NORMALIA ateiti ----ciuptuvus "meduzoms" nukapoti .

as

as portretas
Nesėskit ant spalvoto suoliuko, nes kakiu išsitepsit ir AIDS galit gaut.

Ne nuo to galo pradėjo

Ne nuo to galo pradėjo portretas
Jau gal 10 metų Seime neįteisinamas nenarkotinių kanapių auginimas, Lietuva praranda milijonus. Būtų Laisvės partija įteisinusi šį įstatymą, toliau lengviau eitų "žolytės" įteisinimas ir kiti reikaliukai, o pradėjo nuo homoseksualių santuokų... Nekoks vaizdzialis Seime, bet partijoms tinka.

ss

ss portretas
KAIP galejo LT taip nueti kad 5 % vaivorikštiniu iškrypeliu vadovautu visa tauta...

Lauris

Lauris  portretas
Gal Armonaite su Raskeviciumi nori gero botago per uzpakali

Lauris

Lauris  portretas
Laisves partija visgaidziu ir lezbieciu partija

Lauris

Lauris  portretas
Tas suoliukas amonaites vafleis aptaskytas ir raskeviciaus

Po geros nakties

Po geros nakties portretas
Nelabai atsisės patys ant to suoliuko

Lauris

Lauris  portretas
Taip vafliu partija. Armonaite lauk is seimo su savo Raskeviciu kuris serga savo iskrypusiu protu.

Joooo

Joooo portretas
Vaflių partija

Jonux

Jonux portretas
Daug kas už Armonaitės partinius balsavo vien todėl, kad kitas kandidatas buvo konservatinis. Man taip pat teko toks pasirinkimas ir balsavau už kažkokį LP nepilnametį, kuris iškart pradėjo atidirbinėti savo sponsoriams... ;) Visus ko nors vertus valdančios gaujos išvijo iš Lietuvos, tai ir tenka rinktis tarp kelmo ir kupsto...

joksiras

joksiras portretas
kokie slikstus snukiai o armoskes ypatingai tik asilai gali ja perinkineti tokia trizna

Rolas

Rolas portretas
Renkama dažytoju brigada!dirbti pamainom,!pastovus darbas,garantijos!pirmenybė,kas moka dažyt suoliukus.

Cha cha cha

Cha cha  cha  portretas
Vyksta aktyvus visuomenės mulkinimas. Pažiūrėkit į nuotrauką. Aktyviai reklamuojamas vaivorykštinis suolelis, bet patys ant jo nesisėda - ieško kvailesnių.

"madinga toleruoti visas mažumas..."

"madinga toleruoti visas mažumas..." portretas
Mada ateina ir praeina, kaip stringai, kurie buvo madingi prieš 20 metų, nieko naujo nesugalvota ir vėl jie madingi, gal bus madoje kokius 2 metus. O siūlomi įstatymai, tai ne stringai,kuriuos padėvėję išmesime ir neaišku ar vėl pirksime. Jei įstatymai nepatinka daugumai, tai nereikia jų per jėgą kišti, o po poros metelių atšaukinėti.

Mukas

Mukas portretas
vel geju provokacija, siekiant demesio, nekreipiu demesio

E.

E. portretas
Jau geriau viduramžiuose, negu iškreiptoje virtualioje realybėje.

To E.

To E. portretas
Koks dar dievas? Tu viduramziuose gyveni? Ponas dievas yra lietuviu liaudies pasaku herojus.

E.> AŠ ne prieš jūs ,o prieš erzelį.

E.> AŠ ne prieš jūs ,o prieš erzelį. portretas
Iš kur tu gali žinoti, ko nori Dievas? Gal tai velnio išmįslai ir klastos? Mes žmonės labai išpuikę. Mes žinome, ko reikia Dievui, ko ne. Velnias mus painioja, siųsdamas tokias laisvės partijas valdžion.Tikrina mūsų sugedimą ir bestuburiškumą. Dievas mums davė visišką laisvę rinktis. Gaila, labai gaila, kad mes netinkamai naudojamės ta dovana.

Man baisu

Man baisu portretas
Gyventi valstybėje,kur išrinkti žmonės nesirūpina valstybe

Siūlau partiją " konkretizuoti " :)))

Siūlau partiją " konkretizuoti " :)))  portretas
Man kaip žmogus simpatiškas , malonus , mandagus , aiškūs jo siekiai yra ponas Simonko . Jis galėtų vadovauti partijai arba ...arba , nežinau kas pas mus yra didžiausias narko dileris ? :) Tada būtų aišku ko siekia partija ir t.t .. , o ne taip kaip dabar tipo konservatoriai ar socdemai :) Aš visai rimtai , man tikrai daug padoriau " laisvė " atrodytų .. Armonaitė mano galva yra blogiausias variantas ...

BAISIAUSIA,

BAISIAUSIA, portretas
kad tai siūlo jaunoji politikų karta, kuri turėtų žvelgti toli į ateitį, kurioje gyvens jie patys, jų vaikai, anūkai. Jiems rūpi tik vienadienės "grožybės", "įvairovė" nukopijuoti iš Vakarų, kur apgaulės būdu buvo prastumti homoseksualūs įstatymai.

"Mums svarbiausia – įgyvendinti idėjas“, – A.Armonaitė

"Mums svarbiausia – įgyvendinti idėjas“, – A.Armonaitė portretas
O jeigu tos idėjos yra kreivos, nepriimtinos žmogaus egzistencine, fiziologine prasme, jau nekalbant apie dorovę, etiką, kultūrą..

Manau

Manau portretas
Kad neverta ir diskutuoti apie tuos lbgt iškrypėlius juos butina gydyti.Nešvaistykit laiko,o sveiku protu gerai pagalvokite ką galima padaryti gero tautai.O dabar ir mala ištysai apie tuos savo lbgt poreikius.Į juos koktu ir žiūrėti.Aš tai suprantu jų veiksmus kaip paleistuvyste su iškrypimu.Ir tegul ta laisvės partija mums jų nekiša.

AŠ ne prieš jūs ,o prieš erzelį.

AŠ ne prieš jūs ,o prieš erzelį. portretas
Nesu prieš homoseksualus.Nes tai Dievas taip panorėjo.Bet esu prieš jų iškrypėliškus veiksmus.Nejaugi savo tokiais iššūkiais spalvomis mano esantis geresni ir svarbesni už kitus.Ir jų būdui piktinti žmonęs nepritariu.Gyvenkit savo Dievo duota gyvenima tyliai ir ramiai nešdami savo kryžių.Biblijoje yra rašoma,kad artimų padarytas blogis krenta septynioms kartoms.Ir tikrai ramiai gyvenančiu jų nesmerkių ir nežeminu.Nes tai gali ir tavo artimų tarpę gimti toks.Būkite savo vietoje ir nereikalaukite to ko negalite.Vaikų.

aš portretas
nesėda dėl baimės nes šiknos nešvarios,bijo ištepti

Pudelienė ant altoriaus

Pudelienė ant altoriaus portretas
Lygesnių už lygius gyvulių partijėlė puikiai realizuoja orvelo knygą, utopijos ir niekdirbių mintančių es fondų eurais

aš portretas
man įdomu kas bus sujumis potrijųmetų, reiks turbūt kudašių nešt link Lenkijos susirinkus margus lietsargius , suoliukus, maskes ir nusigramdžius perėjas

nieko nesupratau

nieko nesupratau portretas
tai kodėl jie patys nesėda ant to spalvoto suoliuko? Bijo ar ką?

jau

jau portretas
žemiau krist nėra kur ...........3 straipsniai iš pat ryto apie iškrypėlius ir jų suoliukus - atsisėde ant jų visam gyvenimui dėmių neišvalysit

Iškrypėliai

Iškrypėliai portretas
Šie žmonės visada lietuviškai buvo vadinami iškrypėliais, dabar naujo lietuviško pavadinimo nesurado, tai vadinasi anglišku/internacionaliniu žodžiu gėjus, atsieit, paslepia homoseksualumo prasmę ir jau jiem nereikia gydytis, bet ženytis.

Anonimas

Anonimas portretas
cia kgbistu planas kenkt lt,prigalvoja visokiu partiju,pritenpe visokiu pakraipu mazumu i jas ir taip stume perversmus salyse kad kuo daugiau pakenkt ekonomiskai

Kur trūksta proto, ten trūksta visko

Kur trūksta proto, ten trūksta visko portretas
Kultūringų žmonių yra nepalyginamai daugiau, bet viešąją erdvę užtvindė tolima nuo kultūros publika, prievarta kišanti daugumai nepriimtinas normas.

armonaitei

armonaitei portretas
reiktu perskaityt komentarus

Anonimas

Anonimas portretas
Apmaudu ,kad partija sumenkino ir iškraipė žodžio laisvė vardą, Jų nepagarba kitaip manantiems ,banalios apgailėtinos kalbos ,oponentą leidžia sau vadinti fašistu,Jaunimas ,kaip jaunimas ,bet šlykščiausiai atrodo čia buvęs rektorius Žukauskas,kiek reikia baigti universitetų kad būti tokiu chamu ir dvasios ubagu ,kad tik patekti į Seimą su jaunimu,.Dirbo žmogus dar būdama rektoriumi net gatveje mitingavo,kad pasižymėtu ir kaltino valdžia už savo jis blogą darbą,

Anonimas

Anonimas portretas
ale ko jus burnojat,jie gi kitatauciai,lai lakioja su tom savo vaivorykstem

Audronė

Audronė portretas
Nusibodo tie vaivorikštiniai.

apgailėtina

apgailėtina portretas
Panašu, kad reikės blokuoti ir kaunadienį. Rašo tik apie degradus

deinis

deinis portretas
Apgavo jaunus žmones ,žadėjo ,kad narkotikai liesis laisvai ,čia jau kriminalas,vietoj vietoj ekonomikos siūlo dviejų vyrų žanatvę ,vadintis šeima ,kad galėtų paimti vaikus,o ne žodžio prieš beprotiška kainų kėlimą ,kaip nors pagelbėti paprastiems žmonėms ,žodiu žengiame į krachą ,kaip cigonaį taborą

Jo

Jo portretas
Šita partija atstovauja tik agrastus (šito žodžio dar neuždraudė, bo pasodins?)

Aiva

Aiva portretas
Sesk brangioji ant suolelio paziurek i akeles pasedesi per naktele.........

Skaitytojas

 Skaitytojas portretas
Kas žinote kodėl p.Šimašius leidžia suoliukus bei pėsčiųjų perėjas dažyti ikakučių stumdytojų vėliavos spalvomis.

Buvies Lietuvis

Buvies Lietuvis  portretas
SIKNABIRBAI.....

By...Rka CEO

By...Rka  CEO  portretas
B B D ant FOTO. Man jie NERODIKLIS.... MANO nuomone nepakeisite, nebent duosite purvinu SOROSINIU $$$ daaaaug

JIE DIRBA DEL PINIGU, KURIUOS JIEMS PAZADEJO

JIE DIRBA DEL PINIGU, KURIUOS JIEMS PAZADEJO portretas
AISKU, KAD NEDIRBA ZMONEMS, KAS JIEMS TIE ZMONES, JIE DIRBA DEL PINIGU, KURIUOS GAUS TA ISTATYMA PRIEMUS. NAIVUS, KVAILI ZMONES GALVOJA, KAD VALDZIA ZIURI I LIAUDI. 31M.KAIP NEZIURI, TAI DAR JUMS NEAIŠKU.

Įdomu,

Įdomu, portretas
kada vyks referendumas šia tema, kada Dabrovolska paruoš įstatymą? Juk prisiekė dirbti tautai tai reikia ir tartis su tauta, bet ne vykdyti saujelės grupuotės užgaidų ir patyliukais prastuminėti daugumai prieštaringus įstatymus. Referendumas būtinas. Kitu atveju, prastumtas įstatymas, skaitysis negaliojantis.

Izvalgus

Izvalgus portretas
Galimai kremliaus arabu projektas.

Tolerancijos ?

Tolerancijos ?  portretas
Pradedu manyti , kad Laisvė net nežino ką reiškia šis žodis :) Aš pastebiu tik norą būti " lygesniais už kitus " . Jiems reikia " vaivorykštės " perėjų , suoliukų ..Netinka tie kurie skirti VISIEMS žmonėms nepaisant jų lyties , profesijos ar seksualinės pakraipos ? Iš kur tas noras vaikus dar darželiuose " auklėti " genderizmo ideologija ? Narkotikų legalizavimas ...žmonių segregacija ? Ne ponai , ponios ir nežinantys savo lyties , ne . Seimas ir valstybės valdymas yra atsakingas darbas , o ne " smėlio dėžė " . Atsipūskite ir pagalvokite . Man būtų gėda būti " laisvės " nariu . šioje su Armonaite ...

Ss

Ss portretas
Nu į šūdo gabalų partiją stoti - zapadlo. Čia tas pats kas gaidžiu savo nori

O KODĖL

O KODĖL portretas
VAIVORYKŠTĖS SPALVOMIS NUDAŽYTŲ BIOTUALETŲ ŠALIA NĖRA????Juk Vilniaus senamiestyje tai milžiniška problema , kur nusišlapinti...ANT PREZIDENTŪROS TVOROS - BAUDŽIA...O ką daryti žmogui kai prispiria???Va ir siūlau senamiestyje įrengti kuo daugiau biotualetų nudažytų vaivorykštės spalva...Galėtų buti ir dviviečiai, juk dažnai jie nežino kas yra. Vyras ar moteris..:-)))))))

y iskrypeliu samburius Rotuses aikstej

y  iskrypeliu samburius Rotuses aikstej portretas
gali rinktis tik iskrypeliai ....tfiu ..ant siu degradavusiu slykstyniu

Ramass

Ramass portretas
Partija be tolerancijos. Su nesveiku psichinių liepimu tautai per galvą vardan mažos grupės asmenų

geda

geda portretas
armonaite viena karta pasake sudo gabalas geras palyginimas bet tik saviems

Gryna teisybė

Gryna teisybė portretas
"...iš kitų tolerancijos besitikintys politikai patys jos pristinga."

Anonimas

Anonimas portretas
Ne dienos be straipsnio apis siuos.. neatsibodo ?

tikiuosi

tikiuosi portretas
lietuviai nėra paleistuviai. Ir liberastų partijos Lietuvoje neturi ateities. Daugiau niekas už juos nebalsuos.

Anonimas

Anonimas portretas
va sitie... kelia gresme visai tautai ir ateiciai

NEI DIENOS BE IŠKRYPĖLIŲ...

NEI DIENOS BE IŠKRYPĖLIŲ... portretas
Lietuvos portalai, purvasklaida atrodo, kad specialiai erzina ir toliau kiršina Lietuvos visuomene, kuri N I E K A D A nepriims tų iškrypėlių reikalavimų ir jų gyvenimo būdo bei "vertybių". Žiūrint į jų iškrypėliškus veidus jaučiu jiems tik užuojautą...

Jio

Jio portretas
Pidrilu šou

įdomu

įdomu portretas
kas tie"Tai ne pabaiga, duodu žodį visiems,KAM svarbu", kam gi davė pažadus, jei vėl duoda žodį? po partnerystės įstatymų sukišti ir vienalyčių santuoka? nugirdyti tautą: įvedant "švelnius" režimus prailginti laiką ir jaunintį amžių, kai apklausos rodo nereikia? narkotikai ne nusikaltimas, bet "savo reikmėms"? dviguba"V" tiems kurie laukia sputnik vakcinos ir valstybinė kalba nebūtinai? švietimas tinkamas tik 'tūkstantmečio" mokyklose , o kiti, jei jau dabar matematikos neišlaiko valstybinio trečdalis, o kiti net nelaiko? tai kokia čia ateities valstybė? jau dabar šitie apmokėti kūrėjai davė žodį turi susilaukti atitinkamų institucijų priežiūros, ne likę metai jau bus per daug tautai ir valstybei

Pranas Pričkus

Pranas Pričkus portretas
Iš po nakties ne visi gali prisėsti. Vis apie subinę galvoja, o ne apie valstybę.

pietietis.

pietietis. portretas
siek tiek primena soumenus- o kaip jums?

Prilipo

Prilipo portretas
užpakaliai prie suoliuko .......... kažkaip į laidotuves panašu carantinui baigiantis

kostas

kostas portretas
Zlugusi kaip partija.

Galerijos

Daugiau straipsnių