A. Armonaitė dėl įžeidimų prieš T. Raskevičių kreipėsi į prokuratūrą

Grįžti į straipsnį

Donatas

Donatas portretas
Homofobai-latentiniai pidarai drasus rasinet anoninminius izeidimus , o kai pagauna ir bauda gauna, tada apsimyza ir praso pasigailejimo.

ar

ar portretas
o armonaite nenori prisiminti koks plakatas buvo jos rengtoje antifos demonstracijoje-ar siulymas pamyleti policija buvo nekalto prasidejimo ideja/?

To GAILA

To  GAILA portretas
Teisingai pastebėta, kad universitetas nei proto, nei smegenų neprideda, tuo labiau jau dabar uždraustas Vidurio Europos universitetas Budapešte, apie kurį jis pats jau nenori prisiminti ir abstrakčiai rašo, kad baigė mokslus Vengrijoje.

GAILA

GAILA portretas
Viename komentare rasoma kad Rackevicius baiges du Universitetus bet istikruju net ne panasu kazkokia fantastika noriu pasakyti kad universitetu baigimas PROTINGESNIU NETAMPAMA IR PROTO SMEGENU NEPRIDEDA BET KIEK SUGEBA TIE SMEGENYS PRIIMTI SUTEIKIA ZINIU Man labai norisi paklausti Armonaites kodel del vieno zmogaus tiek daug suirutes sumaisties ir ,,NEGEROS DRAUSMES KVAPO '' Jusu partijoje nejaugi jus nematote ir nejauciate kad sis negeras kvapas pasklides visame Seime ir Lietuvos visuomeneje Nuosirdziai pasakysiu savo nuomone kas dabar dedasi Seime ir Jusu partijoje tai tik del vieno turincio sveikatos sutrikimu Jusu partijos nario slykstaus saves reklamavimo izulaus nesantaikos kurstymo visuomeneje Gerbiama Armonaite mano manymu Valstybeje yra daug svarbesniu problemu nei siu mazumu apatines kuno dalies problemos

jk

jk portretas
kai negali nieko realiai nuveikti darbe,belieka kreiptis į prokurorus .ką realaus apart homių gynimo nežinia nuo ko ,padarė RASkevičius,man asmeniškai jo gaila ,su jo norais pakeisti pasaulė,to norėjo Leninas,Stalinas,HItleris ,kuo,m baigė?

taigi

taigi portretas
Juokinga situacija, tekstas nukopijuotas nuo Valinsko žodis į žodį ir buvo skirtas Tomaševskiui, tada šis tekstas ne tik armonaitei patiko, bet ir teismui , tai kas atsitiko tekste pakeitus pavardę?

pietietis

pietietis portretas
nesjaudinkit- armonikaite iki sek. rinkimu dar triskart parduos ta raskevic. moteriske be principu.

Anonimas

Anonimas portretas
Normaliems Lietuvos piliečiams norima įpiršti mintis, kad santykiavimas V+V arba M+M ir kitos formos yra normalu ir toleruotina. Toleruokitės jus LGBT vieni ir be reklamos ir geriau naktimis, gal tada kuriam laikui įsivyraus ramybė ir taika.

Nejaugi

Nejaugi portretas
Armonaitė metė Ministeriją ir dabar lakstys po teismus, vietoj to, kad sudrausmintų sąrašinį bendrapartietį? Juk taip nesunku tai išspręsti, ar ne?

Kad T.R. aiškina tai ko neturi būti gyvenime ,tai galima.

Kad T.R. aiškina tai ko neturi būti gyvenime ,tai galima. portretas
Sakytum prokuratūra neturi ką veikti .Gal meile rodančiam vyrams T.R.ir reiktu ištirti iš kur tai atsirado ,toks polinkis?? Gal jis L.Brežneva nukopijavo tas buvo mėgėjas vyrus bučiuoti teikiant apdovanojimus.

Neadekvati reakcija

Neadekvati reakcija portretas
Du universitetus (tame tarpe ir Sorošo Vidurio Europos universitetą Budapešte) baigęs Raskevičius neįžvelgė įžeidimo, bet Aušrinei reikia kelti sąmyšį, kreiptis į prokuratūrą. Pašalinus priežastį nebus ir tokių reakcijų, ar to ministrė dar nesuprato?

Kad T.R. aiškina tai ko neturi būti gyvenime ,tai galima.

Kad T.R. aiškina tai ko neturi būti gyvenime ,tai galima. portretas
Sakytum prokuratūra neturi ką veikti .Gal meile rodančiam vyrams T.R.ir reiktu ištirti iš kur tai atsirado ,toks polinkis??

Gal ieškomas gydymo būdas bendrapartiečiui ?

Gal ieškomas gydymo būdas bendrapartiečiui ? portretas
Gal prokuratūrą T.R. pagydys nuo iškrypimo .

pastebėjimas

pastebėjimas portretas
Armonaitė pasiklydo, juk tai buvo Varlinsko teksto skirto Tomaševskiui ir Lietuvos lenkams kopija, tik pavardės sukeistos. Taigi, Tomaševskio atveju "laisviečiai" juokėsi ir plojo,dabar piktinasi. Kas pasikeitė, juk teismas dėl šio teksto jau vieną kartą konstatavo ,kad tai buvo tik nuomonė ir žodžio laisvės išraiška.

Manau

Manau portretas
Kad Armonaitei reikia priminti,dirbkite daugiau kad šalyje būtų ramybė ir kaip žmonės geriau gyventi,o ne lakstyti už kitus pas prokurorus.Nesuprantami jos motyvai,juk tegul jis pats sprendžia šį klausimą.Čia yra kažkas ne taip? Geriau jau gal jai išeiti iš seimo,nes nežinai ką vėl sugalvos.Valstiečiai intrigomis garsėjo,o dabar dar daugiau tos intrigos bujoja.Tikrai velnias seime įsikūrė.

Cha

Cha portretas
Geras jaunikaitis gyvena su dviem moterim kurios augina jo vaika kitiems tik viena moteri galima o jam va dvi ir nieko jokiu priekaistu

nustebes

nustebes portretas
O dėl įžeidimo prieš Tomaševskį nesikreipsite, juk tekstas tas pats, tik pavardė pakeista, kai buvo mirtimi grasinama Tomaševskiui tai šypsojotės ir pritariamai plojote, o dabar "įžeidimas"?

algirdas

algirdas portretas
palindo po pedalu veliava nes nezino kaip dirbti....geju advokate.tokios sudinos valdzios dar nebuvo....

Bet

Bet portretas
O čia normalu, kad vienas fizinis asmuo už kitą kreipiasi? Ar gal ji turi notarų patvirtintą Raskevičiaus įgaliojimą atstovauti jam teismuose?

Audrius

Audrius portretas
Armonaite, ir jos "draugas isgasdintas, atrodo, kaip aukletinis,jau nusprende, Gen. PROKOROTURA,SKUSTYS,LYG PROKORUTA NEISPRESTU, TOKIOS" BYLOS. NEBESVIKIT!

Lauris

Lauris  portretas
Teisingai parasete ISTVIRKELEMS NE. TAIP NORI VALDYTI LIETUVA KASKOKIE SU ISKRIPIMAIS JOKIU TOKIU NETURI BUTI SEIME TURIME DUOTI I STRAZBURO TEISMA KAD TOKIU SEIME NEBUTU. IR DAR ZMONES KIRSINA SU SAVO NESAMONEMIS

Ištvirkimui NE

Ištvirkimui NE portretas
Lietuviai neatsisakys savo krikščioniškų tradicijų, šeima yra vyras, moteris, vaikai, seneliai ir t.t. Todėl prašau Armonaitės, kad paaiškintų savo globotiniui, kad ištvirkėliams lietuviai nepritaria ir nepritars ir tegul liaunasi kiršinti žmones,

emigr@nt

emigr@nt portretas
Kas galejo pagalvoti, kad praejus 30 metu po sovietu okupacijos Lietuva valdys iskrypeliai!

Uzkniso jau juodai

Uzkniso jau juodai portretas
Galimai 75 metams uzslaptinti kgbistai meta paskutini savo koziri, kelti neramumus Lietuvoje per iskrypeliu klana. Kitaip to pastovaus klano smezavimo visur, kur tik galima, neimanoma pateisinti.

Raimundas

Raimundas portretas
Šiaip jau vyras nesvarbu kokiu pažiūru pats už save turėtu pastovėti kam kviestis mama

Lauris

Lauris   portretas
Tu A. Armonaite nuvesk savo patareja Raskeviciu i poliklinika pasigyditi del savo iskrypimo

ano

ano portretas
ty armoska amerikanskaja bulbanoska pasliom s cikanovskoji k batke na pervospitaniju.

Tai jie patys provokuoja

Tai jie patys provokuoja portretas
Mane išvadintų debilu visų akivaizdoje ir aš kreipčiausi i prokuratūrą, mane dar kartą debilu išvadintų, bet jau prokūratūros darbuotojas. O vat čia jau primena nigerio(atsiprašau) variantą :( Patys provokuoja ir po to bėga į prokuratūrą! Policijoje juos turėtų įspėti apie provokacijas.

ogi

ogi portretas
sita visa isprotejusi liberasociali gauja ir prezidenta davarys iki isproteimu o simasius susirenka visa sia sutve su masiuliu kol paciu dar nepasodino ir nesdinasi i eurosojuza ten gales pliazukus kurt tik kazin kas leis cia juk tik /runkeliai/ ir vytukas palaiko 1 zodziu setono iteisintas beprotnamis ka cia bepridursi o reiketu visus issiust pas cecenus tai praeitu visas durnumas nors proto ir neigautu?;;;;;;

tave

tave portretas
pacia su visa VRK reikia paduot i prokuratura nes 1 nelegaliai prasmukai i valdzia 2 narkotiku legalizavimas uz ka nepaglostys nei euroturgelis negi fon der liven narkomane?...

Baisokoka

Baisokoka portretas
Jinai psichinė ligonė. Pažiūrėkit į jos veido išraišką, į žvilgsnį. Kad tiems nabagams atsirūgtų, kurie ją į Lietuvos valdovus išrinko. Mums ant sprando, keturis metus...

KLAUSIMAS

KLAUSIMAS portretas
IDOMU,KODER PRIES RINKIMUS,REKLAMOSE NIEKS NEREKLAMAVO PER VISA ZINIASKLAIDA IR TELEVIZIJA,KAD GINS GEJUS IR LEGALIZUOS NARKOTIKUS?GAL TAI RINKEJU APGAUDINEJIMAS?

Lenkai blogiau už putiną

Lenkai blogiau už putiną portretas
Tegul ši lenkiška fašistė viešai pačiulpia

Na ką gali pasakyti ,

Na ką gali pasakyti ,  portretas
man tas " celofanas " savo elgesiu labai jau panašus į provokatorių ... Liūdna , kad tikrai aktuali Lietuvai problema virsta provokacijomis ...Pritariu komentatoriui rašusiam apie " aukas " , jiems kovojant už savo siekius , reikia tokių " mitingų " ir tokių pasisakymų ...fui....

Anonimas

Anonimas portretas
Kai sex isgamos neturi ir nemoka nieko daugiau dirbi - uzsiimineja zmoniu kirsinimu ir neapykantos eskalavimu. Jeigu prokurorai priims tai tures perziureti ir Valinsko lenku saudyma. Kitaip bus daug nemalonumu ant Lietuvos.

Man vis labiau panašu , kad

Man vis labiau panašu , kad  portretas
visi landsbergyno " siekiai " ( dabar koalicija su laisva Armonaite ) baigiasi milžiniškais nuostoliais LIETUVAI ir jos gyventojams . Tiek finansiniais , tiek moraliniais dalykais ....Ir tas ,dar nuo buvusios kadencijos opozicijoje , nuolatinis Tautos kiršinimas ... Dabar tik " aklas ir kurčias " gali nesuvokti kas kiršina žmones ...Tik kam tai naudinga , manau tikrai ne Lietuvai ir jos gyventojams . Tai pati blogiausia valdanti dauguma .

360000 parašų

360000 parašų portretas
Pas raskevicių kur?

Premjerė

Premjerė portretas
per ilgai kantri p. Aušrinės Armonaitės ,,ministeriavimui : TIK viešieji ryšiai ir jokių darbų !

viešųjų ryšių technologijos?

viešųjų ryšių technologijos? portretas
Mažai kam girdėtas "Celofanas" ne tik susilauks kankinio aureolės ir žinomumo tam tikros visuomenės dalies akyse, tai dar ir galimai susilaukė piniginio atlygio iš "Laisvės" partijos ir "profesionalių" žmogaus teisių gynėjų? Ar tiesiog šiaip yra kvailas per visą pilvą rėksnys? Po paskutinių bandymų pupuliukai jau buvo patyrę visišką fiasko, tapę pajuokos objektais, ėmė plisti anekdotai apie sapnuojančią kaip ją prievartauja Karbauskis Maldeikienę. Ir staiga šnai, kažkoks keistas renginys, kurio metu nuskamba pupuliukus vėl nudžiuginę lozungai, leidę šiems ir vėl pasijausti ne visuomenės abejingai ignoruojamais, o nekenčiamais! Kokia laimė! Jie to ir tetrokšta. Priedo tai - labai pelninga.

ARMONAITĖ nesuvokia , jog

ARMONAITĖ nesuvokia , jog portretas
ANOMALINIAI nukrypimai--n ė r a tapatūs NORMAI.

Lietuvis

Lietuvis portretas
O kodėl armonaitė nė savo galvelės nepajudino ir nė žodelio neišlemeno dėl p. Tomaševskio ir kt. lenkų, kai buvęs seimo pirmininkas ne kokiam mitinge, o oficialiai pareiškė, kad tokius lenkus kaip T.reikia šaudyti. Tai kur teisingumas, kur tada ši šviesiaplaukė buvo? Pagaliau juk raskevičius yra raštingas ir gali pats kreiptis į teisėsaugą, nejau seimo narys ir rašyti nemoka?

E.

E. portretas
Dėl vieno šūdžiaus seime tiek smarvės... Taip vadinamai "Laisvės partijai" perspektyvų jokių nebėr. Palikote savo politines ateitis išangėje.

www

www portretas
armonaite neturi matyt kompetencijos dirbti savo tiesioginio darbo

Mano nuomone

Mano nuomone  portretas
Aš BUVAU labai tolerantiška homoseksualiems . Manau , jei jau lemta gamtos - turime gyventi vieni šalia kitų . Pažįstu ne vieną , draugiški , malonūs , linksmi ....ir be jokių " vėliavų " . Bet kas vyksta atėjus į seimą " Laisvės " partijai , net mane išmušė iš vėžių .....Dabar ir mano šeima dalyvaus " šeimų važiuotuvėse " . Panašu vieni nori būti " lygesni " už kitus ? Ne .

Pati

Pati portretas
Armonikaitė tyčiojasi iš savęs tokiais sprendimais...

Nuomonė

Nuomonė portretas
Kai ministrė kviečia kovoti už mažumas tai ir vyksta KOVA. Vieni kovoja už vienokias vertybes kiti už kitokias. Vieni provokuoja, paskui skundžiasi kad skriaudžia. Kiti leidžiasi išprovokuojamiir daro tai ko nevertėtų daryti. Ir taip visi tampa priešais, skaldoma tauta. Ir kam tai naudinga? Tikrai ne Lietuvai. Gal baikite visi kovoti, baikite vieni kitus provokuoti, geriau pabandykit suprasti vieni kitus, ką bando pasakyti tiek viena tiek kita pusė. (c)

Sausio 13 oji

Sausio 13 oji portretas
O kaip pas mus reikalai su ekonomika ir inovacijomis? Vaizdas,jog kažkas- kažką savo tiesioginiame darbe pamiršta,tai kas yra svarbiausia ir pradeda spręsti klausimus, manant, jog Laisvės partijai,tai suteiks daugiau laisvės!

noriu

noriu portretas
Armonaites sukurta partija atejo i seima dirbti ne valstybes naudai bet pagrindinis sios partijos tikslas buvo kad kuo skubiau prastumti virsenybe turincius istatymus mazytei nesveikos orentacijos zmogeliu grupei. Gerbiama Armonaite maziau tyciokites is sveikos visuomenes dalies ir nebus jokiu priestaravimu ir izeidinejumu Baikit viena karta save reklamuoti nepaisykit sienu nekabinekit veliavu ant stulpu ir balkonu Slykstu kada sedit seime o rankuose laikote ZYDRAS veliaveles kaip reaguoti sveikam pilieciui i tokia jusu reklama SEIME bet juk tai seimas svarbiausia valstybes institucija Man primena vaizda kai kovos arenoje BULIU erzina raudonu skuduru Nesityciokit is sveikos visuomenes dalies nesireklamuokit su savo veliavelem nepaisykit ant sienu bet dirbkit tautos gerovei ko ir tikejosi uz jus atidave savo balsus rinkejai.

P.Armonaite,

P.Armonaite, portretas
O Lietuvos valstybinę vėliavą galima niekinti? Tamsta užsiimk tiesioginiu tamstai priskirtu darbu. Ponas raskevičius pats savimi tesirūpina.

tiesa

tiesa portretas
Kai buvo susidorota su politiniu oponentu Tomaševskiu, tai analogiški Valinsko teiginiai ir žodžiai Tomaševskio ir visų lenkų atžvilgiu armonaitei labai patiko, o dabar jau nepatinka? Ar Lietuva teisinė valstybė, ar įstatymai visiems galioja vienodai? Manau atėjo tautos išbandymo metas, jei neatsilaikysime prieš žydrųjų bolševikų terorą, tai išnyksim ir kaip tauta ir kaip valstybė.

tai

tai portretas
Ministrė pasinaudodama savo tarnybine padėtimi daro įtaką ir spaudimą teisėsaugai ?

>

> portretas
Daktarė, ar tik tu ne Mengelė? Koks skirtumas tarp Valinsko ir vadinamo Celofano teiginių? Konkrečiai?

Daktaras

Daktaras portretas
Butinai privalo sutramdyti ,,respublikos ,, komentatorius- tiek neapykantos skleidzia ,kad net baisu del geju!

Sveikas

Sveikas portretas
O sitas tadeus raskevic pats negali saves "apsiginti"?

Atėjo Stalino, Hitlerio laikai. Tremtį, skirti bausme

Atėjo Stalino, Hitlerio laikai. Tremtį, skirti bausme portretas
Už pasakyta žodį savo nuomonės turėjimą.

Mano nuomone

Mano nuomone  portretas
aš po Valinsko pasisakymo dėl " šaudymo " rašiau - taip NEGALIMA nei kalbėti nei rašyti , lygiai tą patį rašau ir dabar - negalima ! Tik ...ar kada nors, iki Valinsko " pasisakymo " , kas nors bent kartą VIEŠAI drįso taip kalbėti ? Aš negirdėjau , todėl Valinskas atidarė " pandoros skrynią " , o dabar turime ką turime ....Valinskas turėjo būti nubaustas !!!! Liko laukti šio pasisakymo " išrišimo " ir jei sprendimai bus skirtingi , tada " valinskų " dėka įvyks dar didesnis Tautos susiskaldymas ...Konservynas kaip visada kiršina .

To vistiek

To vistiek portretas
Nelabai supranti apie ką rašai jei lygini ne egzistuojančias partijas. Jau ko gero geriau gėjai nei komunistai...

Ole

Ole portretas
Aromaitei jis patika....

VA TAIP

VA TAIP portretas
Armonaitė viršijo įstatymu nustatyta tvarka savo įgaliojimus. Nebūdama įgaliota atstovė kreipėsi į generalinę prokuratūrą. Įdomu kokia bus prokurorų reakcija, ar jie vadovausis įstatymais ir atmes prašymą kaip neįgalioto atstovo?

Užmeskite akį

Užmeskite akį portretas
į nuotraukas žinomų ponų auksčiau.Ką jos primena, apie dabar primetatamas problemas dėl LGBT...Komentarų nereikia....

Lyg tai

Lyg tai portretas
nėra svarbesnių darbų Seime.....

Arvys

Arvys portretas
Antaniukas tikrai artimausiu laiku prisidarys reikalu... Šitas vatagalvis visaip provokuoja valdžia imtis prieš ji drastišku priemoniu. Paskui ko gero bus kaip auka, kaipgi triju vaiku teva valdzia i kalejima pasodino. Na bet pries istatyma visi yra lygus, taip, kad ir sitas idiotas tures atsakyti...

Cha cha cha

Cha cha cha portretas
Sakot-Stalinas žudykas ir tironas! Bet iš kur 4mln donosu? Štai piliečiai kas baugina.

idomu

idomu portretas
Kada Valinskas analogiškai kalbėjo apie Tomaševski ir visus lenkus, tai armonaitė plojo rankutėmis su šypsena veide ir aiškino , kad tai tik nuomonė ir žodžio laisvės išraiška. Dabar lauksime teismo sprendimo, kuris parodys ar tikrai Lietuva demokratinė - teisinė valstybė ir įstatymai taikomi visiems vienodai.

PROKURATŪRA TURI SUSIDOMĖTI IR BAUSTI...

PROKURATŪRA TURI SUSIDOMĖTI IR BAUSTI... portretas
Tuos, kurie kursto socialinę neapykantą demonstruodami savo IŠKRYPĖLIŠKUMĄ ir reikalaudami sau privilegijų. Juos reikia gydyti ir vyti lauk iš seimo. 31 metus Lietuva gyveno be jų. Čia, neabejotinai, kyšo landsberginių niekšų ausys. Tai jų pagrindiniai rėmėjai ir globotiniai.

Vistiek

Vistiek portretas
reikia uždrausti LGBT partiją , kaip ir TSKP partiją ,Nevienareikšmiškai !!!!!!!!!!

vaivaivai

vaivaivai portretas
kas per jautrumas Armanaitės, gal tegul dirba savo darbą, už kurį gauna atlygimimą iš mūsų, mokėtojų pinigų? Pučia burbulus ši persona iš neturėjimo ar nesupratimo, ką turėtų veikti....

>Kauniečiui,

>Kauniečiui, portretas
tuom ir skiriasi: skaityk iš kito galo, vistiek gaunasi pideraagrastas...Praktiškai nieko nesiskiria...Tiek...

KAUNIETIS

KAUNIETIS portretas
ARMONAITE O KUOM SKIRIASI LGBT NUO PEDOFILU? TAIGI NIEKUOM SITIE IR ANIE YRA ISKRYPELIAI?:))))))

Nereikia,

Nereikia, portretas
tokių "nukrypusių" rinkti į postus ir nebus problemų...Pačiai, jau braška kėdė????

Antanas

Antanas portretas
Armonaitė ,eik dirbti savo darbą .

Hana

Hana portretas
Tave Armonaitė kartu su iskrypeliais vyt lauk ir teisti už šeimos genocidinima tu taip pat esi iskrypele,tu kultūros ,lietuvos kultūros tautos papročių naikintoja fasiste,tave reik teisti kaip pasaulinio karo nusikaltėlį

klausimai

klausimai portretas
Kada ponia Armonaitė kreipsis į teismą dėl Jurbarko įvykių? Ar grasinimai yra baisiau nei faktinis jaunos mergaitės sužalojimas visam gyvenimui? Ar jeigu ne mano partijos narys,tai ne mano reikalas?

Tik neaišku, kiek laiko spręs šitą klausima

Tik neaišku, kiek laiko spręs šitą klausima portretas
Svarbiausi dienos įvykiai Lietuvoje sankcijos, vakcina ir iškrypėlių įžeidinėjimai. Daugiau nieko. Viskas Lietuvoje puiku.

?

? portretas
Ka blogo pasake ?Patkartojo Valinsko zodzius ar Valinska nuteise?Ar jis nelieciamas kaip senis landsbergas?Tautai bus idomu jei kels byla uz valinsko citavima tada Lietuvos teisesaiga korumpuota !

Kaunietis

Kaunietis portretas
pažiūrėsim, kaip čia bus - lenkus, kaip rašė, buvo galima šaudyti, o gėjus ne?

Galerijos

Daugiau straipsnių