A. Armonaitė: žmogaus teises reikia ginti ne tik kaimynystėje, bet ir Lietuvoje

Grįžti į straipsnį

zuzana

zuzana portretas
Armonaitei,reikia kad tas ptderastas uztaisytu vaika, tai tada gal aprims

pertekliniai kostiumuoti

pertekliniai kostiumuoti portretas
Ar nelaikas priminti apie "prigimtine "teise i LAISVA GYDYMA agrastiniams nuo smegenu erozijos [nes ta fekaliju liga pirmiausia apkrecia smegenis]]. tai jau rimtas ...vargas del proto "nutekejimo"..fekkkk

Anonimas

Anonimas portretas
Kokios šlykštcios net baisu žiūrėti negadinti vaikų seis snukeis

Anonimas

Anonimas portretas
o ko siaures korejoj nesirupina demokratija ir nenuvercia diktatoriaus,ir venesueloj ir diktatos tupi

Elektra

Elektra portretas
Šie "tolerantiškieji" laisvūnai nėra tolerantiški kitokiai nuomonei. Vadina ją lygiai taip pat įžeidžiančiai, kaip ir juos kad pravardžiuoja. Kenkėjiškos ideologijos skleidėjai net bando priimti įstatymus, kad net žalias jaunimėlis galėtų Seime valdyti mus.

Kažin

Kažin portretas
ar po Baltarusijos verslų perkėlimo į Lietuvą nebūsime prijungti prie Baltarusijos, o kartu ir prie Rusijos- kažkodėl kyla tokie įtarimai nuo šios valdančios daugumos....

deja

deja portretas
nesupranti tu zmogaus teisiu

Veidmainiai

Veidmainiai  portretas
Net nesistengiate meluoti gražiai , visada padėkot norisi kad nepasiuntėte paprasčiausiai N

šapokliakas

šapokliakas portretas
spaliuku zenkliuke.

ccc

ccc portretas
Lietuvos banalybe, deda del tokiu

Manija

Manija portretas
Manijoje esanti Armonaitė iš proto varo konservatorius ir liberalus. Visi turi matyti kas yra Lietuvos vadovė, o gal ir ne tik Lietuvos, kartais jaučiasi ir viso pasaulio. Kuo toliau tuo labiau šokdins, Lietuvos pinigėlius švaistys, Baisu kai valdžioje neadekvatūs žmonės.

trumpai tarus laisvieciai paciame sostines centre apsijuoke

trumpai tarus laisvieciai paciame sostines centre apsijuoke portretas
tiek reklamos, net LTV tik minute kita teskyre siam ispustam isvykiui

viktorijai

viktorijai portretas
duociau paciulpt,bet tik tamsoj

Armoske -tu gini ne ZMONIU TEISES

Armoske -tu gini ne ZMONIU TEISES portretas
Tu gini iskrypeliu ,degradu ,ir issigimeliu ,,,,teises ,,,

Juozas

Juozas portretas
Ir šitai poniai, ir visiems kitiems "teisių gynėjams" sakau: pirmiausia nepažeidinėkite kitų žmonių teisių patys. Visada prisiminkite, kad kiekvieno žmogaus teisės baigiasi ten, kur prasideda kito žmogaus teisės. Aš turiu teisę reikalauti, kad aš ir mano vaikai negirdėtų LGBT propagandos?

dėdė Ignas

dėdė Ignas portretas
Taigi Lietuvoje jau reikia ginti normalias šeimas ir jų narius nuo įsisiautėjusių gėjlesbių gaujų, kurie persekioja normalias šeimas priešpastatydami savo antgamtiškas nuostatas santykiuose su partneriais. Milijonus metų gamta kūrė dėsnius kaip išlaikyti ir dauginti kiekvienos gyvybinės grupės narius ir surado vienintėlį ir racionaliausią būdą - skirtingas lytis ir iš jų santykių gimstančią naują gyvybę. Štai ta gimstanti gyvybė ir yra dieviška gamtos išmintis ir patirtis. Tik tokią gyvybę privalome saugoti, puoselėti, ugdyti, nes tai - gyvosios gamtos išsaugojimo prielaida.

Šeima.

Šeima. portretas
Gėju vadas Sim...... sakė ,kad daugelis gėrjų yra vedę ir turi vaikų.Tai dėl visuomenės akių.O gal ir Armonaitė tik vaidina šeimą? Kas gali tai paneigti? Kur tas jos vyras?Tada ją suprasčiau jei taip būtu.

AŠ Manau

AŠ Manau portretas
Kokių teisių jiems reikia ir nuo ko juos ginti.Mūsu tikras šeimas nuo jų reikia ginti.Vaikai ,ne jiems juos auginti.

r

r portretas
armonaitė ištekėjusi .jos vyras edgaras stanišauskas .anksčiau vadovavęs''liberalam jaunimui ''.augina du vaikus Kaip gerai pamala ležuviu ir pinigėliai byra . ką ii pasakoja savo vaikams .............Mums atrodo ,kad kitų pakraipų žmonės niekada Lietuvoje nebuvo skriaudžiami.ar įžeidinėjami.Tėvai dabokite vaikus nuo šito brudo ,kuri tik kiršina irsupriešina.ir patikrinkite ar tikrai pilnamečiai dalyvauja tuose nepadoriuose maršuose.

Birutė

Birutė portretas
Armonaite,savo namuose daryk tvarką,lietuviai patys žino ko nori,neprimesk savo pažiūrų kitiems!

Anonimas

Anonimas portretas
Kokias teises ŠITA nori ginti?Šiaip tai žmonių teisės yra patvirtintos Konstitucijoje,ir kiekvienas eidamas į seimą,prisiekia laikytis to ir dirbti Lietuvai.O ką ŠITIE sugalvojo,gal mes iškrypėlių įnorius privalėsim tenkinti?

Kawenskas

Kawenskas  portretas
Aferistė Armonaitė! Pati apsiženijus su vyru, o ne su moterimi! O tautai sako reik eit su gėjeis (iškrypėleis)!!!! Veidmainė!

Manau

Manau portretas
Kad pirmiausia mūms jau pats laikas ginti savo teises,o ne jai aiškinti dėl teisių ginimo.Nieko gero iš jos nėra ir nebus,vėl ta pati dainelė lbgt iškrypėliams visas teises.Ji jau seniai paminė mūsų tautos dorovinį gyvenimą ir šaiposi,niekina.

Pilietiškas

Pilietiškas portretas
Baisu ir skaityti, kad Armonaitei pritrūko teūsių Lietuvoje! Kur keliauja Lietuva su tokiais politikais?!

Gal jau laikas

Gal jau laikas  portretas
žmonių teises ginti nuo tokių gynėjų?

Lietuvos pilietis

Lietuvos pilietis portretas
LABAI AČIU jei reikis savo teises apsiginsiu pats...BET KOL KAS MANO TEISĖS NEPAŽEISTOS IR AŠ JAS LABAI GERAI ŽINAU........

varyk

varyk portretas
nuo valdlovio kol uz karsienes tauta taves neismete nes isireminot neteisetai su ta pacia bergauja su visais savo libalvonais.

teisingai

teisingai portretas
ligoniai irgi turi teises bet1a juos privaloma pagydyti kad galetu reikst savo nuomone nes kai ju galvos paklydo ju biologiniuose procesuose ir liko nekontroliuojamos tai tos populiacijos asmenims reikalingas egzorcistas nes galima daryt prielaida kad asmenys apsesti antrininko kuriam ju galvos nepajegios atsispyrt pagundoms ir joks /verkratas/ ju nepagydys ;;;...

Julė

Julė portretas
pridengiant madingu tapusiu terminu žmogaus teisės norima įteisinti amoralius tarpusavio suėjimo santykius kaipo šeimą tuo dar labiau demoralizuojant visuomenę, ypač jaunimą. Laisvė homoseksualams???

Oos

Oos portretas
Čiulpiku partija

pypenas

pypenas portretas
Dar viena Motina Teresė............?????????????

zenonas

zenonas portretas
Aš TEIGIU, kad Klaipėdos apyl. teisme dirba nusikalstamam susivienijimui priklausanti teisėja Violeta Olcvikienė. Faktas, manęs nukentėjusio niekas negins. Pradėkite ginti nors ją, žęriu tokius kaltinimus. Deja bijote, nes išlys jos nusikaltimai, tik per kitą prizmę. Mes pastoviai prašomės pagalbos, o Jūs kaip papūga, atkartojate: reikia ginti. Gal kas Jums trukdo? Laukiu kvietimo, tel. 8 662 33770.

Anonimas

Anonimas portretas
Kas rinko sita iskrypeliu gauja, tikrai neskaite ju programu ir nesigilino i ju siekius. Vat dabar ir turit siukslyna seime kokio dar nebuvo. Politikai atsirado. Juokinga.Teisiu ginejai.

As

As portretas
Tu ,armonaite,apie kokias t ZMOGAUS TEISES svaigsti BUT GERAI KAD DAUGIAU SAVO BLONDINES GALVA GALVOTUM APIE SVARBIUS REIKALUS IR DIRBTUM LIETUVOS ZMONIU LABUI O NE ISTISAI MATYTUM ISDRASKYTAS SIKNASKYLES SLYKSTU. Issigime bjaurybes!!!

Armoskaite sumaisei vaginos lupas

Armoskaite sumaisei vaginos lupas  portretas
su burnos lupom .... kaip ,,zmogaus teises,,, su ,,,iskrypeliu teisemis,,,

Šlykštu

Šlykštu portretas
Dink iš eterio !⁹

Anonimas

Anonimas portretas
Keistai zodziai nuo darbu skiriasi..

Galerijos

Daugiau straipsnių