Atmeta raginimus keisti pandemijos valdymo strategiją: sprendimai bus, kai to reikės

Grįžti į straipsnį

Dg

Dg portretas
Kas iš to GP? Susirgimu po 10tuks, tai nuo ko jis apsaugo??? Neskiepyti ir tai testuojasi ir niekur nesitrainioja, o skiepyti matai su GP kur nori ten eina su savo virusais.. logikos nulis. Tegu perserga žmones ir tiek.

Pensininkas

Pensininkas portretas
Kita savaite, bus sprendziamas klausimas, ar atsaukti komjaunuoliskus lojalumo-paklusnumo pasus. Manau, kad tai neimanoma, kaip jie gyvens be paklusniuju kastos.. GP jei ir nuims, tai ives ES, nors jie puikiai zino, kad tuo nieko nevaldo, nes zmogus neapsikirpias, nepavalgias, neapsirengias ir nesusitvarkias buities gyventi negali (taip skatina seselinia buti) bet taip skirtydami zmones i geresnius- lenda i subine paklusniems..

ogi

ogi portretas
uzk /p/ niso tas valdbeprotynas kitaip nepaaiskinsi kaip uzprogramuotais klonais ir pradedant nuo bidklouno bei baigiant visais vasalais pajungtais setono tikslams pasiekti ka ir matome visuose genocido lygiuose======

Nusibodo

Nusibodo portretas
Jie iki gyvo kaulo.

Paziuresim,

Paziuresim, portretas
kokie ryt bus sprendimai Otavoje,kai tukstanciai vilkiku paralyzuos sostine? Tyli musu medijos apie Laisves Konvoju!? Valdzioms nebelinksma?

PIŠ Vyriausybė pati blogiausia !!!

PIŠ Vyriausybė pati blogiausia !!!  portretas
Beviltiškai nekompetetinga , nesugebanti realiai įvertinti " naudos - žalos " valstybei , žmogui , nesugebanti prisiimti atsakomybės . Mano galva , suprasti , kad gp nesaugo nei nuo viruso , nei dabar turi kokį poveikį " pandemijos valdymui " , sugeba nors kiek protaujantis . Tik zombiai - ne .

kad

kad portretas
Izoliaciju neduoda net sergant i darba vercia eiti , teko sirgima formint telefonu , nes pas gydytoja savaite eile tai namie sedesiu 10d, ir nieko nepadarys tas ponas man .

S.S.S.

S.S.S. portretas
ant kiek seime sėdinčių idiotų, kurie teigia, kad GP kažką valdo? Neišgirdau dar nei vieno argumento kaip GP valdo pandemiją. Žmonės seniai jau suprato, kad GP veikia atvirkščiai ir padeda platinti virusą.

O kas klausė tavo nuomonės

O kas klausė tavo nuomonės portretas
Snausk toliau Seimo užkampyje ir kojines seniui Landsbergiui megzk.

Kas tu per višta,

Kas tu per višta,  portretas
kad manaisi turinti teisę atmetinėti Prezidento pasiūlymus. Tik marš į būdą, neinkšdama čia, Landsbergio trauklapi.

F

F portretas
Globalistu šiukšlės per kurią vietą jūsų gyvuliopasas ką nors suvaldo idiotai prakeikti

Jūs čia rimtai?

Jūs čia rimtai? portretas
Švablervės dar savo kovidšyžos plano neįvykdė,tai dar nereikia.Dar jie sako,kad atkreipia dėmesį į ekspertus ir prezidentūrą.Nieko jie neatkreipia,kaip neatsakingu mažvaikiai, smėlio dėžėje taškosi seilėmis,nes patys viduje nepasidalija,kas ima kastuvą,o kas kibirėlį.Dėl šitų nebrandylų kenčia visa Lietuva!

Galerijos

Daugiau straipsnių