B. Bradauskas klauso rekomendacijų: į posėdžius per karantiną nevaikšto

Grįžti į straipsnį

Anonimas

Anonimas portretas
VAGYS !!!

Čiubaka

Čiubaka portretas
Meluoja bebras. Yra darbiniai laktopai, yra darbiniai mob. telefonai, ryšys 3G/4G. Gali ramiai pasijungti prie neto naudojant mobiliaką kaip modemą

Pasiteisinimas

Pasiteisinimas portretas
Kokią parlamentinę veiklą vykdo seimūnas Bronius, jei knapso sodyboje, o "Seimo nariams skirtas lėšas išleidžia tik transportui", ar tas transportas skirtas nuvykti į sodybą? Jokios logikos, viena padrika mintis prieštarauja kitai, visi dirba nuotoliniu būdu, o Bradauskas negali, nes būna sodyboje. Jei, ponuli, nesilankai posėdžiuose, tai būk malonus sėdėti Vilniuje ir dirbti nuotoliniu būdu. Ar galėtų pasiteisinti mokytojas, kad negali dirbti nuotoliniu būdu su moksleiviais, nes randasi ne mieste, bet sodyboje. Reikia būti visišku ciniku arba visiškai neadekvataus mąstymo, kad tokius vėjus pūsti. Ir vienu, ir kitu atveju tupek, senas pirdžiau ir toliau sodyboje ant pečiaus, tik ne mokesčių mokėtojų sąskaita.

Anonimas

Anonimas portretas
Zmones nerinkite tu senu BEBRU uztenka jems ten sedeti ir ora gadinti tokius kaip Kirkilas Bradauskas Sisas Salamakinas Zingeris ir kitus senus BEBRUS REIKIA JAU SENEI VITI IS SEIMO :-)

Rimas

Rimas portretas
Per 60 ir 70 metų amžiaus seimūnų yra pakankamai, tai jie kaip ir negalėtų kandidatuoti artėjančiuose rinkimuose pagal valdančiųjų logiką. Negali būti taikomi dvigubi standartai. Jei netinkami tokio amžiaus gydytojai, pedagogai ir darbuotojai visų sričių, tai juo labiau negalėtų dirbti miestų merai, seimo nariai ir visi kiti, kuriems virš 60 metų..Tai rinksime ir balsuosime už jaunus žmones :)

Krachas

Krachas portretas
Tai yra sumažintos išmokos,prastova vadinasi,gal reiktų pritaikyti ??????

Galerijos

Daugiau straipsnių