Balsavimas dėl atleidimo: V. Pranckietis žada kreiptis į teismą

Grįžti į straipsnį

jo

jo portretas
Kreipkis į Verygą, jis kvalifikuotas psichiatras, gal padės.

jis

jis portretas
Visiškas politikos nulis .

Pasišviesk , profesoriau,

Pasišviesk , profesoriau,  portretas
ką apie pačio sukviestą posėdį sako konstitucijos ekspertas Sinkevičius - NETEISĖTAS . Gaila , kad tokius ,,,išsilavinusius ,, seimo pirmininkus , kurie net seimo Statuto nesugeba išmokti , už keliamą sumaištį valstybėje bei žmonių kiršinimą , negaliu paduoti į teismą . Fui ....

Anonimui Pydarui

Anonimui Pydarui portretas
Aš žinau, kad jus ne toks kvailas, kaip atrodote. Tai neįmanoma!

Mano nuomone , jam tikrai

Mano nuomone , jam tikrai  portretas
reikėtų psichiatro pagalbos , o ne teismo . Žmogus kalbantis TIK apie Karbauskio kerštą ir galvojantis , kad 7 jį palaikę seimo nariai yra VISAS SEIMAS kelia abejonių dėl adekvatumo . Kaip tokio ,,supratimo ,, politikas gali toliau dirbti ? Man šis Pranckiečio ir opozicinių šaršalas buvo kaip rinkėjui labai naudingas , pamačiau kokiais poltikais ir partijomis per sekančius rinkimus negaliu pasitikėti . Visos opozicinės man liko politiniame užribyje , veidmainių nerinksiu .

Šaunolis

Šaunolis portretas
LAIKYKIS PRANSKIETI ir neklausyk tų žąsinų kurie pataria kitaip.

Tas Pranskiečio

Tas Pranskiečio portretas
kvailas užsispyrimas Karbauskiui neša tik dvidendus. Nesuprantu kap sveiko proto politikas gali tep elgtis kap Pranskietis?Juk visada seime buvo partinės rokiruotės.Tep bandė ir Karbauskis su sosdemais sužaisti, kadangi jiems nebuvo kur dingt..O Pranskietis kap kokis durnius, vietoj to ka oriai pasitraukti, išlikti partijos pirmuose numeriuose, įsikabino į tą pirmininko postą lyg buldogas į ubago subinę..Subinėj ir liks.Gal jis mano kad kitom partijom bus reikalingas išmestas iš daugumos kap kokis džiugelis ar kap musė iš barščių?

is kur toks

is kur toks portretas
Sito dedules matyt niekas nenuramins, matyt reiketu kad issikveistu Prezidentas ir konkreciai pasakytu, kad eitu ilsetis, nes kiek bus tiek kels betvarke

patarimas

patarimas portretas
Pranskieciui geriau butu kreiptis ne i Teisma, o i Veryga, gi buves psichiatras, o gal padetu zmogus.

Ona

Ona portretas
Matosi, kad Pranskietis NERA gudresnis uz Karbauski. Jo net opozicija kratosi ir aiskiai kritika komentuoja, o tas uzciklines savo giesme : kad jis atstovauja seimui. O kur politiniai susitarimai ? Pranskieti, palik sia kede ir nebuk didesniu KLOUNU.

Pensininke

Pensininke portretas
Is dvieju kvailiu vienas yra kvailesnis, ners neduoda kitam kelio. Sakoma: duok kvailiui kelia. Bet logiskai yra , kad seimo pirmininkas turi buti is valdanciosios daugumos. Dabar Pranckietis atrodo kaip vienas stepeje ir tai koks gali buti susikaupimas darbams. Uztenka tos TIESOS ieskoti, nes jos nera visoje TEISESAUGOJE. Zmones jau mato KAS YRA KAS. Praskieti, palikite ramybeje si posta ir visi atsikveps. O Karbauskiui politine karjera zlugusi.

Kaunas

Kaunas portretas
Pasirodo ir mokslo laipsnis nieko nereiškia.Neadekvatus žmogau,palik visus ramybėje ir pats apsiramink.Nu ne nesi nepakeičiamas,o priešingai,labai netinkantis tai pozicijai .Ir dar nelakstyk su tais švyturėliais V ilnius-Kaunas.

Tikrai

Tikrai portretas
Gandragalviu cirkas tesiasi.Pranskieti laikykis.Parodyk runkeliams savo vieta

Pranckieti ar iskritai is medzio?

Pranckieti ar iskritai is medzio? portretas
Lietuvoje jau 40-meciai nurasomi lapems ir niekas nejama i darba. Eik ilsetis ir morkas auginti.

VARGE, VARGE..

VARGE, VARGE.. portretas
Štai ir matome, kad diplomas neapsprendžia žmogaus asmenybės o turimos nemenkos žinios nereiškia kad turėtoja nėra kvailys..

Anonimas

Anonimas portretas
Koks patenkintas VAGIES snukis.

Labai gaila žmogaus,

Labai gaila žmogaus, portretas
KURIAM patikėta AUKŠTO pareigūno valstybėje KĖDĖ YRA BRANGESNĖ NET UŽ SVEIKATĄ ! Antradienį per balsavimą AIŠKIAI PARODYTA ,kad valdantiesiems -NEREIKALINGAS, opozicionieriai -KRATOSI ( TIK mażai politinės patirties turintį gerb.V.Pranckietį SAVO tikslais kovoje su p.Ramūnu išnaudoja ).P.E.Gentvilas E.Jakilaičio laidoje AIŠKIAI pasakė :,,JIS MUMS NEREIKALINGAS" !TAI KAM REIKALINGAS ? Tikriausia ,-ŠEIMAI !

...

... portretas
Na ir ŽVIEGIA ta 'lygesnė kiaulė' nuo lovio stumiama (durnelis nesupranta kad juo 'konservai' tik naudojas)

ŽIŪROVAS

ŽIŪROVAS portretas
Teisingai Viktorai , reikia pastatyti į vietą tą terbakrauskį valstietį !

Galerijos

Daugiau straipsnių