Baltijos šalys išplėtė sankcijas A. Lukašenkos režimui

Grįžti į straipsnį

Anonimas

Anonimas portretas
O kas tos sankcijos ?

to Walmorai

to Walmorai portretas
7-niose apylinkese balsai buvo kita diena perskaiciuoti, ir gavosi 61%. Na galima primesti kad jis gavo kazkur plius minus panasiai per visa sali.

Vištos walmora \\\\\.../////

Vištos walmora   \\\\\...///// portretas
Kas tikit,kad Lukošenka tvirtai laimėjo rinkimus,spaudžiam ŽALIĄ.

Privet batia

Privet batia portretas
Zakroi dalbajobasam labusam gelezinkelis trasas pervezimas ir kontrobandines cigarietes, kad runkelei neturetu darbo ir ka rukyti, tada gal papjaus stora komjeunoliskas keuLinas.

Kopustas.

Kopustas. portretas
Riebios Keules nuo Lovio Nenustumsi.

Razultatai

Razultatai portretas
Pagal žalius ir raudonus balsavimo rezultatus pirmauja vatnikai. matyt, kažkokių būdu vatnikas sugeba pabalsuoti kelis kartus, nes trolio keliai nežinomi - Pirožnikovas jį gerai pamoko ir hakerio technikos.

ar ne

ar ne  portretas
iš batkos komandos tas ČIUBATKA,nes pravardė ar pavardė labai gudiška, sakyčiau omoninė

Čiubaka

Čiubaka portretas
Toks vaizdas, kad vienas koncervatnikas su savimi bendrauja

Aha

Aha portretas
Aš irgi noriu Lukašenkai sankciją paskelbti! Va tokią: už tai, kad toks negeras, tegu man tiekia energiją iš Astravo už savikainą. Kur galėčiau su savo sankcija kreiptis?

Vatnikams

Vatnikams portretas
Rusu vatnikai, noreciau percituoti jusu vado pasakyma: “Vatnikai, jsu vieta prie parašos!”

Vatufka fufaika kipizdonka

Vatufka fufaika kipizdonka portretas
Zjb pažvengiau iš debilų komentarų. Delfyje tai anekdotų skiltis yra, o durnadienėi fufaikos komentarai. Ura tovar išči

Vatnikams ant peciaus

Vatnikams ant peciaus portretas
Vatnikai, niekas jusu gi nekaltina, kad gimete bukais. Viskas ok tame. Gi tevu nepakeisi! Buku gimes ir mirsi buku. Mes, lietuviai, iprate toleruoti nesveikus zmones kaip kad jus, vatnikai. Viskas gerai su tuo, tik zinokite savo vieta kaip sakant. Bo teks grizti atgal i parashka.

As irgi pilnai pritariu tam kas apie rusija raso

As irgi pilnai pritariu tam kas apie rusija raso portretas
Pilnai pritariu, kad Rusija yra visiskoje zopoje. Ir politiskai, ir ekonomiskai. Ten korupcija blogiau blogio, zmones ju tenai gyvena net sededami ant milzinisku istekliu 2-3x blogiau nei neturtingoje Lietuvoje, ir sitie rusu kvailiai dar kazka bando aiskinti? Juokdariai visiski. Man geda butu vadinti save rusu!

D1d0raskoms

D1d0raskoms portretas
Ruskeliai vatnikai, jus ne uvertinkite Baltarusijos, kuri visuomet buvo, yra ir bus europa. Kitaip nei jus, kurie visa gyvenima sliauziojote keliais ciulpdami savo diktatoriu priekius ir buciuodavote uzpakalius. Rusai visuomet buvo vergais, visuomet tokiais ir liks. O Baltarusija gal ne artimoje ateityje, bet kiek veliau tampant viena is rytu europos ekonominiu ir politiniu gigantu po Lenkijos. Ukraina, Lenkija ir Belarusija yra seserys, kai Rusija yra ruso-mongolu krastas.

Nekišk nosies

Nekišk nosies portretas
Čia vis rašinėja,kažkoks komentatorius,pasivadinęs "vatnyku"Kuris yra visiškai neraštingas,nes nemoka be klaidų suregsti nei vieno sakinio.Gal jau tu nelįsk prie kompiuterio.

Pederui rusu anonumui

Pederui rusu anonumui portretas
Hahaha, vata neblogai tu cia. Paziurime, kur korupcijos indekse stovite... Rusija - 137 is 198, Lietuva - 35 is 198, Baltarusija - 66 is 198. Netgi Baltarusija su diktatoriumi susitvarko su korupcija geriau, nei tavo mylimoji nusvajota Rusija, kuri stovi pasaulio uzpakalyje salia afrikos saliu. Dabar sukramtyk viska

Pritariu

Pritariu portretas
Pilnai pritariu "anonimo"komentarui,nes jis visiškai teisingas.Jame nėra lietuviškos propagandos nei kvapo.O tie nužgauliojantys komentarai,tai tų,kurie maištauja ir nieko neišmano,apie gyvenimą.Tai beretininkai.

Maištininkams

Maištininkams portretas
Jūsų vargšai sankcijos Baltarusijai,kaip drambliui uodo įgėlimas.Neduok Dieve,kad Baltarusija neįvestų atsakomųjų sankcijų mums,kurios mums būtų jau,kaip dramblio įkandimas uodui.Ką jūs Lietuvos maištininkai tuomet kaltinsite?

Vatnikui anonimui

Vatnikui anonimui portretas
Vatnike, tu apie savo tevyne rusija susirupink ; viena turtingiausiu pasaulio saliu, o zmones savo mesle plaukioja, kai milijardai isplaukia is rusijos izdo i privacias saskaitas vakaruose. P1d0raska tu, tu bukas kaip kamstis ;)))))))))))

Anonimas

Anonimas portretas
O kaip ten Masiulio reikalai ? Kaip auksiniai šaukštai ? Kaip Mažeikių nafta ? Kaip Ignalinos AE. ? KAip begalės kitų sankcijų ? Kaip paaiškinti tai, kad kažkada žemės sklypai skraidė po Lietuvą ? Taigi ne akli tie mūsų kaimynai ir puikiai matė kas vyksta čia , Lietuvoje. O ten streikuoja pienburniai kurie savo valstybei nieko nedavė ir šoka pagal vakarų dūdą. Sėkmės Lukašenkai.

manau

manau portretas
Manau kad Baltarusijije bus tvarka ir linkiu stiprybes teisetam Baltarusijos Prezidentui Lukosenkai tramdant chuliganuojancius maistininkus

Aik tu nx

Aik tu nx portretas
Jau lietuvio durnumui pasireikšt yra pilnos pievos, jau buki vergai komentaruose baltarusiją dalinasi, Čia ne liga, čia turbūt nacionalinė lietuvio vergo vertybė lot per atstumą, arba iš už krūmų, o kai pamato snukį tai ranką tiesia sveikintis.Lietuva yra didžiausia problema šitam krašte, nes joje vieni asilai.

JUOKINGIAUSIA

JUOKINGIAUSIA  portretas
YRA TAS KAD LUKOSENKAI NUSISPAUT ANT LIETUVOS SANKCIJU

Vatnikui anonimui

Vatnikui anonimui portretas
Vatnike, mes sienos su Azerbaidzanu neturime, tad jus ruso--mongoloidai ir skelbkite jei norite. Mes net su jumis, Rusija, sienos neturime isskyrus jusu okupuota rytu prusijos dali, is kurios busite anksciau ar veliau ispirdolinti atgal i savo mongolija.

>>>>. Balvonai \\\\\.../////

>>>>. Balvonai \\\\\...///// portretas
Vatnike, kur mes kisames? Cia ne mes, o jus siunciate rusiska policija padeti vaikyti demonstracijas pries diktatoriu, ne mes, o jus siunciate rusu desantininkus i Bresta ir kitur, ne mes, o jus siunciate propagandistus is kremliaus i Baltarusijos TV kabinti makaronu per televizija. Taip kad vatnike nemalk sudo cia mums.

whufaikeenees

whufaikeenees portretas
pirmiausia nesuprantu savokos rezimas Baltarusijoj,koks rezimas,paaiskinkit.....

Anonimas

Anonimas portretas
azerbaidzane ir diktatorius metu metais valdyme salies tupi,ko jam sankciju neskelbet

Anonimas

Anonimas portretas
vietoj jo visus tuos is es na k u i pasiusciau

Balvonai \\\\\.../////

Balvonai   \\\\\...///// portretas
Nesikiškit į suverenios valstybės reikalus,kas jums davė tokią teisę.Tai jų vidaus reikalas.Aš pilnai tikiu,kad Batia laimėjo rinkimus,bet jis neleidžia griauti valstybės kaip Lietuvoje,Rusijoje,tai ir suorganizavo vanagai chaosą.Jis visus Lianzborgus pastatė į vietą.-Lietuvai tokio Prezidento,jis su berniukais nesitaria,turi savo nuomonę.Šalin rankas nuo Baltarusijos.

Lukašenkai nusiš...kt ant kiemsargiukų sankcijų

Lukašenkai nusiš...kt ant kiemsargiukų sankcijų portretas
Trys JAV kekšytės skiria sankcijas Baltarusijai...tik...kentės patys. Tos trys Baltijos blusinės valstybėlės jau šiandien elgetauja, o pučiasi, kaip varlės prieš jautį...

Ruso-mongoloidams

Ruso-mongoloidams portretas
Vatnikai, kimskites gi.

Abipuses sankcijos

Abipuses sankcijos portretas
Nieko gero nei Lietuvai , nei Baltarusijai . Cia tas pat , kaip mazam vaikui ozys i kelnias ilindes .

>Kęsta

>Kęsta portretas
Pritariu. B a t k a derzis.

marinakosel toscka com

marinakosel toscka com portretas
Pirmoji Lietuvos sankcija būtų Lukasencko patraukimas baudžiamojon atsakomybėn už muitinės prevenciją nuo cigarečių kontrabandos traukiniais iki 2020 m. Lietuvos kontrabandininkai neturi pakankamai pinigų, kad galėtų įsigyti cigarečių iš Baltarusijos. Tiekiant prekes reikia labai didelio bendrininkavimo lygio. Lukasencko turi šią galią.

O ko komjaunuolis tyli

O ko komjaunuolis tyli portretas
kai žydai Palestiną okupuoja?
Anonimas portretas
Tarakono fan klubas springsta ašarom :D

Kur

Kur portretas
Dingo šikanovskaja "vadinama prezidente" gal namo pabėgo?????

manau

manau portretas
Labai protingai ir ismintingai elgiasi kai kurios Europos Sajungos vsalstybes nesikisdamos i Baltarusijos vidaus reikalus o Eurpos bamba Lietuva kaip visuomet sokineja net nazinodama ka tas duos naudos Kiek besokinetu sios Mini Valstybeles bet Lukosenka teisetai inauguruotas Baltarusijos Prezidentas belieka tik pasveikinti

tuomet

tuomet portretas
uzdekit sankcijas visiem kaip turkams bunantiems nato ir kariaujantiems fRANsu. Europa Frankams ir menrkel uz veidma ini/skuma bei jav kur demonai pekla verda ir zydams pataikauja kurmiuos irgi reikia blokuot del ju agresijos palestynos ir kt atzvi/lgiu taip kad nelokit ir apsiraminkit liberisgamos nes s ie politvei/dmainiski d ivid entai birs a nt vi/su. galvu nes gudruciai jau prisilojo ta i lieka tik testi visa si politdurnyna?....

Lukašenka visiškai teisus

Lukašenka visiškai teisus portretas
liaudiesmenas taškas livejournal taškas com

Kęstas

Kęstas portretas
Kodėl Lietuvos valdžia vienintelė pasaulyje vis dar aršiai kariauja Šaltąjį karą prieš Rusiją? "Vadinamoji vertybinė, arba idealistinė, užsienio politika padeda Lietuvos veikėjams ne tiek pasiekti apčiuopiamų rezultatų, kiek gerai atrodyti ir skambėti vidaus politikos rinkoje. Matome, kaip ji tampa įrankiu vidaus konkurencinėse kovose. Tas, kuris „vertybiškai“ kalba ir garsiau šaukia, atrodo didesnis laisvės kovotojas, demokratas, idealistas. Tai gan paprasta ir mažai kainuoja politinės komunikacijos požiūriu: nereikia nei sunkiai dirbti, nei ką nors asmeniškai aukoti. Pavadinate Rusiją „teroristine valstybe“ – ir jūsų fanai labai laimingi, jaučiasi laimėję vertybių mūšį." Nuorodas ir platesnį aptarimą galima rasti, guglinant žodžius apie mokslą-studijas-ekonomiką.

ane?

ane? portretas
Tuo pačiu galėtų sankcijas pritaikyti ir Prancūzijai. Ten jau antri metai nenuslūgsta "geltonųjų liemenių" protestai, o pasauliui nė motais , - kažin kodėl? Baltarusija visiems rūpi o protesto akcijos Prancūzijoje ir JAV niekam nerūpi.

Vatnykas

Vatnykas portretas
Neturetu diskutuoti komentaruose nesjis vatnykAss

snekuciai

snekuciai portretas
kaip ten lietuvyskas prazidentas issireiske, kad politikoje veikia veidrodinis atsakas....

Jonas Lietuvis

Jonas Lietuvis portretas
Teks atvykti popiežiui ir paskelbti Lukašenką šventuoju. Ir išsivežti čemodane , nes tokios relikvijos baltarusių liaudis gali neatiduoti. Žiūrėk ir Kremlius pabandys tankais apginti, nes gali prireikti dar vieno pragaro šventojo atstovo kapo aplink Kremlių. Žiūrėk tada ir Junesko įtrauks į pasaulio paveldo sąrašą ,tas kapines Maskvos miesto centre , kurioms nėra analogo pasaulyje.

Ebal hihi

Ebal hihi portretas
Lt.Debilaii MALONUU.

nuomone

nuomone portretas
Kad tik nesugalvotu Lukasenka vejui paputus is rytu AE radiacijos nesplesti link PABALTIJOS SALIU,TAIP MUMS ATSIDEKODAMAS UZ SANKCIJAS.

tam belarus

tam belarus portretas
Fufaikini, geriau mokykis rašyti lietuviškai.

Manau

Manau portretas
O ko delsia Lenkija ir kitos ES narės? Gal ten daugiau remiančių Lukošenką nei baltarusių tautą.

Mantui

Mantui portretas
Pažiūrėk kas darosi pasaulyje. Tuoj pats esi pokemonų gaudyti.

Eii tu visažinis

Eii tu visažinis  portretas
Rašyt ismok ir Mars prie motinos papo paciulpsi

Snieckus!

Snieckus!  portretas
TSRS 2 JAU greitai! aciu nausedai ir daugiau sankciju! Rusija + Baltarusija - tai tik pradzia!

Matas

Matas portretas
Kurie raso kad batka nebijo sankciju tai geriau eikit pokemonu gaudyt,nes jusu bukumas per krastus liejasi...bet ka noreti,balvonai ir yra balvonai,kitokio zodzio negaliu surasti...

belarus

belarus portretas
Lietuvai brangei kainuos linkevičiaus makaronai

Anonimas

Anonimas portretas
Gaila zmoniu kurie Lietuvoi da givena

Batka džiaugiasi.....

Batka džiaugiasi..... portretas
Ne Baltijos šalys o Amerikos įsakimu sankcijos......reikia teisingai rašyti...

Siaubelis

Siaubelis portretas
Kažin Lukašenkai dar labiau px, ar visai dpzd?

OHooo

OHooo portretas
Kaip baltarusiai issigando sankciju....

Čiubaka

Čiubaka portretas
Kada įvesit trumpui ir macronui sankcijas?

Visazinys

Visazinys portretas
Belorusija, tai kremliaus projektas, nuo lietuvisku piliu atstatymo, LDK herbu nusavinimo, AE statybos ir amzino "caro" iteisinimo. :D Niekaip kremlius negali susitaikyti, kad ne viena simtmeti buvo Lietuvos vasalu.

Galerijos

Daugiau straipsnių