A. Bilotaitė tvirtina: Baltarusija ieško naujų nelegalios migracijos kelių

Grįžti į straipsnį

Pil.

Pil. portretas
Jeigu Europos sąjunga neleidžia deportuoti ,tada I Briuselį deportuoti juos reikia.Laukti negalima, žiema ateina o ir mokesčių mokėtojai nesutinka, kad būtų naudojami mokesčių mokėtojų pinigai. Bilotaite iš savo asmeninių lėšų visa šitą masę migrantų išlaikyti teks.

Tei.

Tei. portretas
Šitie migrantai neturi jokių teisių, nes pažeidė įstatymus mūsų šalies, jie yra nusikaltėliai ,todėl turi būti deportuoti ,be jokių klausimų.

Emigr.

Emigr. portretas
Kol Lietuva įstojo i Europos Sąjunga ,mus lietuvius migrantus deportavo ir nekreipė dėmesio i jokias teisės ir įstatymus.Dingdavo pinigai ,paimdavo neklause nieko kelionei i Lietuvą pas ką nerasdavo tarp daiktų ,pas ka nerasdavo apmokėdavo tą šalis, iš kurios deportuodavo.Lietuva terluojasi, jie Juk nusikaltėliai ,kaip kad lietuvius laikė kol Lietuva neįstojo i Europos sąjunga. Bilotaite apleisk postą ,atsistatydink jeigu nesugebu tvarkytis savo pareigose.

Pranas Pričkus

Pranas Pričkus portretas
Kodėl nerašo sisteminė spauda, kaip landsberginė chunta ruošia naują ataką prieš Lukošenko?

Švanc'berg \\\\\\.....//////

Švanc'berg  \\\\\\.....////// portretas
bilboldaite,nejieškok su Respublikinės reikšmės anūku pas Batią šiknoj sliekų,pas save pasikrapštykit,tenai marios.

BILOTAITE, PASIKNAISIOK GYLIAU...

BILOTAITE, PASIKNAISIOK GYLIAU... portretas
Visuomet reikia žiūrėti iš šaknų - iš kur kojos dygsta...Kodėl Baltarusija taip elgiasi su Lietuva? Ar ne dėl G.Landsbergio "lanksčios" vykdomos užsienio politikos? Ar ne jis padėjo Cichanovskajai daryti Baltarusijoje valstybės perversmą? Ką pasėjote - tą ir pjaunate.

Skaitytoja

Skaitytoja portretas
Lukošenka šaunuolis! Susisiekė su Bilotaite ir pranešė, kad ieškos ,,naujų nelegalios migracijos kelių,,. Ko ne šaunuolis, iš anksto pranešė! Pagirtina!

Anonimas

Anonimas portretas
Reikėtų visus , esančius mūsų šaly, integruoti , bet ....padaryti, jog negalima būtų kelis metus niekur išvykti. Tą laiką stebėti ar įgijo būstą, ar dirba, ar mokosi kalbos ???? T i k tokiu atveju duoti dokumentus ir leisti laisvai judėti...

Anonimas

Anonimas portretas
Panelė Astrauskaitė gali nurodyti [ ar nenurodyti, nes yra išgalvojusi ] vietą, kur Lietuvoje randasi nusikaltėliai. Jei to nedaro, vadinasi veikia kažkieno užsakymu ir kenkia Lietuvai.

Anonimas

Anonimas portretas
.O kad galetu patvirtinti kada sios vyriausybes valdymas baigsis.Pranase.

Kur Rilvinas Žučys

Kur Rilvinas Žučys portretas
Vaistu išgerk.

kokios

kokios  portretas
dar /euroteises/ isikisa siknon kartu su pasinemakulatura ar pasisluosto savo gebelsrupora kuris atkartoja vakaru fasizmo tikslus o musu tauta pati apsispres kaip jai tvarkytis be sios saikos pridurku ir besiverzianciu valkatu is nuniokotos jav kapitalistu salies =================

juozas

juozas portretas
Saunuole,Jusu nuopelnus ivertins laikas.tesdkite taip tiliau

okei

okei portretas
jau geriau patyletu ministre is kanapiu tuscia boba

Darželinukas Ručys

Darželinukas Ručys portretas
Dėmesio,dėmesio-šiku jau visą mėnesį,o iš tikro ir daugiau.

Žilvinas Ručys

Žilvinas Ručys portretas
o dabar dėmesio dėmesio , be to kad kaunodiena trina mano komentarus ir straipsnį paslėpė ( Pakistanietis Klaipėdoje: galiu čia dirbti ir uždirbti ) , tokie ir panašūs provokaciniai strsaisniai skirti skatinti imigraciją ir nelegalią imigraciją . O tai gali daryti asmenys turintis kėslų kenkti Lietuvos ekonomikai ar net atstovauti kgb

Galerijos

Daugiau straipsnių