Bus tyrimas dėl I. Rozovos: paaiškėjo, ką Seimo narė nuslėpė

Grįžti į straipsnį

Anonimas

Anonimas portretas
Argi neaišku,kada rusai mėgo lietuvius ? O kas iš vis leidžia kitataučiams prieiti prie slaptų dokumentų,? Čia yra didžiausia klaida.

...

... portretas
Ah: "... kodėl informacija apie I. Rozovą disponavę Seimo pirmininkas Viktoras Pranckietis ir buvęs Seimo NSGK vadovas Vytautas Bakas „nesiėmė veiksmų... " - ar reikia suprast kad jie visi trys tam pačiam 'šeimininkui' tarnauja? (tai, beje, paaiškintų kodėl tas Viktor taip dantimis ir nagais įsikibęs į savo krėslą, be jo jis jokia 'lygesnė' kiaulė, o tik šašlykui tinkama). Įdomu ir čia: "informaciją apie parlamentarės Irinos Rozovos nuslėptus kontaktus su Rusijos diplomatais prieš pusantrų metų gavo ir premjeras Saulius Skvernelis" - DAR vienas į savo postą įsikabinęs (o kam tai naudinga? :s), ar ir jis iš tos pačios 'chebros'?..

turejome

turejome portretas
1 /ruspaslapti/ dabar atsirado dar 1 tuomet bastys kieno paslaptis?..juk paleckiuka jauniskis /isryskino/ tai ka neuzteko drasos ar /chemikalu/ toliau ryskint kitus o gal tai sava chebra tai kaip pgudruciai/?......

Na taip.

Na taip. portretas
Ka čia mumis reiškia nauja prieša padaryt ir prie stulpo prikalt. Nieku darbs. Taigi jau tiek šnipu 'pagavuom'. Ir ta kur patilte Vilniuj vaikštinejo ir ta kur skystu duju terminala šnipinejo.Paksiu prikalėm lygiuoj vietoj be jokiu rimtu faktu(iskyrus pagėrima ir durnavojima su Borisovu). Paleckis sėdi kap vištalis klėtkoj. Titovs už neleidima miškui atminimo lenta prikalt i siauba bauba pavirto. Galem jei reik net padėrbti ka reik. Ivanot 7 kaltinimus iš lempos kap Venckienei. Nu krc. Galim daug. Todėl nėr ko parintis- ir Rozovai parinksem iš sarašo ka nors nenuobodaus.

>nuomonė

>nuomonė portretas
tai lietuvį galima nupirkti, prigasdinti ar kitaip paveikti, o rusai turi įgimtą teisybės, drąsos ir teisingumo jausmą.Ypač kas liečia eilinius žmones.//O į jūsų žodį ,,niekada nebus"galiu atsakyti pavyzdžiu kaip tik prasidėjus Sąjūdžiui, ant Lietuvos laivų įgulų rusai vieningai kartu su lietuviais pirmieji kėlė Nepriklausomos Lietuvos vėlaivą. Ir jiems buvo jau iki kaklo buvo daėdus ta netikus ir piktinanti politika šalyje..Taip kad nereikia ,,persūdyti"ir klijuoti visiems tokias pačias etiketes.

Gaizauskai gal

Gaizauskai gal portretas
paviesinsite tikrus valstybes priesus KGBistus ,bent jau konservatoriu partijoje ?as palaikau rysius su puse pasaulio ir ka?gal as jau nebepatikimas ,gal atimsite pilietybe ir deportuosite i Zelandija .kaip ta 9 metu mergaite ?

O tai

O tai portretas
iš kur Kasčiūnas žino kas ir kaip tą informaciją turėjo? Telepatas jis ar ekstrasensas?:D)

nuomonė

nuomonė portretas
Naivu tikėti, kad rusakalbės tarybinės moterys dirbs Lietuvos labui.

kaip

kaip portretas
senis , taip ir konteineriu atsiduoda ..........

senis

senis portretas
Rusakalbe zydu kilmes Rozova visada laize subine labusams. Tas rusu aljansas rusu tik kabutese, klaipedos russkojazicnie zydai ir ukrainieciai ten tusinosi su ja. Dabar ir jai atejo laikas. Tikiosi isvarys ja is seimo.

Zinantis

Zinantis portretas
Sirsiu lizdas. Zinome, kas tokie dirba vienos valstybes "diplomatais". :D

Galerijos

Daugiau straipsnių