A. Butkevičius apie premjerės ir prezidento nekalbėjimą: įvardijo, kas pirmas turėtų ištiesti ranką

Grįžti į straipsnį

VALINSKAS nesuvokia , jog seimo pirmininku t a p o

VALINSKAS nesuvokia , jog seimo pirmininku t a p o  portretas
ne kaip profesionali asmenybė , bet kaip ŠIUKŠLĖ, kurių dėka ANUO metu ir dabar konservatoriai i š s i l a i k o valdžioje tik d ė k a dvokiančių ŠIUKŠLIŲ .--Ir kuo toliau ,tuo labiau tokios š i u k š l ė s didina OŽIO tvarto DVOKIANČIA smarve, tai neatskiriama pašvinkusių konservatorių dalis, kurios pastoviai ALINA Lietuvos žmonių gyvenimą, o LRT u ž p e č k y j e pasmirdęs VALINSKAS, pataikaudamas konservatoriams, bando į l y s t i OŽIUI į "užpakalį", kad iš jo išlindęs taptų pastoviu konservatorių s u b i n l a i ž i u.

anupras

anupras portretas
Teko laukti kol atšals Karoblis, Jo Ekscelencija vis dar pernelyg įkaitęs. Ne tik A. Valinskas, bet ir politologai turėtų aktyviau vėsinti Prezidentą.

VILNIETIS

VILNIETIS portretas
cia SITAS KURIS VALSTIBINI PINIGA LIETUVOS LITA PARDAVE EUROPAI UZ EURA BRUDAS..)

Taigi taigi

Taigi taigi portretas
Butkevičiau, be reikalo tu taip apie mūsų Prezidentą. Jis ne tik ilgas, bet ir gražus savo žmonai ir protingas, ir dar visokių dorybių pilnas. O, kas geriau gali žinoti apie savo vyrą , jeigu ne žmona?

Cha cha cha

Cha cha cha portretas
> Kopūstas ............Įdomios Kopūsto mintys. Neveltui, vietoje galvos, kopūstą nešioja.

Kopūstas.

Kopūstas.  portretas
Vyras neprivalo nusileisti nes jis nemazgotė, boba visada buvo ir turi būti žemiau plintuso, tad manau aišku kaip dieną kas turėtų nusileist iš padebesų ant žemės.

Pranciškus

Pranciškus portretas
Kodėl šis ,,Manau" priskiria Šimonytei lbgt, narkotikų ir alkoholio klausimus, jei juos kelia Laisvės partijos žmnės Seime? O ,,Anonimas" visiškai nemoka lietuviškai rašyti, todėl neverta jo ir komentuoti- tegul pats save įvertina...

dėdė Ignas

dėdė Ignas portretas
Jei JE Prezidentas yra vyras ir džentelmenas, turėtų suprasti, kaip dera elgtis su moterimis.

ŠVELNIAI TARIANT

ŠVELNIAI TARIANT portretas
PREZIDENTAS NE DŽENTELMENAS

Anonimas

Anonimas portretas
Ją turi prezidentas ko greičiau vyti lauk kai lietuvos naikintoje

Manau

Manau portretas
Kad smarkiai perlenkė lazdą Butkevičius.Mes išrinkome Prezidentą,o juk Šimonytė tiek dergia visą Lietuvą su savo tais lbgt ištvirkėliais,narkotikais ir alkoholiu aprūpinti net 18 vaikus.Argi dar tokiai reikia nusileisti ir Prezidentas turi jai nusilenkti,jokiu budu.

LGBT-istai rado bendrazygiu tarp Skverneliniu

LGBT-istai rado bendrazygiu tarp Skverneliniu  portretas
opozicijos social libersosiku dermoKratu... tai vieno lizdo atmatines siuksles...

ŠIMONYTĖS veido išraiška rodo, jog ji yra

ŠIMONYTĖS veido išraiška rodo, jog ji yra portretas
s u n k a u s BŪDO, konservatorių OŽIO tvarto žmogus - turinti u ž d u o t į priešintis bet kokiems PREZIDENTO pasiūlymams ir tai aiškiai p a m a t ė Lietuvos ŽMONĖS, per pirmus jos veiklos metus. --Tokia , iš KAMPO ištraukta a t s i t i k t i n o s laikysenos ASMENYBĖ , neturėtų vadovauti VYRIAUSYBEI-- tai visiškai nedemokratiška-pilna pykčio PERSONA, net daugelyje atvejų pati n e s u v o k i a n t i savo padarytų KLAIDINGŲ veiksmų, tačiau juos AKLAI ginanti--JOS elgesys ir laikysena nesiderina su PREMJERĖS postu --visa tai daro labai didelę ŽALĄ Lietuvos valstybei.

ŠIMONYTE TURI TIESTI RANKA

ŠIMONYTE TURI TIESTI RANKA portretas
PREZIDENTAS YRA GALVA. IR, TAIP SIMONYTE PRISIŠIUKŠLINO ŽMONEMS.

klausyk

klausyk portretas
tu ,komuniaga smirdantis,gal jaueik tu n...i,taves dar tik sitam bardake truko.Asile.

Anonimui Pydarui

Anonimui Pydarui portretas
Kuo daugiau iškelti mokesčius baudžiauninkams, tas ir teisus, net žvairys su gauja

tam Žiūrovas

tam  Žiūrovas portretas
Meluoji ir galų neslepi. Ar atmintis kaip pas vištą? Pamiršai kaip Nausėda atmetinėjo ministrus?

L?

L? portretas
Pritariu Butkevičiui. Šimonytei tiesiog nepadoru siūlytis. Jinai gali pasikviesti nebent į Vyriausybės posėdį, pvz. šventinį, tik va šventės dar toli. Artimiausia spalinės (lapkričio 7-8), bet gi Lietuvoj oficialiai jau senei nešvenčia.

Žiūrovas

Žiūrovas portretas
Gerbiamas A. Butkevičiau, Prezidentė Jumis vedžiojo kaip tą ant pavadėlio, ministrus tvirtino iš 3 - 4 karto, o pabaigoje kadencijos visai nebendravo (nes nieko nesitikėjo). O G. Nausėdai buvo paduotas Ministrų kabineto sąrašas ir pareikalauta visus patvirtinti. Nors trečdalis yra visai netinkami.

Isjunkit

Isjunkit portretas
prietaisa.

???

??? portretas
Butkevičiau , kuris Gribauskaitė ar pats ištiesėte ranką?

Ar

Ar portretas
Gali absoliutus idiotas pirmas ištiesti ranką,jo arogancija ,dviveidiškumas, chameleoninis spinduliavimas ir bukas žvilgsnis jam to neleis. Baisi tautos nelaimė, banko klerkas.

avine

avine portretas
kokia dar gali buti /taika/ su tautos priesais ta saika kuri parsidave jav demonams o 1 is ju apderges prezidenta netik neatsiprase bet ir neatsistatydino bet tauta su laiku ivertyns visus sio politcirko atstovus atatinkamai uz padaryta ir daroma zala zmonems paeme ikaitu prezidenta kuris privaletu juos visus atstatydint ======

Anonimas

Anonimas portretas
liaudis kvaila tai valstiecius buvo isrinkus.tai ne premjere prezidente isrinko o jos varzova,nei premjere zmones myli nei prezidenta,nesipyktu valstybes labui

matai

matai portretas
dar 1 socas is kanapiu islindo be namordniko matosi susimarmaliaves tai platina /draugystes/ vyrusa noredamas toliau visus paverst idijotais tik ? kokiai mastymo busenai pats priklausai nes zmones dar nepamirso sios saikos veiklos === ===

Taikdariukas kotletukus

Taikdariukas kotletukus portretas
kepa su pipirais ir paprika ...... gal prie alaus ir tiks

Leopoldas

Leopoldas portretas
Zmones gyvenkime draugiskai.

Meistrelis

Meistrelis portretas
Jurgeli, meistreli mokyk savo vaikus. O jus vaikai taip nedarykit kaip Butkevičius darė.

arogancija

arogancija portretas
šveikinės pišės arogancija liejasi per kraštus, kad pralaimėjo prezidento rinkimus, nevykėlių bobariausybė su šaika nuvarė šalį į dugną, nevaldo situacijos, o kaltina visus, tik ne save. Kiek dar jie tyčiosis iš visų?

Jonas Lietuvis

Jonas Lietuvis  portretas
Tai paprasčiausias nebrendylos atvejis .Tokie pat yra antivakseriai be vieno šulo. Nematau nieko bloga , tik viena pastaba derėtų pastebėti ,kad mulai arklių lenktynėse neturėtų dalyvauti , t.y. prezidentų rinkimuose. O tai asilą jau buvome išrinkę...

Konservatnykai patys prisišiko

Konservatnykai patys prisišiko portretas
Lai patys ir taikosi, nes čia tik jie Pavilonio mafijos atstovai.

Gidas

Gidas portretas
Ne ištiesti ranką, o spirti į subinę ir visai piššutvei.

abejojantis manau

abejojantis manau portretas
t.b. yra tik vienas sprendimas EKSCELENCIJAI -spęsti kaip kolega iš Portugalijos .

Rina.

Rina. portretas
Dar vienas zvairys islindo. O ka normaliam vyrui prezidentui kalbeti su neaiskios lyties zmoga?

Pala

Pala portretas
Nenoriu ginti to bestuburio prezidento. Tačiau, kiek atsimenu, prezidentas jau buvo "ištiesęs ranką" Šimonytei: patvirtino ministru tą, kurio ji geidė. Dabar "ėjimą" turi daryti storžieviška Šimonytė.

gaila

gaila portretas
Nieko nuostabaus juk tai buves bamkininkas bet politikoje turintis mazai patirties juk visiem aisku kad ipratimas arsiau prigimties kuris banko klerkas vartantis rankose milijardus nores save nusizeminti Labai ismintinga ir kulturinga dabartiniu momentu Simonytes laikysena

nu

nu portretas
Tokia lgbt nori ne tik kalbėtis...

Galerijos

Daugiau straipsnių