Cirko klasika: pjautynės dėl V. Pranckiečio paįvairintos teatrališkais intarpais

Grįžti į straipsnį

KAUNADIENIUI

KAUNADIENIUI portretas
Gėda Kauno dienai! Komentatoriai aršiai kritikuoja Pranskietį, todėl straipsnį užkišo taip, kad sunku atrasti. Nors str. l. šviežias - ŠIOS DIENOS.

Diagnoze

Diagnoze portretas
Vistiek broileris niekada nebus vadovu, nebent kaip Padleckiuhas, gaydziu vadovas kalejime. Valiooo, sekmeeees visyyuyieemas, aciuuuuu.

blee__uzpisote___su savo ___pranckieceis ir broilereis

blee__uzpisote___su savo ___pranckieceis ir broilereis portretas
Jamat sluotas ir ainate lapu sluoti. Paziurekite kaip grazu aplyk Janonio skulptura...

Sveiki

Sveiki portretas
Nu kas šiandien naujo UAB avių ūkis?

Seimo apeigos

Seimo apeigos portretas
Pizius norėjo sudeginti plukį, bet pritrūko degtukų.

Anonimas

Anonimas portretas
Nieko gero nedarantis Pranckietis raitosi šiltoje kėdėje.Eik lauk ir užleisk norinčiam kažką gero nuveikti vardan Lietuvos žmonių. Pencininkas nori dar pralobti ir toliau tik dėl savęs gyventi.Veltėdis

Anūkas

Anūkas  portretas
Portalas Landzbergizmas lt rašo kad mano senelis skurdina, naikina Lietuvos ekonomika, lietuviaičius

pensininkė

pensininkė portretas
jei išrinko tave į seimą kaip valstietį tai ir turėtumei tą kadencija joje išbūti o išeina kad pasinaudojo partijos vardu o paskui atsuko užpakalį Pranckietis gėda tikras išverstskūris be jokio orumo matyt labai patinka apsauga mašina su švyturėliais juk skaitosi trečias asmuo šalyje o be jokios savigarbos ir kaip mes tokius išrenkame gėda

Na matote ,

Na matote , portretas
kaip pasirodo Pranckietis yra politinis 0 ir nieko niekur jis nepastatė ) Jo nepalaikė nei pozicija nei opozicija , tik kažkokie 5 seimo nariai . Visa ,,kova,, vyko prieš Karbauskį , kas mano galva , jam tik suteiks politinių galių . Palaikysiu ir aš ,, valstiečius ,, su Karbauskiu , o ne su kokiu kitu ,,pozityvu ,, per sekančius rinkimus . Kas dėl pašalpinių , įdomu iš kur prie buvusių valdžioje jų tiek atsirado ? Kas dėl Kirkilo , jų valdymas buvo seimo mažumos t.y. kirkiliniai be konservatorių + liberalų pritarimo negalėjo panaudoti nei cento , bet tik tapus valdančia dauguma konservatoriai + liberalai per naktinę reformą krizę ,,suvaldė,, .pensininkų pinigais ...taigi , man ,,valstiečiai ,, geriausia kas galėjo nutikti )))

durdomas

durdomas portretas
Didžiausias klounas - Pranskietis, namo į Kauną važinėjantis su apsauga ir švyturėliais. KASDIEN! Mes to klouno keliones apmokam. O dar ir apsaugos nakvynė kainuoja. Susireikšminęs ožys, tapęs landzberginių ožių įrankiu pjautynėse dėl valdžios!

Nuomone.

Nuomone. portretas
Kas tie mes palaikome Karbauski? Pranskietis saunuolis .Pastate muzikus i vieta.Ir jokiu balsavimu.Tegu Karbauskis su savo klanu igyvendina visas pasalpas,lengvatas .Juk istaskyti viska labai lengva.O iskopti atejus kitam klanui bus labai sunku.Kaip Kirkilas dabar sugeba kritikuoti,vel pypke dantyse neigedija toliau rodytis seime.Juk jis i gilia krize su savo pensininkais istume mus.Jie prichvatizuotojai tik sau.Katrbauskiai,uspaskichai.Viktorelis vel ivairius grazius pazadus rezia.Bet kodel jis ne uz grotu,ar Maskvoj.Ten jam vieta.Bet tokiu dar matosi palaikytoju nemazai Lietuvoj.Kurie nenori zinoti ar nezino ka daro.

Tu

Tu portretas
Isdavike pranckieti ar tau malonu sėdėti ten kur tavęs nekenčia išgama tu landzbergine tu toks pats kiaulasnukis kaip ir visa konservatpalaikiu partija,lauk tave su šluota jeigu nesupranti žmonijai ,o čia ne fiasko 63 prieš 5 ,tai kur fiasko tik kažkokiu snukiu pritrūko lauk pranckieti Lietuvos išdaviką

Kauno rajonas

Kauno rajonas portretas
Mums ponas Pranskietis krito labai žemai kaip bebūtų mes palaikome Karbauskį per jį pateko į aukštas pareigas,o dabar dergia valstiečius GĖDA!!!!!!!

patriotas

patriotas portretas
Visus seimo veltedzius apdovanot siupeliais ir isvyt i Alytu gaisro padariniu likviduot,nors tokia nauda is ju butu.Sita seimo sutve davarys Lietuva iki visisko dugno,graudu ir geda

Artūras

Artūras portretas
Pranskietis dėl pinigų draskosi, motiną parduotu ir Lietuvą ruskiams !

rimgaudai

rimgaudai portretas
dar tokio kaimiecio uzkietejusio neteko matyti kad taip nori buti ponas isitveres ita kede ir niekaip negali palikti ir juokina lietuva klounas kaip toki zmogu galima gerbti kuris nevertas zmogaus vardo

UUU

UUU portretas
pagalvojus ar nebutu galima viska išspresti normaliai , - pinigais , viskas juk turi savo kaina

>Labai įdomu

>Labai įdomu portretas
kaip visada yra du standartai: vienas kai galimai nusikalstamos gaujos nariai gali laisvai žinoti ką tik nori ir antras kai likusieji neturi jokių galimybių prieiti prie svarbios info. Banditų valstybė..

Kaip žema

Kaip žema portretas
Karbauskis kurio dėka Pranskietis pateko į valdžią, dabar turi terliotis su aršia šio žmogaus priešprieša..Ar dar kada buvo be pranskiečio seime toks klounas kuris nagais, dantim ir ragais būtų įsitvėres į savo kėdę?

Labai įdomu

Labai įdomu portretas
Ar Čmilytė turi leidimą dirbti su slapta informacija?

Galerijos

Daugiau straipsnių