D. Gaižausko pasitraukimas iš policijos: išėjo, kai buvo pradėtas vidinis tyrimas?

Grįžti į straipsnį

Zenonas

Zenonas  portretas
Šalin rankas nuo Gaižausko!

Laisvė

Laisvė portretas
Aš galvoju,kad jis yra drąsus, garbingas žmogus,todėl su juo taip elgiamasi,o tie 6 - pasamdyti galimai gaujos

Anonimui Pidarui

Anonimui Pidarui portretas
Bet dabar seime, dėjau ant tyrimo.

landsbergizmo KLIKOS sovietinių ATPLAIŠŲ / kgb/ iš LRT,

 landsbergizmo KLIKOS sovietinių ATPLAIŠŲ /  kgb/  iš LRT, portretas
absoliučiai nepagrįstas p u o l i m a s, --- kad apšmeižti naujai išrinktą NSGK pirmininką, kuris yra sąžiningas, teisingas ir s v a r b i a u s i a pradėjo kelti konservatorių padarytas n u o d ė m e s. KONSERVATORIAI apipildami savo s m a r v e --nori NUTILDYTI Gaižauską, tai visiškai pasenęsnusi nusikaltusių konservatorių g y n y b a.

SOS

SOS portretas
ar šitas mentas nėra pavojus Lietuvos saugumui ?

NU,nu

NU,nu  portretas
Kas matė atsakingą mentą ????????????

O man patinka Gaižauskas

O man patinka Gaižauskas  portretas
kaip politikas ) Kuo mažiau siaurapročių ,, kremliaus patryjotų,, , tuo sveikesnė visuomenė . Gana kiršinimo ir pletkinimo , reikia dirbti vardan tos ....nusibodo ,, patryjotų,, paranojos ir skundai ...man tokie panašūs į tuos , kurie skundė savo pažįstamus ....o paskui apskustus trėmė ...šlykštumo viršūnė , mano galva.

Siaip

Siaip portretas
Taigi is snukio matosi kas per vienas zulikas yras.

tikrai

tikrai portretas
normalus ir saziningas zmogus neis i gandragalviu partija...

kotas

kotas portretas
Va tokius prisidirbusius ir priglaudžia don Karabasas: klausys ir tylės, kaip pelės po šluota. Štai Rozovos dalyvavimas ortodoksų sambūryje - nė kiek nekeliantis grėsmės Lietuvai???!!! Kam tai naudinga?

Senis

Senis portretas
Tokiu kaip Gaižauskas policijoje turetu but daugiau todel kad sažiningas principingas buvo ir tiriami nusikaltimai bet tokie pareigunai tai sistemai nereikalingi nes kaip ir visur protingas žmogus neteikalingas tuo labiau kad ne lojalus buvo valdžios užgaidom ir nešiko pagal ju dudele.

Anonimas

Anonimas portretas
Kaip suprantu, tai LRT tyrimų tarnyba ( iš visų mokesčių mokėtojų pinigų) sukurta specialiai valstiečių darbams tirti. O kodėl anstesnių valdžių darbų žurnaliūgos nekrapštė. Dirba tik už pinigą??? Viskas buvo taip gerai daroma, vardan Lietuvos žmonių, kad net mln. išsibėgiojo nuo to valdžios gerumo.

kaip toj dainoj ,,,, gerkim broleliai

kaip toj  dainoj ,,,, gerkim broleliai  portretas
ir dar gerkim --kai reiks uzmoketi mes iseisim,,,,......va tep visoj lietuvoj ...vagia ,aferas suka, kysius ima, kada siknos svylt pradeda ,,,,iseina,,,,,.......y aukstesnes pareigas...

Onute

Onute portretas
Ot naujiena istyre- kai reikia atsisakyti principingo pareiguno, visada pradedamas vidinis tyrimas. Cia tik vaikams be darbines patirties tokius dalykus rasinekit.

Galerijos

Daugiau straipsnių