A. Dulkys apie proteste dalyvavusius politikus: jie man primena liliputus iš „Guliverio kelionių“

Grįžti į straipsnį

pritariu

pritariu portretas
Liliputas tas dulkių siurblys - tokia rūšis.

Pasakė

Pasakė portretas
Liliputas

Tučka Jeronimas:

Tučka Jeronimas: portretas
Jo snukis primena arklio užpakalį…

nuomonė

nuomonė portretas
negražu įžeidinėti mitingo dalyvių pats esi nevykelis

Teisingai

Teisingai portretas
Teisingai, Dulky. Dulkink antivakserius ir nesiskiepijančią šušarą. Jie normalios kalbos nesupranta, kol nepaliečiama jų kišenė.

pastebėjimas

pastebėjimas portretas
Buvo "profesionalų" vyriausybė, žiūrint į psichinių ligonių vyriausybę, galiu konstatuoti, kad juos lyginant tai tikrai buvo profesionalai. Dulky, po tokio pasisakymo, bent kiek savigarbos turintis politikas atsistatydintu ir bent 3-5 metus tupėtų po "lapais". Esi visiškas nevykėlis iš nevykėlių vyriausybės , tai mažų mažiausiai .

Anonimas

Anonimas portretas
DULKYS visai nudulkėjo ir iš viso nereikia niekinamai pasisakyti apie savus oponentus nes paskui kai jie pradės spjaudyti tavo pusėn gali ir neišplaukti.

Romas

Romas portretas
"dirba" kremldvarniaškos bet nelabai kas ir be reaguoja į visokius ano...nimus (nistus) jau kokį 10 kartų viauksi nabagas.

Anonimas

Anonimas portretas
Pažiūrėk į save Guliveri.... pajacas.

Ką primena...

Ką primena... portretas
Ką primena.pats Dulkys, jis bent įsivaizduoja? Arba kažkurį iš nacių valdžios veikėjų, arba veikėją, kurį vaikai kiekvieną žiemą statydavo, kai normaliai sniego būdavo (tą, kur kibiras ant galvos, morka vietoj nosies ir anglys vietoj dantų ir akių). Kaip jis šito nenori suprasti?

Ema

Ema portretas
Ar musu valstybe kaip laikrodis?Kazko nesimato.Pastoviai kazkur nusivaziuoja.

Kęstas

Kęstas portretas
Kodėl dauguma politikų yra vagys? Žmonės, laisvai duodami išmaldą vienam asmeniui, minioje tampa savanaudiški" „Carlosas Alósas-Ferreris iš Ciuricho universiteto Šveicarijoje ir jo kolegos paprašė 640 žmonių žaisti trijų tipų žaidimus, kuriuose kiekvienas dalyvis nusprendžia, kiek nedidelės pinigų sumos pervesti kitam dalyviui. Tyrėjai nustatė, kad dauguma dalyvių davė šiek tiek pinigų. Autoriai taip pat sugalvojo žaidimą „Didysis plėšikas“: „plėšikas“ nusprendžia, ar pavogti iki pusės kitų 16 dalyvių uždarbio. Daugiau nei 80% iš 320 plėšikų paėmė bent trečdalį pinigų, o 56%-tiek, kiek galėjo-pusę jų, apie 100 eurų (118 JAV dolerių). Tik 2% asmenų atsisakė apiplėšti. Išvados rodo, kad jei bus suteikta galimybė, žmonės pakenks didelei grupei mainais už didelį atlygį, tačiau tie patys asmenys gali būti gailestingi vienas kitam “[1]. Nuorodas ir platesnį aptarimą galima rasti, guglinant žodžius apie mokslą-studijas-ekonomiką.

pastebėjimas

pastebėjimas portretas
> Jums nuo skiepo išsivystė demencija ir pasiutligė.

Patvoriniams

Patvoriniams portretas
Kaip prie vieno asilo ministro krematoriumas dirbo 3 pamainom ir karantinas net nebuvo skelbiamas prie 3-4 tūkstančių į dieną,tada visiems viskas tiko.O dabar kaip vyriausybė puikiai susitvarko,tai viskas blogai.Stipkit,jei taip norit.Kėdainių krematoriumas baigia atvėsti...

Kęstas

Kęstas portretas
Reikia prie dulkio namų pusei mėnesio piketą ir baigsis tie jo išsiknisinėjimai.

deja

deja portretas
kam kalbėti apie liliputus, o kam patylėti...Atsirado,mat,Guliveris...??

Arturas Šveikauskas

Arturas Šveikauskas portretas
Kažkokia fantasmagorine beletristika. Žmogaus galutinai susipykusio su realybe, sąžine, bei morale.

Anonimas

Anonimas portretas
ko jus norit is amerikos zydu statytiniu? Jiems zydai taip isako taip musu mandavoskes ir daro. Kalciausi tai jus debilai lietuviai kad laikote juos valdzioje. Matyt jums patinka kai jus dulkina visokios atmatos. P R I S I N K I T E S avinai.

tai

tai portretas
setono su setonyte parinkta lojali hebra uzprogramuota be mastymo elementu liko tik programa ir ruporas=========

pastebėjimas

pastebėjimas portretas
Apgailėtinas padarėlis, politikas turintis nors kiek padorumo po tokio viešo pasisakymo turėtų nedelsiant atsistatydinti, bet gi tai konservatoriška padermė - nei sąžinės, nei gėdos, nei politinės kultūros.

kai

kai portretas
is dulkes is irituliojo didelis s udo gabalas ir pasmirdo visa kvapu gama prie kurios tik sudva baliai su musemis spieciasi reikia di/chlofoso ir sluotos su supeliu ir=====================

mulkis DULKYS s e k a

mulkis DULKYS s e k a  portretas
OŽIO pavyzdžiu--menkindamas ŽMONES ,--susireikšminęs IDIJOTAS pradėjo dergti gyventojus-- Tad nėra ko n u s t e b t i , jog MALDEIKIS bando prezidentą NAUSĖDĄ pasodinti ant TABURETĖS kampe

Alternatyva

Alternatyva portretas
Vienoje televizijos laidoje, viena pranašautoja pranašavo, kad žvaigždės rodo, jog Lietuvą iki rugsėjo 23 dienos sudrebina beveik nacionalinis įvykis: kažkurio labai svarbaus ir visusotinai žinomo žmogaus savižudybė. Tai - ne mano pramonas, bet smalsu: kas galėtų sudaryti potencialaus "suicido" reitingus". Neraginu, bet tai dulkio, sveikatos saugotojo sritis, tad jam geriau žinoti.

Duli pažiūrėk į veidrodi

Duli pažiūrėk į veidrodi portretas
Pabaiga, žmogedra. Tokia pasaka yra gera

Kiekvienam savo

Kiekvienam savo portretas
Vaiko amžiaus ministeris prisimena Guliverio keliones. Aišku, kad jis teen mato save Milžinu. Aš prisimenu vaikystės pasakų knygą, kurioje buvo pasakojimas apie Mažą Muką. Tai ministro Guliveris yra Mukas, kuris ką nors kvailai padaręs kartodavo padėką "tėveliui": gerai, tėveli, kitą kartą žinosiu. Ir net kai tėvelis jam patarė neieškoti adatos šieno kupetoje, jis nuolankiai (reiškia - nusilenkdamas) dėkojo: gerai, tėveli, kitą kartą žinosiu.

o man

o man  portretas
tu grynas pede rastas,isgama ir by...b ciulpys.

Įdomu

Įdomu portretas
Tas neūžauga distrofikas save veidrodyje matė?

As

As portretas
Geda- represiju iniciatorius, tautos kirsintojas galetu ir patylet. Siaip bus keista jei uz dabartinius veiksmus jis nesulauks atpildo po kadencijos.

Anonimas

Anonimas portretas
Nu jie tiesiog patys prasosi. Paciu rankos is s.... o komentuoja apie kitus. Nu geda klausyti. Ir visa laika kalti kiti.

Alda

Alda portretas
Po velniais,turek proto ir atsistatydink.Pries visa Lietuva prisipazinai,kad esi kvailas ir nieko nesugebi.Bet po keliu dienu įrasas buvo istrintas.

LT pilietis

LT pilietis portretas
Tai parazituojantis elementas sveikatos apsaugos sistemoje.

Kawenskas

Kawenskas  portretas
Kada melagis Dulkys atsistatydins su savo šutve nepamištas ir tautos priešų Lansbergiu!!!????

Romas

Romas portretas
kažkoks anonis..t(mas) ieško draugų ir taip daug kur..., eikite dirbti, negi tik loti tinkate ? nusiimkite antkaklius ir kt.

Kas pone ministre vyksta pačio

Kas pone ministre vyksta pačio  portretas
" ūkyje " ? Po medikės savižudybės atleisto R. Mažeikos įdarbinimas Plungėje pribloškė medikus: aiškėja mįslingos detalės (279) _____P.S o ponas čia pasakėles seka kas jam ką primena ? Gal ponas ministras norėtų išgirsti ką žmonėms primena jo ministravimas ? Apgailėtina PIŠ Vyriausybė ....konservatoriai ,žemiau kristi nėra kur ...tik į politinį šiukšlyną ...

Gėda

Gėda portretas
Santechnikas iš Ukmergės

Jo jo

Jo jo  portretas
Tikras liliputas pats , juokiasi puodas , kad katilas juodas

Edas

Edas portretas
Šitam apskaitininkui labai rekėtų rinkti žodžius ką loją. Po komunistų ir kgb. aferų bus išspjautas iš lovio. Didžiulė gėda, kad Lietuviai tampa didžiulė avinų banda per tokius pseudo pašikninius.

Anonimas

Anonimas portretas
Kastruotas fasistelis, Sorosinis bybciulpys - geda lietuviu tautai kad seria tokius parazitus ant savo sprando. Lietuviu tauta tai apsisike bailiai ir uteletos nusususios aveles, kad leidziasi buti vergais.. P.I.S.A juos visi kas netingi.

ponas

ponas portretas
A. Dulkys ne iš Guliverio kelionių. Jis iš Gyvulių Ūkio - lygesnis už lygius.

>su moterisku balseliu ministras...

>su moterisku balseliu ministras... portretas
Buvo pas kalvį - liežuvio pasiploninti. Paplonino.

pastebejimas

pastebejimas portretas
koki tikslu varda sau dave -liliputas su moterisku balseliu,zemo lygio ministras!

Anonimas

Anonimas portretas
Tris darbus dirba ir nei vieno normaliai sąžiningai nepadaro. Lobsta vardan savo materialinės gerovės ir kiaulės akimis dar kitus šmeižia. Veltėdis ,tiinginys ,melagis

tiesa

tiesa portretas
Dulky tu dulky, naujausi mokslininkų tyrimai Izraelyje ir Britanijoje jau nedviprasmiškai parodė, kad masinis imunitetas nepadės, nes delta atmaina neskirsto pasiskiepyjęs ar ne, kitaip sakant laimės turintys gerą imunitetą, o tamsta vis kaišioji pasibaigusios garantijos eksperimentinės stadijos , sąlyginės registracijos tirpalą. ATSISTATYDINK - ESI NEVYKĖLIS.

Ir kaip šis tipas nesupranta

Ir kaip šis tipas nesupranta portretas
Kad tai valdžia skaldo ir kirsina, nes nesugeba valdyti valstybės. Jie turi tarnauti, išklausyti, bet elgiasi atvirkščiai - skaldo, tramdo, riboja ir dar tyčiojasi. Eikite lauk, tautos ir jūsų vertybes nesutampa.

faktas

faktas portretas
Politinė etika ir moralė konserwatorių režimui nebūdinga.

mūsų vadai valdo

mūsų vadai valdo portretas
remdamiesi Šveiku, Guliveriu,..

prisigyvenom

prisigyvenom portretas
kad turim ministrą kurio intelektas leidžia jam tik pasakas skaityt...

S.S.S.

S.S.S. portretas
o tu Dulkį mums primeni šiukšlę iš sąvartyno, nešdinkis lauk iš seimo...

aš portretas
Po tokio pareiškimo demokratinėje visuomenėje politikas atsiprašytų ir tyliai atsistatydintu, bet tai kalba apie demokratinę visuomenę .

turiu individualią veiklą ir turiu 3-is darbus...

turiu individualią veiklą ir turiu 3-is darbus... portretas
Vargšelis. Kada gi tu pailsi? Na, dirbk, dirbk, netrukdysim. Kalk pinigėlį, o mes pagyvensim, pakaifuosim, kol tu pluši savo 3-juose darbuose. Dirbk.

Romas

Romas portretas
Labdara reikalinga čia daugumai nes esate beviltiški pašalpiniai ir mąsiškai praleidote istorijos pamokas. Na o aš be pensijos turiu individualią veiklą ir turiu 3-is darbus. Arba lyskit iš kremldvarniaškinių būdų, arba vėl į pradines klases-tapu,tapu.

Anonimas

Anonimas portretas
GERIAU BUTI LILIPUTU NEI ŠIUKŠLE KAIP TAMSTA....

>

> portretas
Dulkys neturi medicininio išsilavinimo. Tai tiesa. Jis yra kažkokiųtenmokslų daktaras.

Ponui ministrui Dulkiui ,

Ponui ministrui Dulkiui ,  portretas
jei nemokate argumentuotai kalbėti apie mediciną , tada tylėkite . Tokie paplepėjimai prestižo neprideda . Klaiku žinoti kokius turime ministrus,dabar dar ir " sveikatos " ministras virsta pasakoriumi ...feeee.... Atsistatydinkite ponai iš PIŠ vyriausybės . O ponia Šimonytė negirdi kokias pasakas " seka " jos proteže už kurį ponia prisiima atsakomybę ? Tokios klaikiai blogos vyriausybės Lietuva dar neturėjo .

R

R portretas
O Tu tai vps į šiukšle panašus šlykštyne. Konteinerį tavo vietą dulky Joba***

manau

manau portretas
Civilizuotoje valstybėje toks padaras dar šiandien būtų visuotinai pasmerktas. rytoj atsistatydintu ir visiems laikams pasišalintu į politikos sąvartyną, bet tai kalba apie civilizuotas - demokratines visuomenes.

Anonimas

Anonimas portretas
O kokio dydžio liliputais Dulkys laiko ministrės Armonaitę . Bilotaitę,Dabravolską kurios dar ir Seimo narės o viena dar ir partijos pirmininkė?Per jų bukuma,nekompetenciją ir vyksta visi susipriešinimo procesai.Nes šios pasikėlęs ponios sugeba bendrauti tik savo partijos būreliuose,o su visais kitais tik nuotoliniu būdu.Viena kaip Juknevičienė elgiasi ir kalba fotografuojasi su pareigūnais ir paskui juos kaip uodega vaikšto kita dar nedirba ekonomikos ministro darbo.

Romai,

Romai, portretas
čia tavęs niekas nekvietė. Labdara užsiimam penktadieniais nuo 11.00 iki 11.05. Kviečiame apsilankyti.

Romas

Romas portretas
kremlinų "šauklių" aukos Lietuvoje mažiausiai 80 PROCENTŲ GĖDA dėl jūsų.

@@@@

@@@@ portretas
Ot atsirado nenugalimas *buridano asilas*. Žiūrėk nepersistenk,bus kaip gražuliui.

Kawenskas

Kawenskas portretas
Dulkys=šiūkšlė, dvarneška kuriam davė palot.... Tautos priešas ir melagis!

pastebėjimas

pastebėjimas portretas
Normaliai režimo sraigtelis apie lietuvių tautą. Manau riba peržengta - ATSISTATYDINK.

manau

manau portretas
Jis rimtai nepakaltinamas idiotas, tik kodėl idiotas paskirtas ministru?

senjore

senjore portretas
didziausias lietuviu guliverio nykstuku Pokemonas.Geda lietuvai garbe tvartelio merui

landsbergių 'Jedinstva'

landsbergių 'Jedinstva' portretas
pragydo ...

Anonimas

Anonimas portretas
Isijaute kiaule uzlipes ant lovio

Gal konservyno buhalteris žino kaip GP be kaukių be ..

Gal konservyno buhalteris žino kaip GP be kaukių be .. portretas
daugo nuo viruso plitimo ? Kada ponas Dulkys paaiškins , pi to galėsime ir pasakų pasiklausyti . ___Iš oficialaus SAM ( medikų ) puslapio . 2021-04-14 . Vakcinuoti asmenys taip pat gali užsikrėsti koronavirusu ir jį platinti, todėl svarbu nepamiršti atsargumo. Sveikatos apsaugos ministerija (SAM) primena, kad vakcinos nuo koronaviruso (COVID-19) apsaugo nuo simptominės COVID-19 ligos ir, svarbiausia, nuo jos sunkių formų bei mirties, tačiau paskiepyti žmonės gali užsikrėsti ir patys, nejausdami jokių infekcijos požymių kurį laiką būti tyliais viruso nešiotojais ir platinti virusą kitiems asmenims.

klp

klp portretas
Labai taiklus palyginimas, tik labiau tinka pačiam ministeriui. :) :) :) Tikslus "kaip pirštu į akį"

Anonimas

Anonimas portretas
Sitas ,,gigantas,, neuzilgo kabos kartuvese.

Zinai

Zinai portretas
DULKI tu kitu liliputais nevadink paziurek pirmiausia KAS dedasi Tarp mediku Jei JAU ISMETI IS VIENOS LIGONINES SUDO GABALA O JIS NURIEDA I KITA TAI DULKI TAVE VERTETU TAIP ISDULKINT ….

Na štai ir privažiavom

Na štai ir privažiavom portretas
Buvo runkeliai,masės,debilų gaujos,dabar ir liliputai.Broleli tų ne toks durnas kaip atrodai, šauniai su visom klizmom eini Lietuvių naikinimo keliu.

Anonimas

Anonimas portretas
Daugiau sąžiningai dirbk ir nenusišnekėk. Pasižiūrėk į save tokių ministrų pilni patvoriai. Pats atrodai kaip liliputas nesąžiningas subinlaižys ,lendantis į vieną vietą be muilo. Užleisk vietą kuris vertas sveikatos ministro posto,o pats eik šėko pjauti.

Jorgas fon Poss

Jorgas fon Poss portretas
Jį ministru todėl ir išrinko, kad daug pasakų atmintinai žinojo, bei bandė pritaikyti tas pasakas gyvenime.

7

7 portretas
Amerikoj net paklausti negalima ar žmogus pasiskiepijo o čia kažkoks žąsinas liliputais vadina.Psimatuok neužauga savo ūgį

manau

manau portretas
Pagrindinis sio maisto prie Seimo organizatorius ir dirigentas aisku kad buvo Kepenis

Etikos komisija

Etikos komisija portretas
turetu svarstyt tokius zmoniu, diskriminuojamu del ugio, izeidinejimus.Arogantiski koncervai.

be iseiginiu

be iseiginiu portretas
ir cia koncevatroliai dirba lyja eikite balutes sausint

>ACIU

>ACIU portretas
pabuciuok i peciu

ACIU

ACIU portretas
Didziules stiprybes Jums Ministre uz labai nuosirdu ir sazininga darba STIPRYBES

v

v portretas
Kalba is baimes panikos ir laiko klausimas ,kada jis begs is Lietuvos su vysa familija

>>> Kaunieti,

>>> Kaunieti, portretas
vakcinuotas dolbiajobe, nerūšiuok žmonių

Tai kad

Tai kad  portretas
ponas A. Dulkys yra melagis, kaip jis gali normalią statistiką skelbti? Tai neįmanoma, bičiuliai, neįmanoma...

Leninas

Leninas portretas
Kaip apraminti kaimo durniu

Kaunieti,

Kaunieti, portretas
Ir toliau nesiskiepinki ,tikeki kriminaliniais zulikais,celofanais! Su pagarba ritualiniu paslauguDirektorius.

Nezabitauskas

Nezabitauskas portretas
Ponas Dulky, kada pradėsite skelbti normalią statistiką? Kiek tarp tų, kuriems nustatytas kovidas, buvo paskiepytų? Kiek tarp paguldytų į ligoninę yra paskiepytų? Negi šitie duomenys sudaro valstybės paslaptį?

Dulkį

Dulkį portretas
padižiūrėk į veidrodį.

Anonimui Pydarui

Anonimui Pydarui portretas
Tai parodo kaimiečio kultūros žemą lygį - tai sovietinis santvarkos palikimas. Lietuvos gyventojai viso labo "laisvo žmogaus" ir demokratijos.....

GIMĖ DAR VIENAS "ERELIS" LIETUVOJE...

GIMĖ DAR VIENAS "ERELIS" LIETUVOJE... portretas
Nei vienas politikas neturėtų kalbėti viešumoje tokiais "komplimentais" apie savo kolegas. Čia ir pasirodo - kokie politikai šiandien Lietuvos seime. Jie daugiau tiktų Vilniaus Gariūnų turguje. Ir jų vadovu būtų paskirta D.Grybauskaitė....Dulkys - pavaduotoju....

kaunietis

kaunietis portretas
sėkmės gerb/Ministrui sunkiu pandemijos metu

Zmogau,

Zmogau, portretas
pasitikeki mokslu o ne desimtis kartu teistais antivakseriniais kondonais!

memento

memento portretas
Tu pats, A. Dulky, ir esi vienas iš skaldytojų, o gal net primarijus. Istorija jūsų nepamirš.

Galerijos

Daugiau straipsnių