E. Gentvilas: šie Seimo rinkimai „valstiečiams“ bus paskutiniai

Grįžti į straipsnį

Jonas

Jonas portretas
Gentvilas is Mg baltik jau dezute gavo ...

...

... portretas
Ech - tai 'valstiečiai' šviežių bulvių nesulauks,tai iki rudens netrauks, Kalėdos esą ne jiems, ir pavasario jiems nematyt... nebent Dėdulė savo gvardiją užsiundytų, 1926m. bandytų pakartot.

Kęstas

Kęstas portretas
Lietuvos politikai nežino, kas yra šiuolaikiniai populistai. Štai vieno iš jų rašinėlis: "2016 metais ant populizmo bangos į Lietuvos valdžią atėję valstiečiai šiais metais pralaimėjo trejus rinkimus iš eilės, jų kandidatas nepateko į antrąjį Prezidento rinkimų turą, valdančioji koalicija yra visiškoje suirutėje ir gali neišgyventi iki 2020 metų Seimo rinkimų." Atkreipkime dėmesį, kad ponas Lietuvos politikas neteisus: valstiečiai nėra populistai. Šiuolaikiniai populistai yra prieš imigrantus, numušančius lietuvių algas. Valstiečiai užtvindė Lietuvą imigrantais. Šiuolaikiniai populistai yra prieš Kiniją, nesąžininga konkurencija atimančią mūsų darbo vietas. Valstiečiai yra už prekybą su Kinija. Lietuva, kaip visada, atsilieka. Mes kada nors turėsime Lietuvoje politikus populistus. Galimas Danijos variantas - kokia nors didesnė partija, kaip Danijoje socdemai, apsimes populistais, kad prasimušti į valdžią. (Apie mokslą-studijas-ekonomiką)

Anonimas

Anonimas portretas
Gentvilas žiūri žiūri ir nemato kuom jis skiriasi nuo šiknaskilės partijos....aš irgi nematau.

Anonimas

Anonimas portretas
mat apsepelis,vagis,siuksle,liberastas nutare kad paskutiniai .

Anonimas

Anonimas portretas
Genvilui ziurek kad tau Lietuvos vagie nebutu paskutinei nes tau senei jau reiketu sedeti uz ##GROTU:-)

Anonimas

Anonimas portretas
Kam,kam bet Gentvilui vagių vadui senai paskutiniai.Vien į Gentvilą pasižiūrėjus nelieka noro balsuoti.O ką jis gero yra padaręs iš jokios kalbos.Vagis ...

vagys

vagys portretas
liberalams ir lansbergiui .seniai jau paskutiniai rinkimai..tik degradai uz juos gali balsuoti..

Italas

Italas portretas
Ar šaldytuve gulintį pistoletą galima laikyti šaltuoju ginklu?

Galerijos

Daugiau straipsnių