Ekspertas: Seimo narių skaičiaus mažinimas – rizikingas

Grįžti į straipsnį

pensininkė

pensininkė portretas
jeigu jau yra skelbiamas referendumas tai palikite eilutę mes įrašysime kiek jūsų palikti 121 ar 101 patys viską pasiskiriate ir privilegijas ir algas gal leiskite tautai išreikšti savo valią tada jausime kad yra demokratija o kokia dabar demokratija viskas nuleidžiama iš Briuselio arba iš seimo

Pagarba Karbauskui

Pagarba Karbauskui portretas
Butu geriau, kad sumazetu tu dikaduoniu iki 100, nes tauta praso. Panaikinti visas tarybines privilegijos. Tegul gyvena is algos, kaip ir visi. Rinkti reikia tik zinomus zmones,

Chi chi

Chi chi portretas
kokia parlamentarė iš Rozovos? Turbūt nei vieno įstatymo nepateikė ir nieko neiicijavo..tuščia vieta sėdynei

Seniai laikas

Seniai laikas portretas
Visų pirma reikia griebti mažint iš partinių sąrašų.Pagal juos ne viena gnyda plašliaužė

Anonimas

Anonimas portretas
Kristus mus moko, kad reikia ziureti ka jie daro ir vertinti pagal dabus, bet ne pagal pliurpalus. Nutolot nuo DIEVO, nuo sazines ir doros. NETURESIT LAIMES eidami SETONO KELIU.

Expertas

Expertas portretas
Man dave 20 000 Eur. uz expertize ir as jums sakau: Lietuviai GALI SUMAZINTI tu darmajiedu skaiciu iki 45 snukiu. Vistiek is tu durniu ir muziku jokios naudos. Sutaupysit pensininkams kad padidinti nors kiek ubagiskas pensijas.

Varguolis

Varguolis portretas
nėra jokios valstybės, jokios demokratijos gaujos pasivadinusios partijomis uzgrobė zmonių išlaisvintą teritorija ir vykdo savanaudišką veiklą veikdami išvien su policija, prokuratūra ir korumpuotais teismais. zmonės tapo beteisiais varguoliais ir kreiptis neturi kur, visose institucijose banditų gaujos. Seimūnai zmonėm nepadeda, kad ir kaip į juos besikreiptum.

???

??? portretas
Negi ponas Sinkevičius , kalbėdamas kad sumažinus Seimo narių skaičių padidės korupcija ,tiki tuo , ką pasakė? Ar seniai kurlianskis vaikščiojo po seimą ?

Kaunietis

Kaunietis portretas
Mažinimo bijo tik nieko žmonių naudai nedarantys Seimo pravaikstininkai ir politiniai prostitutai

nusibodo pliurpalai , aš vertinu poelgius ir darbus

nusibodo pliurpalai , aš vertinu poelgius ir darbus  portretas
o kaip pavadinti opozicijos posėdžių boikotavimus ? kad ir vieną iš paskutinių dėl referendumo šalininkų statuto įteisinimo kada posėdžiui registravosi TIK 65 VALDANTIEJI ? Opozicniai matyt nesitarė ir nebaldė taip paveikti sau palankaus sprendimo ? Šlykštu darosi klausytis , reikia pradėti matyti ir vertinti KAIP DIRBA seimo nariai , todėl aš kaip rinkėjas šluosiu lauk iš seimo iš miesto tarybų , visus buvusius valdžioje - opozicinius . Gana mane kvailinti .

politologui

politologui  portretas
"valstiečiai " seime jau du kartus siūlė mažinti . Pirmą kartą jei gerai pamenu iki 101 , opozicija užsiklykė ir balsavo PRIEŠ , "valstiečiai " vieni seime nesurenka privalomų 94 balsų keisti KT str , po derybų , skaičiavimų buvo antras siūlymas iki 121 , vėl nesurinko 94 , nes opozicija TAIP PAT balsavo PRIEŠ mažinimą ,"valstiečiai " matydami , kad seime nepavyks "sumažinti " , nes opozicija "nekerta pinigingos šakos ant kurios sėdi mūsų išlaikomi " PASIŪLĖ REFENDUMĄ , kuriame mes VISI Lietuvos piliečiai galėtume pareikšti nuomonę šiuo klausimu . DABAR VISKAS PRIKLAUSO TIK NUO MŪSŲ ,o ne nuo "valstiečių " , jei ateisime 05 mėn į referendumą ir išreikšime savo nuomonę , taip bus , o tuo pačiu bus ir prezidentiniai rinkimai .

KT "dvasia " apkerpėjo , kad nemato kas vyksta ?

KT "dvasia " apkerpėjo , kad nemato kas vyksta  ?  portretas
______ kas dėl "įtakojimo" matėme ir girdėjome kiek seimo narių ir partijų vadukų ėjo " prisistatyti " dabar teisiamiems mgboltikams , kaip suprantu šių opozicijos partijų atstovai labiausiai ir rėkia apie "galima susitarimą ar įtakojimą " ? :)))) o tie jų susitikimai anot paaiškinimų tai "nieko tokio " , tipo - bendrauti reikia su visais ? :))) Nusibodo man tie opozicijos ir „ beretinės dvasios " pliurpalai ir "baimės " . Tiek pridirbta per beveik 28 m sau tinkama linkme , kad net koktu matyti kaip dabar laikotės įsikibę ir bijote bet kokių pasikeitimų ir aimanuojate "demokratija " bus pažeista .. Pagarba "valstiečiams " už bandymą atsikratyti biudžetinių „siurbėlių“ kurioms iki šiol demokratija buvo labai palanki , o aš norėčiau demokratijos palankios visiems Lietuvos gyventojams , oriai gyventi nori ir dirbantys ir pensininkai ir t.t.

zelemunčikas

zelemunčikas portretas
Visvien esi beraštis.Jeigu seimūnam sumažinti,reikia pervažiuoti traktorium per konstituciją,tai padėjėjų skaičių padidinti galima bare prie staliuko.

cirkai

cirkai portretas
jokios cia rizikos nera, sumazinti, tiesiog, butina. Ir ne tik sumazinti, bet sumazinti ir patareju skaiciu, jeigu nesugeba pays dirbti, tegul samdosi patys. Kanceliarines islaidas irgi reikia zenkliai mazinti. Mes jiems mokam gera atlygi, gali susimoketi ir patys.Jus paziurekite kiek ju yra per posedzius, isveskite visu metu vidurki,kiek ju dalyvavo ir bus aisku, kiek mums ju reik.Jus tik paziurekite ju posedzius, strakalioja, iseidineja, kompuose nosis ikise, nosis krapsto, ziovauja, o kai balsavimai vyksta, kas darosi.Ir mes turime juos islaikyti, ne tokie jau mes turtingi, kad galetume ta visa gauja maitinti

O dabar pasiimk želemunč ...pagaliukus ir paskaičiuok ,

O dabar pasiimk želemunč ...pagaliukus ir paskaičiuok ,  portretas
kiek pinigų liks nuo sumažėjusių išlaikomų seimūnų ir jų padėjėjų ______Jei užimti visi 423 Seimo narių padėjėjų etatai, šių darbuotojų algoms per mėnesį reikia 846 tūkst. eurų, o metams – 10, 152 mln. eurų. Mėnesio atlyginimas siekia 678,60 eurus, neatskaičius mokesčių. Padėjėjams, dirbantiems ketvirčiu etato, "į rankas" tenka 141 euras per mėnesį. Per visą ketverių metų kadenciją parlamentarų padėjėjų algoms išleidžiama 40,6 mln. mokesčių mokėtojų eurų.

želemunčikkkkk ..gal esi nemokintinas ?

želemunčikkkkk ..gal esi nemokintinas ?  portretas
rašiau švieskis prieš rašydamas kliedesius ____Pagal ĮSTATYMĄ KIEKIVIENAS Seimo narys gali turėti po TRIS VISU ETATU apmokamus padėjėjus. Seimo nario padėjėjai į darbą priimami be konkurso, tik parlamentaro sprendimu. Seimo nario padėjėjas yra politinio (asmeninio) pasitikėjimo pareigybė. Kita vertus, jei padėjėjas nepatiko, jį pagal statutą be jokio įspėjimo galima atleisti tą pačią dieną". Todėl teoriškai parlamentarams turėtų padėti 423 pagalbininkai, bet jų yra 468, nes nemaža dalis dirba pusę, tris ketvirčius ar ketvirtį etato.

zelemunčikas

zelemunčikas portretas
Ar bent vienas komentatorius mokėsi aritmetikos su degtukais arba pagaliukais?Visiems likusiems 121-nam samdysime po vieną papildomą nario padėjėją šeimyniniams ar vaiko teisių apsaugos klausimais.Tai ir paskaičiuokit kiek reiks pridėti prie tų 2 milijonų per metus ,,ekonomijos''.

Kostia

Kostia portretas
Laukiau šito EGZPERTO išvadų. Kur tik konservų interesas, ten ir šitas būrėjas iš kavos tirščių. Kažkoks ligonis...

...

... portretas
Ach, ir vėl makaronai Tautai ant ausų: "Užmirštama, kad sudaromos prielaidos politinei ar kitai korupcijai, nes paveikti mažesnį Seimo narių skaičių daug lengviau" - KAM tas MELAS?.. Nes - Seime KASDIEN girdim PASITYČIOJIMĄ iš Konstitucijos: "Mūsų frakcija balsuos VIENINGAI" (labiausiai taip mėgsta Gabriukas cypsėt ), o tai REIŠKIA kad PAKANKA papirkt frakcijos vadą, IR - visa ta DIDŽIULĖ frakcija tarnauja kaip balsavimo mėsa, ir jei frakcija skaitlinga, kiti pasiduoda daugumai. BET - sumažinus Seimo narių skaičių, sumažės ir frakcijos (reikia IŠVIS atsisakyt tų antikonstitucinių sąrašinių), atsiras daugiau pavienių Seimo narių su SAVARANKIŠKA nuomone (kuri kažką jau ima reikšt), o tai jau galvos skausmas norintiems Seimu manipuliuot. Taip kad - KAS čia mus apdurninti nori, kam mums tie makaronai, kam čia gėdos jausmas svetimas?

Rinkėjas

Rinkėjas portretas
Būtina mažinti veltėdžių gvardiją,gadina orą ir nieko neveikia. Mažinti klaną ir be jokių abejonių ir ne dvidešimt ,o 41.

Marke

Marke portretas
Ar taip ar taip niekada nebuna 141 saleje:))) kai bus 120 gal labiau matysis nelankantirji,varyti juos lauk is darbo.... mazinti mazint ir dar karta mazinti...

ANONIMAS

ANONIMAS portretas
50 užteks-nėra ko juos darmojedus maitinti.

Politologas

Politologas portretas
Jei VALSTIEČIAI įgyvendins šį, daugumos tautiečių lauktą ,,egzekuciją", rinkimus laimės 100%

VYTAUTAS

VYTAUTAS portretas
ĮSTATYMŲ PRIĖMIMUI SUSIRENKA SUINTERESUOTI AR UŽ KYŠIUS BALSUOJANTYS,KOKS 40-50 GALVŲ.KITI NEŽINIA KUR.VIENI SU MERGOM,KITI PLEŽUOSE PILVUS KAITINA.UŽ POLITINĘ KORUPCIJA REIK NUIMT IMUNITETĄ IR TEIST BE GAILESČIO,KAD PRAEITU NORAS KYŠIUS IMT.AR 141,AR 121,KYŠININKŲ ARMIJAI SKIRTUMO NĖRA,BET SENIEMS PASMIRDĖLIAMS,KURIE TEN PAPUOLA PER SĄRAŠUS,JAU DIDELĖ GRĖSMĖ.TAUTA TO JAU SENIAI TROKŠTA,BET TIK VALSTIEČIAI PIRMI,KURIE IŠPILDO SAVO PAŽADA.TAD IR NENOROM,BET TEKS EITI BALSUOT,NORS MANO VISI ARTIMI SAKĖM NEBALSUOSIM.JUK REIK PRASMIRDĖLIŲ GRETAS SUMAŽINT IR PINIGĖLIUS SUTAUPYT.

zenonas priekuliškis

zenonas priekuliškis portretas
Šaunuoliai "valstiečiai", bet kaip reikėtų išvalyti tą pelėsinį grybą?

Anonimas

Anonimas portretas
20atleistu cia visai mazas skaicius.Cia nieko nera.As galvojau50.Bet dar jie krapsto galvas apie 20.

Galerijos

Daugiau straipsnių