G. Landsbergis: D. Grybauskaitė dar galėtų laimėti reikšmingų postų EK

Grįžti į straipsnį

...

... portretas
Ach, broileriuk, tu geriau pabandyk Dalytę Batenkai pripiršt! ;D

NA NA

NA NA portretas
loja piktas mažas anūkėlis ,prisimena gerus laikus ,kai grybauskaitė buvo jo stogas ,padėjo susikrauti milijoną ,landsberginių gauja siautėjo grobstė ,praskolini Lietuvą ,o grybauskaitė tylėjo ,tai anūkėli pasikviesk grybauskaitę tvarkyti landsberginių gaujos iždą ,ranka ,ranką plauna visus grybauskitės paskirtus ministrus, kurie pridarė nuostolių , anūkėlis perša valstiečiams ,masiulis vaidino tylenį ,bet pridirbo landsberginių naudai ,karoblis ,per karo inventorių pirkimus, prikrovė landsberginiams milijonus ,pripirko senų atliekų ,kur vokiečiai būtu išmete ,sėkmės ,tu man aš tau

Kęstas

Kęstas portretas
Grybauskaitė - skurdo Lietuvoje motina. Dyzeliukai - skurdo Lietuvoje išraiška. Šios narsios mergaitės fone jūsų dyzeliukai labai jau sušiktai atrodo. "Šešiolikmetė švedų klimato aktyvistė Greta Thunberg rugpjūčio viduryje plauks per Atlanto vandenyną lenktynių jachta su atvira kabina, kad dalyvautų Jungtinių Tautų aukščiausiojo lygio susitikime dėl globalinio atšilimo. Panelė Thunberg neskraido dėl šiltnamio efektą sukeliančių dujų, susijusių su oro kelionėmis. Aukščiausiojo lygio susitikime ji ieškojo alternatyvių būdų keliauti į Niujorką." Nuorodas ir platesnį aptarimą galima rasti, guglinant žodžius apie mokslą-studijas-ekonomiką.

dr. Jonas Ramanauskas joramlt@yahoo.com

dr. Jonas Ramanauskas joramlt@yahoo.com portretas
"G. Landsbergis: D. Grybauskaitė dar galėtų laimėti reikšmingų postų EK" * Begaliniai kvailas gabriieliukas. Tavo ponia net 86 katus paklausta NEŽINO "ar dar gyva Deimantė?" Tai kur tokią nevėkšą dėti? Europa perkando, tai nieko ten ir nelaimės.

Šalomchebra

Šalomchebra portretas
Siūlom tik savus,mūsiškius!!!

r

r portretas
tik ruskiai ir lt priesai jos nemegsta... o mums ji patinka,musu Dalyte!

Ymas

Ymas  portretas
Gal kas paimtų Bavarijoje karves melžti, bet kvalifikacijos nulis.. .

Dekui

Dekui portretas
pasilikite ja sau, nereikalinga ji cia mums. Tegu raso memuarus, kaip savo tauta nustakeno ir kaip su kaimynais gerus ir darbingus santykius pletojo. Matosi kas yra kas, gal ir tauta prareges.

G.

G. portretas
O kam ji ten reikalinga?

?

? portretas
Kas bus kai rivolut bankrutuos?

po....ui

po....ui portretas
Sava xebra,zeme po eura.Slom.

Zonoj ,kameros vyresniaja

Zonoj  ,kameros  vyresniaja   portretas
gales tapt pasieks aukstesny posta...

Anonimas

Anonimas portretas
Jo snukis nuotraukoja taip ir prasosi PLITOS I SNUKI:-)

Galerijos

Daugiau straipsnių