G. Landsbergis: mūšis dėl Europos vyks Ukrainoje

Grįžti į straipsnį

Jonas

Jonas portretas
Gabrikas atliko užduotį-Lukašenka sėdi Putinui ant kelių.Lietuvos verslas žlugdomas. O rusų kariuomenė, manau, tuoj dislokuosis Minske. Lukašenka netiki, bet jaučia.

Kirminas

Kirminas portretas
Kuo toliau tuo daugiau abejojančių europinėmis vertybėmis.Na LGBT,vaikų atiminėjimu iš šeimų nebutais mokečiais kaip taršos o gal jūs visas šiūkšles į Lietuvos teisnius įstaymus įpinat.Vardan tos.....ar to lovio

Kunigas

Kunigas portretas
Asile koks mūšis dėl Europos protingi net nežiūri į tą puse jei toks drąsus mes tave siunčiame

Kęstas

Kęstas portretas
"Galingiausia Europos šalis Vokietija saugo savo ekonomiką ir piliečius nuo šalto politinio klimato. Atrodo, kad Vokietijos kancleris ponas Scholzas yra įsipareigojęs bet kokia kaina išsaugoti Vokietijos eksporto į Kiniją 150 milijardų dolerių per metus. Tai neseniai buvo aiškiai pasakyta ir Lietuvai, kenčiančiai Kinijos prekybos karą už leidimą Taivanui atidaryti atstovybę su provokuojančiu taivanietišku pavadinimu. Vokiečių verslas, užuot rėmęs "demokratinę" kaimynę, perspėja Lietuvą, kad ji pasiduotų Kinijos reikalavimams arba priešingu atveju stabdo Vokietijos investicijas." Kodėl Lietuva niekaip nesugeba išvyti žioplius iš valdžios ir imtis rimtų darbų? Nuorodas ir platesnį aptarimą galima rasti, guglinant žodžius apie mokslą-studijas-ekonomiką.

Akivaizdus dėsningumas

Akivaizdus dėsningumas portretas
Visais laikais atmintyje ilgiausiai išlieka buvę didžiausi niekšai ir nusikaltėliai,Stalinas,Hitleris,Berija,Musolinis ir tt..jeigu ir toliau taip tai(pagal komentarus ir faktus)gal ir šitas mini veikėjas tokios mini atminties sulauks.Ne be reikalo viskas klostosi tokia eiga.

manau visi musiai pasibaigs,kada tau anukeli

manau visi musiai  pasibaigs,kada tau  anukeli   portretas
beganciam is lietuvos ysikandus dantimis y jankiu lektuvo padanga , zuvusiu, tavo sukeltam kare vaiku tevai, nupjaustys ausis...

Anonimas

Anonimas portretas
i sajudi kupri infiltravo rusu kgb o jis greit iskeite i nato

cha

cha portretas
senelis sako ,kad išardė sovietų sąjungą ir save aukština ,kaip vienintėlį valdovą ,kažkokį patriarchą (nors visi žino ,kad tai melas ).Anūkas jau dabar pralenkė "nuopelnais" senelį ir galės greitai sakyti ,kad suardė ES.Viena jo koja JAV ,o kita -RU.Taip ir stovi išsiskėtęs .Kur bus jam palanki padėtis ,ten ir nužengs .Na ,bet išprovokavęs pykčius su Baltartusija ,Kinija (dar reikėtų lenkų ),tikrai bus įrašytas į istoriją...

O

O portretas
Pagarba Landsbergiui

Cha cha cha

Cha cha cha portretas
Velniop tą Žiemos olimpiadą Kinijoje. Putinas mums organizuoja kur kas įdomesnį renginį - regioninį karą (mušis rusai su ukrainiečiais). Renginio ašis - didelis snukiadaužis. Slavai vieni kitiems be gailesčio talžys snukius. Ištroškusių kraujo laukia neeilinis reginys. Bus patenkinti visi aštrių pojūčių mėgėjai. Šlovė moderatoriui Putinui ir jo komandai!

Dulkinas kelias

Dulkinas  kelias portretas
Gabrieli, pasiimk lazda ir bėk į ukrainą, ten galėsi kariauti, lietuvoje karo nebus ir neturėsi ką veikti, nes TU daugiai nieko ir neišmanai.

Vidas

Vidas portretas
Leisk dirbt. Kariauk vienas.

aaaaaaa

aaaaaaa portretas
G. Landsbergiukas privalo atsistatydinti nedelsiant dėl savo nekvalifikuotų ir gal būt svetimų šalių interesams tarnaujančių veiksmų. Niekas neprisidėjo prie jo akcijų tiek Kinijos, tiek Baltarusios atžvilgiu. Tai panašu į kvailiuko išsišokėlio, norinčio įtikti ponui, mojuojančiam šunų dešrele apie nosį, vizginimą uodega. Jei užsibus, tai pasekmės kaupsis, o nuėjus su kadencijos pabaiga gali būti patrauktas atsakomybėn su visomis pasekmėmis.

Mūšis liežuviais.

Mūšis liežuviais. portretas
Stokit konser-vatnykai į legionierius ginti savo Europos verybes Ukrainoje,bet matosi kad visa gynyba, kaip ir visada bus liežuviais.

Putinas Putinas

Putinas Putinas portretas
O kad cochlinos atviru tekstu kalba apie Kroatiška scenariju operacija(audra). Prasidejus Olumpiadai kiš savo skiauteres i Donecka. Ir gaus tokiu pizdiulei kad joke Minskai 3-4-5 nebepades.

O gaidžiai

O gaidžiai portretas
Eis Europos ginti? Ar jiems negalima?

Rusija viena visiem grasina

Rusija viena visiem grasina portretas
Šiais laikais, niekam jos nereikia, pati įsi erzia pas kaimynus, po to pyksta, kad imperijos nepavyksta išlaikyt. Bet visos imperijos griūva

Putinas ir Lukašenka neturi kur dėtis

Putinas ir Lukašenka neturi kur dėtis portretas
Turi apsimesti, kad kovoja už savas šalis, nors niekas nepuola. Negali užssimti šalių gerove, nes jei nueis nuo valdžios, žmonės juos teis. Todėl ir laikos prie kareivių

By. Rka deėjęs

By. Rka deėjęs  portretas
ŠYKNOJE VYKZ KARAS!!!! SEKS EKSPERTAS ATSIRADO OŽIO PAKALYKAD..... MAZIAU LOKITE - NEBUS KARO!!!!

VILNIETIS

VILNIETIS portretas
JO GERIAUSIA BUTU KAD SENELIS JI VEL UZDARYTU KAIP BUVO UZDARES 1991M SAUSIO 10-13 DIENOMIS VASAROS 5 TEN JIS NORS JAUSDAVOSI NAPALEONU HA:))

Cha cha cha

Cha cha cha portretas
Europiečiams atsiveria puikus karo veiksmų teatras. Bus daug įdomiau nei gaidžių kovas stebėti. Slavai vienas kitam snukius daužys – mušis rusai su ukrainiečiais. Reikia tikėtis kovos bus ilgos bei įdomios ir teatro uždanga greit nenusileis. ……………….Pirmyn, Putinėli, užtenka vien gązdinti priešininką, laikas parodyti ką sugebi. Kai tavo raumenys visai suvys ir taps silpnesni už gaidžio, bus po laiko. …………Būtų gaila, jei netektų pamatyti tokio puikaus karo spektaklio premjeros.

Hm

Hm portretas
Kaip supratau, G.Landsbergis i savo asmenini dalyvavima priesakineje fronto linijoje ziuri atsargiai.

Anonimas

Anonimas portretas
Ne kas kitas kaip NATO ir ES provokuoja šitą karą....

medis

medis portretas
anūkas žino,ir pliurpia ,nes nemoka diplomatų kalbos,tad -auksinis liežuvis mums labai naudingas. Negi vasarį...?.Ko nepagaunamas DŽO buvo pas putina? Jie gi seniai susitarė supjūdyti dvi didžiausias ir taip nukraujavusias slavų tautas ir dar įtraukti į karą aplink esančias baltaveidžių šalis. Karo atveju infro struktūros sunaikinimas išauks masišką žmonių žūtį miestuose, kurie bus paskelbti uždarais ,karinės padėties atveju. o po to uždaromis biologinio užterštumo zonomis. Krematoriumai dygsta. ne šeipsau. ir dujų laivai-kam?! Juk jų nuostolingumas plačiai aprašytas.Scenarijai seniai parašyti..ir juos vykdo skudurinės lėlės. P.S. Šalčiai jau atslenka , tad Ukrainai vasaris kritinis mėnuo

Žinovas

Žinovas portretas
Europos centras yra Lietuvoje

Anonimas

Anonimas portretas
Vis įdomiau ir įdomiau.Marazmas progresuoja.Aš jau matau anūką saraše karvedžių,jis jau pasiruošes perspjauti ir Napaleona ir Hitleri tik tegu pasiskaito istorijos vadovėlyje kuo tai baigėsi.

Idomu

Idomu portretas
ar ji taip skiepai paveike, ar jis is prigimties debilas, tik seno ozio deka iskeltas kaip sudas ant sakiu, tuoj nukrisi is tu aukstybiu tiesiai i meslo kruva

vardas

vardas portretas
ka broileris visa gyvenima is rankos sertas apie musius nusimano

ArunaS

ArunaS portretas
Ar kas nors gali jam pasakyti , kad jis jau didesnis DEBILAS nei jo tautos tėvas ?

Kas

Kas portretas
Ledžia bepročiui būti ministru ???

Galimai

Galimai portretas
Jam reikia tramdomų marškinių.

Ant kiek kvailas

Ant kiek kvailas portretas
Jis nesupranta, jeigu bus karas, tai iš jo liks tik šlapia vieta. Nepagelbės diedukas , uždarydamas į beprotnamį. Gabar reikėtų jau uždaryti. Nes jeigu turėtų proto, tokių nesąmonių nešnekėtų ir nedarytų. Jo net žvilgsnis paklaikęs.

Jis

Jis portretas
Durnas ir šūdo pilnas. Pridarys bėdos beprotis.

Anonimas

Anonimas portretas
Uždarykit jau tą žydelį pagaliau kur jam ir vieta į vieną palatą su napoleonu...

Pensininkas

Pensininkas portretas
Tokia vyriausybe reikia lauk vyti, kol karo nesukele, nesugeba nei su savais zmonemis kalbetis, nei su kaimynais. Juk jei karas pirmi padus papustys, tiek ir bematysim juos.

jooo

jooo portretas
Nevieta tokiems durniams kaip sis politikoje. Vienas sankcijos iki karo sukelimo, kitas skiepykites ir su savo juoka kelianciomis reklamomis, kurias brangiai apmokam. Net nebezinau, kas ten blogiau tie vyrukai ar motereles.. baisi sutve.

Tegul

Tegul portretas
Varo anūkėlis į pirmas fronto linijas. Tik diedukas lai paskolina pampersus.

Nuomonė

Nuomonė portretas
Kabos jis ant sausos šakos....

manau tau to musio

manau tau to musio  portretas
anukeli neisgyvent......

T

T portretas
Tai ir arkliui aišku kas mus valdo OŽIAI

T

T portretas
Kaip tas asylas gali ka rors sprest oškabarzdis

Eve

Eve portretas
sitas tikrai is ligonines nelaiku paleistas

Seržantas

Seržantas portretas
Sunku pasakyt

Desantininkas

Desantininkas portretas
Nu ir ką tas pienius gali pasakyti apie frontą?

Tai Lansbergis labai nori karo?

Tai Lansbergis labai nori karo? portretas
Mūšis dėl Europos. Ar jis supranta, ką sako. Daugiausia nukentės Lietuva ir karo atveju ir be karo, esant tokiai konservatorių politikai.

...

... portretas
o kaip faina dabar ir mes dainuosime tą dainą frontoviki nadente ordena

simonas b1b1agalv15

simonas b1b1agalv15 portretas
frontininkas,pats pirmas,kaip tas šakalas o mes į šiaurę dumsim,mes į šiaurę dumsim,brangiai kainuos mums visos šitos komedijos,normali valdzia jums nepatiko tai dabar dziaukitės šitais bepročiais

jau tu tik greičiau

jau tu tik greičiau portretas
važiuok į tą ukrainą čia mums proto nep i ..es

de

de portretas
jankiai su rusais chaholus pasidalino

delfas

delfas portretas
sakot, pagal ruošiamus įstatymus visi turim teisę tapti organų donorais? Atsarginėmis detalėmis NATO kareiviams?

Nu

Nu portretas
tiesiog Napoleonaa

Galerijos

Daugiau straipsnių