G. Landsbergis: nebus lengva valdantiesiems atmesti prezidento veto

Grįžti į straipsnį

...

... portretas
Anksčiau - komunistas, dabar - 'konservas': ta pati padermė.

zigmas

zigmas portretas
Fui kaip smirda komunisto tvaiko rašlevos šiame komentarų pakete

Kis

Kis portretas
Bijai ,snargliau rinkimu?Atsimink,kaip dedule tave pasodino i partijos pirmininko posta ir uzsirauk ,mazvaiki.tau niekas zodzio nedave,nes uzmirsti ko ismoko dedukas,kol pasieki mikrofona?

...

... portretas
Broileriuk, sakai bus LABAI BRANGU pasipriešinti tam atmetimui?.. nes tu be kartelės JOKIOS ateities neturi, dabar VISAS 'partijas' išdraskei, kad NĖ VIENA jų nesurinktų tų 5% balsų, o jau tuomet tu su SAVO 10% 'berečių' balsų SAU pasiimsi VISUS tuos virtuoziškai dabar išblaškytus balsus ir RĖKSI kad ESĄ surinkai 'ABSOLIUČIĄ daugumą'... kai tą kartelę sumažinus tuos balsus pasiims kiti, o ir - kai bus daugiau vilties ir kitiems laimėt, tai ir į rinkimus daugiau eis, ir va tuomet gali paaiškėt kad tie dabartiniai 10% (o nuo ko?) 'berečių' balsų gali tapti nepilnais 5% nuo VISŲ!

Ar DABAR mažai

Ar DABAR mažai portretas
to chaoso kėlėjų ?! Ne pati kartelė kelia chaosą ,o žmonės , NENORINTYS tartis ir susitarti dėl darbų Lietuvai ! TS-LKD labai bijo ,kad į Seimą ATSTOVAUTI piliečių interesus gali ateiti keli kitų (oficialiai registruotų ) partijų ir judėjimų nariai . Toks NEPASITIKĖJIMAS rinkėjais ,kad ,atrodo ,jog rinkėjai į seimą išrinks kažkokius subotinus ..... Baimės akys didelės !

...

... portretas
Ach, teks Broileriukui ilgam ant 'verksmų kėdutės' įsitaisyt: biudžetą Prezidentas PASIRAŠĖ, dabar ir Prezidento veto dėl tos kartelės bus atmestas: broileriuk, juk kuo žemesnė kartelė, TUO mažiau sugebėsi ne savo balsų pasisavinti, KUO daugiau Tauta turės pasirinkimo galimybių, TUO noriau jie balsuos (ir - AIŠKU kad ne už tave, buljono priede), o rezultate - TUO mažiau tavo cypsėjimas Seime girdėsis... tu, mažyliuk, JAU ir dabar - NIEKAS.

Ką gi

Ką gi portretas
konservatoriams dar teks labai garsiai ir ilgai "skalyti", kad įvyktų tai, ko jie taip trokšta...

Galerijos

Daugiau straipsnių