Abejoja, ar ribojimai teisėti: galimybių pasas žmones išskirstė į geresnius ir blogesnius

Grįžti į straipsnį

Pil.

Pil. portretas
Armonaitė matomai parūke žolės ir taip nutarė.Kinijos politikai blogai įvertino Lietuvos politikus ,apie ką kalbama iš vis.Blogą darosi nuo išsigimeliu seime.

Manau

Manau portretas
Kad buvo normali padėtis visi saugojosi tiek parduotuvėse tiek įstaigose.O kas išgalvojo tą pasą tai tik paveiktas psichikos.O ir ta valdžia nori susidoroti su mumis ir galvoja kad mus jų visokie gąsdinimai,grąsinimai, draudimai paklusim jiems.Ne mielieji jūs dar daugiau suteikėte galymybės nekęsti jus.Dar be to ir tie jūsų bendravimas su lbgt iškrypėliais dar daugiau mes nekenčiame jūsų.Už mūsų žeminimą,niekinimą jūs skaudžiai nukentėsite ir teks atsakyti prieš Tautą.Todėl jūs ir su tą vakcina naikinate mus.

pensininkė

pensininkė portretas
pirma pagaminkite sveiką niekam nekenkiamą vakciną o po to verskite ja skiepytis, vartojama prievarta ir tai neteisėta, o nueiti į parduotuvę juk turiu teisę bet ten prasideda įleisiu neįleisiu gėda vyriausybei kad nieko kito nesugalvoja kaip valdyti situaciją palikite spręsti patiems žmonėms vienintelis dalykas reikia saugotis mažiau lankytis kur nebūtina ir covidas pranyks, o dabar barai, renginiai, užsienio kelionės , o baudžiate kurie nenori arba negali leistis to prakeikto skiepo, kas man garantuos kad mano ligas nesuaktyvins vakcina, kad dėl kraujo krešumo nesusidarys trombai ir tada jau a a

pastebėjimas

pastebėjimas portretas
Įdomi situacija, save įvardijantys "atsakingais" vakcinos gamintojai, Lietuvos vyriausybė, Lietuvos SAM ir gydantys gydytojai neneša ( kategoriškai atsisako) jokios atsakomybės už prievarta stumiamos eksperimentinės - sąlyginės registracijos vakcinos galimus šalutinius poveikius žmogaus organizmui, tuo tarpu nenorintys skiepytis abejotinos sudėties tirpalu sveiki žmonės vadinami "neatsakingais" :)

Bėgo žmogus,pridusęs, liežuvį iškišęs;

Bėgo žmogus,pridusęs, liežuvį iškišęs; portretas
aš jam šaukiu: Kur taip leki, kaip nuo bybio nutrūkęs, dėde Ignai? Jis man: O ką - matosi?

pastebėjimas

pastebėjimas portretas
> Dėde Ignai, paskutinė jūsų parašyta mintis jums puikiai tinka.

dėdė Ignas

dėdė Ignas portretas
Ne Valstybė, ne Vyriausybė skirsto žmones į paskiepytus ar neskiepytus. Kol didžioji dauguma neįsisąmonins skiepyjimosi naudingumu ir būtinybe, tol ir bus toji, sąmoningai pasirinkta, nelygybė. Tik sąmoningai nesiskiepyjantys yra potencialūs užkrato platintojai, todėl turėtų būti pažymėti nenuplaunamais ženklais kaktose, kad juos atskirtų kiti žmonės ir jų privengtų. Ir nereikia kaltinti kitų už savo kvailumą.

taigi

taigi portretas
Nėra sutarimo tarp valstybės ir piliečių, valstybė naudoja prievartos mechanizmą, bauginimus, persekiojimus, segregaciją. Žmonės netenka darbo, pajamų, turi mesti studijas, tuo pat metu valstybė (kaip ir vakcinų gamintojai) kategoriškai atsisako nešti atsakomybę už eksperimentinio skiepo galimas šalutines komplikacijas žmogaus organizmui, už galimas pasekmes tampa atsakingas pats prievarta vakcinuojamas pilietis su kuo sutinka pasirašydamas prieš jam suleidžiant eksperimentinį - sąlyginės registracijos tirpalą.

pastebėjimas

pastebėjimas portretas
>Ar tikrai dauguma serga neskiepyti, nes miršta neskiepyti po skiepo. Statistika subtiliai nutyli , kiek iš susirgusių buvo neskiepyti.

To nieko nesakyčiau

To nieko nesakyčiau portretas
O kas po velnių serga,tai ir serga didžioji dauguma nepasiskiepinusių t/y be galimybiu paso.

Mano nuomonė

Mano nuomonė portretas
Fašizma konservsi ir liberalžydrieji įteisin

To anonimui

To anonimui portretas
Sėkmės nesiskiepyti tik pasirink iš anksto vietą kapinėse,taip būtų geriau negu ligoninėje užimti svetimą vietą.

Nieko nesakyčiau

Nieko nesakyčiau portretas
jeigu tie pasai padėtų sulaikyt Koroną bet kai į parą virš 2000susirgimų tai čia tik bereikalingas laiko gaišinimas ir pinigų mėtymas

Nieks nedraudžia skiepytis

Nieks nedraudžia skiepytis portretas
Tik noro trūksta!!!

Anonimas

Anonimas portretas
Landzberginiai fasistai sako kad Hitleris gerai dare su zydais kad jiems prisiuvo Dovydo geltonas zvaigzdes ir taip pazymejo juos del ju paciu geroves.. Zydsaudziai galejo be klaidu is toli pamatyti ir sulikviduoti kandidatus i gerove. Siuolaikiniai fasistai sugalvojo Gyvuliu pasus ir samoningai nesiuva zvaigzdziu neskiepytiems nes yra dar zmoniu kurie prisimena zydu pagerbimo akcijas Hitlerio Reiche. Kadangi avinu banda tyliai ir nuolankiai priima suzymejima taip atverdami vartus i mesos kombinatus. Sorosiniai-shvabiniai gebelsiukai PRIVALO uzpudrinti avinu smegenis kad jie NESIPRIESINTU papjovimui.

Išvada

Išvada portretas
Skiepai sukuria saugumo iliuziją ir tokiu būdu daro dar didesnę žalą nei žmonės, kurie neturi skiepo ir saugosi.

4

4 portretas
Nėra dar jokios vakcinos nuo COVID, bet tikriausiai apie 70% žmonių Pasaulyje išviso negali užsikrėsti ir platinti ta virusą, platina tik tie kurie pastoviai serga tuo COVID ir pasiskiepyti

Kaunas.

Kaunas. portretas
Tegu buki ir kvaikli antivakseriai pagalvoja apie sveikatą. O ne marina savo artimus ir kitus. Guli Kaune vienos darželio auklėtojos mama ,kuri nesiskiepijo. Vaikai užkrėtė pasiskipijusioa auklėtoja .Ji persirgo lengvai ,o mama jau pora savaičių guli be plaučiu ir kitais sunaikintais organais. Jai tik 70 metų. Tai štai ką pati sau pasidarė. Ir dar vietą ligoninėje užima .Nes merdi ir neišmes lauk. O tokiu daug.

Nerija

Nerija portretas
Antivakseriai užkniso, viruso platintojai :(((

S.S.S.

S.S.S. portretas
taip GP yra ale bilietas į laisvę. Bet ar teisingai. Prasirgę ar nesiskiepiję turėjusius kontaktą privalo izoliuotis, o pasiskiepiję ne. Kodėl? Nes tuo ir naudojasi. Žmona irgi prieš kelias dienas turėjo atšaukti vizitą pas manikiūristę, nes susirgo Covidu. Ji buvo pasiskiepijusi, kaip ir jos vyras. Vyras irgi jaučia simptomus, bet nesiizoliuoja ir eina į darbą. Nes jam nereikia izoliuotis, nes yra pasiskiepijęs. Tai žmona ir sako jai, bet tai jis sergantis ir nešioja virusą. O atsakymas iš koto verčiantis, gi mes sako turime galimybių pasus. Ir kuo toliau tuo dažniau susiduriame su tokiais asmenimis. Tai įsivaizduojate kiek jie paplatina tą virusą. Todėl skaičiukai ir lipa į viršų.

dėdė Ignas

dėdė Ignas portretas
Tikra tiesa: ne valdžia, o patys antivakseriai atskyrė save nuo daugumos, Pasiskiepykit ir bus ramu ir jums ir aplininiams. Norite būti mandresni, tai ir turite tai, ko siekėte.

Paziurim

Paziurim portretas
kaip tie skiepiti atrodis 2022 kova .... eksperimento aukos

Manau

  Manau  portretas
Nereikia kaltinti antivakserius ,serga ir pasiskiepyje ir guli ligoninese ir taip pat nesioja ta virusi ,kodel maziau susirgimu buvo kai skiepytis nebuvo verciami ,tik skiepytis dideliu mastu pradejo ir susirgimo padaugejo ,skiepyjasi dauguma del darbu is ko gyvensi kai mokescius moketi reikia ,aciu dievui ir i skrandi dar ka imesti

Tiesa

Tiesa portretas
Žmonės skirstomi į pasiskiepinusius arba su imunitetu ir ne, ir kam čia rašyti nesąmones, taip skiepas bilietas į laisvę, ar tai teisinga nz, bet taip ir rasykit, o ne į blogesnius ir geresnius, ar dar kokias nesąmones!!! Nori duonos betkur, eik skiepytis, problema išspręsta....

Manau

Manau portretas
šitiems užkietėjusiems viruso platintojams reikėtų palikti keletą krautuvių ir normalių žmonių tenai neleisti,pardavėjai irgi galėtų būti nepasiskiepinę,na o visos kitos parduotuvės ir kitokie renginiai turėtų būti tiktai sąmoningiems piliečiams kurie realiai vertina padėtį o ne klykia "kur mūsų teisės",kokios po velnių teisės jeigu jūs nesilaikot taisyklių,reikia padaryti kaip savo laiku buvo Amerikoje,kur parduotuvės buvo tik baltiesiems,taip ir čia turi būti tik pasiskiepijusiems,nenorit skiepytis velniai jūsų nematė nesiskiepykit bet ir platinkit tą zarazą tarp tokių pačių nevakcinuotų o prie normalių žmonių nelyskit nes mes to nenorim,ir tegul būna tarp jūsų natūrali atranka,katrie išmirsit tai išmirsit,katrie persirgsit būsit su imunitetu,bet už tai neužkrėsit tų kurie pasiskiepinę,ir nereikės šaukti kad ir pasikiepinę serga,jeigu jūs neužkrėsit tai ir nesirgs.Na pasakiau ką galvoju,dabar pirmyn varykit,pilkit mėšlą.

4

4 portretas
Suprantu tik tuos vakserius, kuriems teko skiepytis per prievartą, bet tie kurie išsigando tu nesamoniu kurias skleidžia valdžia ir nubego iškart leisti tuos tuščius ir pavojingus kai kam skysčius, tai jie man labai keisti žmonės

pensininkė

pensininkė portretas
dar niekada nebuvo skirstomi žmonės ir žeminami kaip dabar, negaliu pasirinkti kokioje parduotuvėje nusipirkti duonos ar pieno jau nekalbu apie batus ar kitus daiktus, kaip mano valdžia kad taip privers skiepytis bandomosiomis vakcinomis, skiepyti taip pat miršta ir užkrečia kitus tai kur tas saugumas nuo to covido skiepai tik priemonė mus valdyti o ne būti sveikiems kiek kentėsime išrinkę tokią trumparegišką valdžią, esame nužeminti kaip vergai tikrai ne tokia turi būti demokratiška Lietuva negaliu rašyti nepriklausoma nes priklausome Europos sąjungai

...

... portretas
Reikėjo įvesti privalomą vakcinaciją. Pažeidimas toks pat, o žmonių pasipiktinimas būtų mažesnis. Bet tada tektų patiems prisiimti atsakomybę nesėkmės atveju. Dabar galima viską nurašyti "antivakseriams"

Anonimas

Anonimas portretas
ta PISPASI reik NAIKINTI su LEZ kartu ir kuo greiciau

Anonimas

Anonimas portretas
tommm deja bet kalbate ptriseingai.. arsumas ir segregacija is vakcinuotu..

Mmm

Mmm portretas
Jūs nepasiskiepyje esat labai aršūs ir pikti. Visada atrasite ant ko pykti ir ieškosite kaltų už kažką. Gyvenat visuomenėje, normos keičiasi, išmokite prisitaikyti. Nuo raupsu kažkada irgi visi bijojo skiepytis...

Jonas

Jonas portretas
Lauk GP pasą !!!!Žmonėms laisva paserenkima

Mes nieko nebijom,

Mes nieko nebijom, portretas
netgi jūsų piktų išvedžiojimų, vakseriai apgailėtini. Skubėkit tatai klyno uostyti, kol neišsivadėjo.

pastebėjimas

pastebėjimas portretas
> Kita statistika. Jums trečia dozė pažeidė pilkąsias makaulės ląsteles, nuo kada skiepyti neužkrečia :)))) Totalus demencinis :)

Lauris

Lauris  portretas
Vakcinuoti daugiausei uzkrece virusu o kurie turi persirgima nereike vakcinuotis todel kad ira imunitetas uzteks tu nesamoniu su subinkrapsciu pasais

Kita statistika

Kita statistika portretas
Virusas oišskirstė žmones į 5500 mirusių ir tiek pat nesiskiepyjančių antivakserių, užkrečiančių kitus.

Antivakseriu sunaujai

Antivakseriu sunaujai portretas
gejai negali tuoktis ir isivaikinti , jus negalite socializuotis ar apsipirkineti su normaliais zmonemis. Nieko tokio, priprasite su laiku, antivakseriai.

Visa ES taip nusprendė ir puiku

Visa ES taip nusprendė ir puiku portretas
Viskas gerai, kitaip nėra galimybės atsiriboti nuo nieko nebijančių ir nesiskiepijančių.

Pilietis

Pilietis portretas
Ispanijos, Vokietijos,Belgijos,net Italijos,kurioje nuo 15d.kasdien vyksta masiniai protestai, teismai pripažino,kad šitie pasai yra neteisėti ir antikonstituciniai.

Tą patį

Tą patį portretas
per tą patį rašinęja…

Lauris

Lauris  portretas
Lauk tuos zaliuosius sikpoperius kur jie yra neteiseti sukurti subinkrapsciu

Galerijos

Daugiau straipsnių