G. Landsbergis: siekiant padėti Sakartvelui buriama užsienio reikalų ministrų grupė

Grįžti į straipsnį

KĄ TAS PIEMENĖLIS GELBĖJA?...

KĄ TAS PIEMENĖLIS GELBĖJA?... portretas
Pasaulis nežino kas tai yra Sakartvelis. Visuose žemėlapiuose figūruoja Gruzija arba Džordžija. Tik tam piemenėliui kažkas su galva negerai - ieškojo naujo pavadinimo Baltarusijai, dabar kažkos Sakartvėlis vaidenasi...Kai dievas protelio nedavė...

je

je portretas
anukas dar viena valstybe sumaste numarinti?

To aninimas

To aninimas portretas
Ramiakas, pld0raška, kad ir uzpuolete bei atplesete didele dali ju zemiu, gruzinai jau nekencia pld0rašku savo dnr kaip ir visas pasaulis. Tad valgyk toliau palmini suri ir dziaukis savo rusisku vatiniu gyvenimu.

Anonimas

Anonimas portretas
ir vel daina is naujo,anuomet amerikonas dvi kadencijas kaukazu tesirupino o ne lt, ir sis jau i ten lenda,gal giminiu ten turi

PABANDŽIAU PAFANTAZUOTI...

PABANDŽIAU PAFANTAZUOTI... portretas
Įdomu, kaip pasielgtų tas nepribrendęs piemenėlis, jeigu Lietuva turėtų Europoje tokias galias pav. kaip Vokietija. Šiandien, kai pačią Lietuvą maitina Vokietija, Prancūzija...tas pasinešęs "erelis" bando jau nurodinėti Europai ką jai reikia daryti vienu ar kitu atveju. Na, o jeigu turėtų dar ir galios...Europoje jau gimtų dar viena fašistinė valstybė su Landsbergių gauja priešakyje...Jos pabaigą taip pat gerai įsivaizduoju...

i valdžią atėjo piemenų karta

i valdžią atėjo piemenų karta portretas
tiek amžium tiek protu

Antra klaida iš eiles

Antra klaida iš eiles portretas
Anukas buria Saakašvilio palaikymo komanda:) Bet jis valdančiuju yra paskelbtas i tarpt. paješka:) Chmmm laukiam eilinio fiasko:)

KIEMSARGIUKAS NERIMSTA...

KIEMSARGIUKAS NERIMSTA... portretas
Klausimas. O Gruzija tavęs prašė? Kiek žinau Pavilionis buvo mandagiai išprašytas iš Gruzijos. Gruzinai antrą kartą mandagiai nekalbės - gausi ausų...ir sugrįši uodegą paspraudęs.

:)))))

:))))) portretas
Aš vis dažniau pasiklausau ką sako konservatoriai , nes po to iš juoko " krentu nuo sopkės " ...Blemba...totalus cirkas ...Kas juos dar renka ? Kaip išsižioja taip apsidairai ar ne palatoje tarp " napoleonų " randiesi :))))

Manau

Manau portretas
Rašau atvirai- manau Patriarchas Vytautas Landsbergis dabar raitosi nuo gėdos , sukeltos savo anūkėlio darbelių

Manau tik vienas variantas

Manau tik vienas variantas portretas
Landsbergis nėra lietuvių draugas manau jis lenkiškos varšavinės saulės vežėjas, kuris vaikšto į SMOKIE koncertus

Mano nuomone

Mano nuomone  portretas
gal labiau padėtumėte jei nesikištumėte ? Buvo nuvykęs konservatorius Pavilionis kaip mediatorius , o gavosi skandalas .

Galerijos

Daugiau straipsnių