G. Landsbergis: švietimo sistema Lietuvoje pasiekė „visišką dugną“

Grįžti į straipsnį

Kis

Kis portretas
Be dugno ar kazka esi gyvenime girdejes?

Ir kažin KAS

Ir kažin KAS portretas
nugramzdino švietimą į dugną ?! Valstiečių-žaliujų sąjungos valdżia per TREJUS metus ?!

Tokie Lansbergio pasisakymai

Tokie Lansbergio pasisakymai portretas
tai tikras džiaugsmas kremliui. Putinas turbūt jau ruošia padėką šauniajam anūkui... Ką padarysi kai nepotizmo pagimdytam lyderiui trūksta elementarsus supratimo. Ir kodėl jo smegenys taip dažnai "užtrumpina".

Ar Gabrielius jau pasiekė

Ar Gabrielius jau pasiekė portretas
savo dugną ar dar vos vos trūksta?

dugnas

dugnas portretas
idomu kas svietimo sistema iki to dugno istume? Rusai?

pasaka

pasaka portretas
nu pagaliau! o juk taip ilgai to siekė

Stop klanui

Stop klanui portretas
Gabrieliau, o ką mano šeimos "galva" Astutė šiuo klausimu? :) Ar ji davė leidimą taip negražiai šnekėti apie Lietuvos švietimo sistemą?

Nu-

Nu- portretas
Kol landsberginiai ir brazauskiniai- komunistiniai/KGBistiniai svolociai bus LT valdžioj, tol nieko gero Lietuvoj nebus. Tie sukos tik lobsta ir likusiems Piliečiams tik gyvenimą gadina. Brazauskas su landzberg pradėjo, o jų giminaičiai ir pakalikai visa sumaištį tebetesia.

Tik paveizek-

Tik paveizek- portretas
Kas prašneko, KGB-isto landzberg anūkėlis atsibudo. Kol ta ir tokios veisles neisdves, tol Lietuvoj nebus nei demokratijos, nei ramybes.

o

o portretas
tam dugne mokytoju isviso nebus destys robotai ......

as

as portretas
ir labai daug prie to prisidejo koncervatosss ypac 2008 2012 seimo valdymo laikotarpiu tada koncervatos ne tik svietimui padare gala ir sveikatos apsaugai ir zmones nuskurdino .... isvada koncervai lietuvos kenkejei ir engejei

Ko gero

Ko gero portretas
Kai ateis į valdžią konservatoriai,tai nuo dugno atsispirsime. Cha...cha...cha... Visi jūs pūkuoti,kol negaunate valdžios. Gabrieliau,geriau papasakok kaip tau mokykloje sekėsi? Ar prisiminti nenori.

Mokytojas

Mokytojas portretas
Eisim prie lygio Naisių progimnazijos - tada viskas sustos ir susitvarkys. Ramiai.Viskas kontroliuojama per observatoriją.

aš portretas
tai aišku...kiek mokymo istaiguir darželiu turi lanzbergiu familija? kokios ten kainos? kiek pelno? kaip elgiasi su pasirinkusiais ju istaigas? ir kokiu ju reikalavimu neprastumia seimas nebalsuodamas?

o kas pas mus

o kas pas mus portretas
dar yra nepasiekę visiško dugno?

cha ...teisingai anukeli

cha  ...teisingai  anukeli  portretas
svietimo sistema pasiekus ,,visiska dugna,,, tik isimtinai konservatlyberastiniu degradu ydirbio deka......tai jus konservatlyberastines siuksles renget kas pusmety svietimo sistemos ,,,reformas,,, visus 28 metus ,jusu deka issivazinejo po uzsienius mokytojai , jusu deka ypirdolinta y svietimo sistema jankiska provakarietiska pederastine mokslo sistema , jusu deka isvogti simtai milijonu euru mokslo ir svietimo sistemos reformai skirtos lesos, dar ir po siai dienai dalis lyberastu mina teismu slenkscius ..atgailaudami uz aferas ir vagystes....

Anonimui Pydarui

Anonimui Pydarui portretas
Šeimos klanas

Petras

Petras portretas
Teisingai,pasiekė dugną,ir ne tik švietimo sistema,bet ir teismai,visa teisėsauga,o prie to palaipsniui privedė komunistų ir konsrvatorių 20 m valdymas,-jie juk tik ir žiūrėjo,kaip kišenes prisikimšti,susidaryti savo ir artimūjų bizniams palankias sąlygas..

Seklys morka

Seklys morka portretas
O kaip ten privaciu mokyklu tinklas?

Fita

Fita portretas
Ei tu smirdale ,gali neissizioti,nes kai tu pradedi kalbėti tą smarvė iš tavo burnos neduoda Klaipėdos miestui alsuoti ,nes visas rajonas smirda ,o šiaip jau 30 metų švietimą jūs konservatpalaikiu isgamos zudote lietuva,jus ją net nesirupinat

Galerijos

Daugiau straipsnių