G. Landsbergis: Vyriausybei vadovauja žmonės, mėgstantys absoliučią galią

Grįžti į straipsnį

Ajajai

Ajajai portretas
Ponuli Landsbergi, susitvarkyk savo fizionomiją, pasidarei savo išvaizda panašus į benamį bomžą. Gerbk savo ir savo giminės vardą. Nemanyk, kad, pažiūrėję į tavo nuskurusią išvaizda, kas nors patikės, - per darbus nabagas susitvarkyti nespėja. Na, nebent savo pačiutės pinigus, pelnus skaičiuoji...

Anonimas

Anonimas portretas
Niekaip negali prieiti prie lovio ir vadovauti ,kada nustos sis berniukas visiems kaisioti pagalius ir veltis i konfliktus.

>Kaunietė< \\\\\.../////

&gt;Kaunietė&lt;   \\\\\...///// portretas
Paskačius tamtos komentarą, tai grynai kvailo fanatiko kliedesiai,ir grynas koncev'lianzbg'žyd. karštligė:---gązdinimas,grasinimas,šmeižimas,niekinimas kitataučių.---Tau 'mamule' ĮPATINGAI blogai su sveikata.---Kvailiausias MĖMESIO komentaras.

kauniete

kauniete portretas
paskaicius komentarus ;;;;kokie piktumo iskreipti veidai --tai rasho;;ar nebijote ,kad jus suparalizuos jusu snukius[atleiskit]] ishkreips jusu neapykanta iki 3cios gimines??? apie kokius milijonus [[[vis ta pati!!]]] pliurpiat ? neesu JUUUUUU fanas,,bet pavirsti I mazgotes[[[plaunancias to jauno zmogaus-G.L.... kauliukus geda.,ir kvaila

Kis

Kis portretas
Kas mokesi mokykloje,studijavuote,parasykite sio vaikio gebejimus?Jis man trupuciuka itartimas,kazkas sutorrmozintas,kalba ne savas mintis,lyg jis ismokes ir skuba issakyti.Kiek ziurejau laidu,kuriu jis aiskiai vengia,uz ji "dirba " rezidentas,o jis pries kameras pamirsta ismoktus atsakymus,nes Paleckiukas sugeba pats uzduoti klausima ir pats atsakyti,palikdamas patvirtinimui linkteleti galva.Labai idomu.

Vagys,

 Vagys,  portretas
kgb.. istinės nuo.. pisos, štai kas valdžioje...

?????? \\\\../////

?????? \\\\..///// portretas
Kažin už pedofiliją ar nėra senaties termino ???.Matot,ką austėja padarė iš vaiko,visa Lietuva vemia.

>Gandragalviams< \\\\\.../////

&gt;Gandragalviams&lt;  \\\\\...///// portretas
lianzborginiai šunys ??????????????????????

Gandragalviams

Gandragalviams portretas
Šunys loja-karavanas eina

Ingrida

Ingrida portretas
Anūkėli, parodyk galų gale ką tu pats moki konkrečiu darbų!!! Esi toks netikėlis, be savo senelio tu būtum 0.

vištos walmora\\\\\\///////

vištos walmora\\\\\\/////// portretas
Kas per seimo rinkimus,balsuos už Valstiečių partiją,spaudžiam ŽALIĄ.

vištos walmora\\\\\\///////

vištos walmora\\\\\\/////// portretas
Kas per seimo rinkimus,balsuos už koncervatorius,spaudžiam ŽALIĄ.

>Joris< \\\\\.../////

&gt;Joris&lt;  \\\\\...///// portretas
Jis paskui Austėjos sijoną sekiojo dar moksleiviu, nepilnamečiu būdamas.---Pedofilija.

Joris

Joris portretas
Daug pamokų mokykloje neišmoko anūkėlis,o būdamas studentas daug paskaitų, matyt, praleido lakstydamas paskui Austėją.Todėl ir mąstymas kaip ir senelio - rusai puola,šunauja nemąsto.

Eik iš eterio

Eik iš eterio portretas
Broileri vyriausybė gerai tvarkosi ir netrukdykit nelaimingi konservatoriai

tam

tam portretas
Broileriui visai beretės guma skiauterę nuspaudė :)

lansbergis ,,vyriausybei vadovauja zmones

lansbergis ,,vyriausybei  vadovauja zmones  portretas
megstantys absoliucia galia ,,,,.......o konservatdegeneratu lyberastinei gaujai vadovauja protiskai neygalus tautos ir valstybes atplaisos.....

vištos walmora\\\\\\///////

vištos walmora\\\\\\/////// portretas
Kas pasitikit R.Karbauskiu spaudžiam ŽALIĄ.

Opa

Opa portretas
Amžinas pirmininkas apie apsoliučia galia prakalbo:)

vištos walmora\\\\\\///////

vištos walmora\\\\\\/////// portretas
Kas pasitikit S.Skverneliu,spaudžiam ŽALIĄ.

vištos walmora\\\\\\///////

vištos walmora\\\\\\/////// portretas
Kas pasitikt G.Lanbergiu,spaudžiam ŽALIĄ.

vištos walmora\\\\\\///////

vištos walmora\\\\\\/////// portretas
Kas už tai,kad G.Lansbergio šeimos 'versle',būtų atliktas auditas (revizija),spaudžiam ŽALIĄ.

Aš taip pat manau , kad

Aš taip pat manau , kad  portretas
tai eilinis bandymas trukdyti puikiai dirbančiai vyriausybei . Kadangi artėja rinkimai , konservatoriai panikuoja , nes jų nuo pirmos dienos dergiama valdanti dauguma , gana neblogai tvarkosi su virusu . Taip klaidų yra , bet kas prisimena paskutinę pandemiją Lietuvoje ? Dirbti konservatoriai galėjo NUO PIRMOS DIENOS , bet ką jie darė ? Vėl tik " mokė " ? O dabar " žino " kaip išeiti ? Priminkite kas rėkė dėl nepaprastosios padėties įvedimo ? :)))) O dabar žino " kaip gyventi su virusu " ? Eilinė konservatoriška veidmainystė ?

Gal jau geriau

Gal jau geriau  portretas
p.Gabrielius Landsbergis pagalvotų KODĖL jo ir jo vadovaujamos partijos taip nemėgsta didelė dalis Lietuvos žmonių . Ir Vyriausybė, ir DIDELĖ dalis žmonių matė kaip ,, konstruktyviai " visą kadenciją dirbo TS-LKD frakcija : nebalsavimai,išėjimai iš posėdžių salės ,plojimai ir šūkavimai ir t.t. Net pandemijos metu nerealūs pasiūlymai dėl Nepaprastosios padėties įvedimo ,kažkokios laikinosios vyriausybės ,priekabiavimai dėl MP atliktų tyrimų ,kt. blusinėjimasis .Jei nėra ką veikti ,tai geriau eiti savanoriauti su savo partiečiais : didesnė bus nauda dabartiniu metu . Vyriausybės ir valdančiosios daugumos kritikų yra daugiau negu pakankamai (įvairūs ,,nepriklausomi " žurnalistai ,politikos apžvalgininkai ir politologai ).

Varguolis

Varguolis portretas
30 metu senasis išvaduotojas tyciojosi ir niekino tauta kalbėdamas iš balkono, dabar to imasi paslaptingai ant musu galvu nusileides anukas, kieno tai kurinys

Kaunietis

Kaunietis portretas
Aišku, jam geriau Vyriausybę įvelti į pliurpalų balą vietoje reikalingų ir greitų sprendimų

tiesa

tiesa portretas
o kas jam dave zodi sedi ne savo vietoj

Anonimas

Anonimas portretas
anūkėlis pyksta ,kad yra protingesnių už jo gaują , pyksta ,kad baigėsi jo diktatūra ,kuri tesėsi beveik 30 m landsbegizmo virusas skleidėsi su komunizmo priemaišomis ir kgbistų valdymo sistema ,o buvo taip, kas prieš landsbergizmą ,tas priešas Lietuvos ,"RUSAI PUOLA " buvo kodas ,kaip šantažuoti visus kurie nepatenkinti komunistų landsberginiu diktatūra ,.linkiu valstiečiams ,atiduoti grobstytojus landsberginius į teisėsaugos rankas ,suprantama ,kad grybauskaitės teisėsauga turi būti rokiruota .tikėkimės ,kad landsbergizmas tai pat bus nugalėtas ,kaip ir COVID virusas .

Fui ...

Fui ... portretas
Kas kalba ? Man nereikia jūsų pagalbos " išeiti " iš koronoviruso krizės . Žinom kaip valdėte krizę 2008 m - skolinotės didžiausiomis palūkanomis ir rėžėte per silpniausių pajamas : pensininkai , neįgalieji ir t.t. Ne jūs, ponai konservatoriai ,suvaldėte virusą ir ne jums ieškoti išėjimo . Kaip sėdėjote "tyliai "taip ir sėdėkite nekiršine žmonių ir nerizikuokite jų gyvybėmis . Ar darželiai - mokyklos pinigų pristigo ir jums dzin , kad virusas nusineš VĖL PAČIUS PAŽEIDŽIAMIAUSIUS - rizikos grupės asmenis ? O kas dėl " absoliučios galios " - nepasiklydote :))) Taigi tik konservatoriai iškovojo nepriklausomybę , tik konservatoriai vieninteliai žino kaip turime gyventi , kas " kremlinis ar stribvaikis " ? Viena partija viena tiesa ? Kas ne su mumis tas - priešas ? Alio , konservatoriai , pavasario vėjai visai galvas perpūtė ? :)))

Sūduvis

Sūduvis portretas
Na anūkas surinko visas senelio dėdulės blogasias savybes.

NA NA

NA NA portretas
geriau landsberginiai gražintu pavogtus milijonus Lietuvai ,o ne ---------anūkėlis negali pasigirti ir pasireklamuoti gerais darbais Lietuvai ,tai reklamuojasi savo nesąmonėmis ,cinizmu ,šantažais ,dergimais ,valstiečių adresu ,kiek reikia turėti milijonu ,kad beveik kiekvieną dieną yra spausdinama ir duodamas eteris anūkėliui ir jo gaujai reklamuoti ,per prievarta brukamas psichinis ligonis anūkėlis su savo ėdule į Lietuvos padangę ,GAL LAIKAS BAIGTI KARANTINĄ SPAUDOS ,per prievartą brukama landsberginių gauja ,ne jau nėra gerų darbų dirbančiu Lietuvoje žmonių ,apart blogį skleidžiantys landsberginiai ,,,,sėkmės ,daryk gerą ir tau bus gera ,saugokit save ,apsaugosite kitus ,,

ponaiti Broileri

ponaiti Broileri portretas
Nepamirsk, kad jusu gaujai vadovaujant paradui, butent Rasele isake saudyti i Lietuvos piliecius!

Galerijos

Daugiau straipsnių