G. Landsbergis žada siekti trečios partijos vadovo kadencijos

Grįžti į straipsnį

Pritariu

Pritariu portretas
Pagaliau įsitikinau, kad Landsbergio krikščioniška komanda tikrai laikosi krikščioniškų dogmų. Įrodymas: Lk 15, 7 Sakau jums. Taip ir danguje bus daugiau džiaugsmo dėl vieno atgailaujančio nusidėjėlio negu dėl devyniasdešimt devynių teisiųjų, kuriems nereikia atgailauti..." O nusidėjėlių naujosios koalicijos partijose didelis pasirinkimas. Tereikėjo surasti, kurie iš jų labiausiai buvo nusidėję. Šaunuoliai. Tad džiaugsmas danguje ir Marijos žemėje.

Taip jau yra

Taip jau yra portretas
iki diedukas gyvuoja tai ir anūkas bus vadovu ,nes diedukas sukūrė šia šunauja.

Taigi

Taigi portretas
O kas kitas jei ne šis žmogus? Śi šeima tarnauja lietuvai ilgus dešimtmečius. Jei okupacijos metu , kad išlikti nieko tokio ir stoti i partja ar kitas okupantu struktūras. Prisiminkime šviesios atminties sovietnį generolą Džecharą Dudajevą. Atėjus laikui tapo pačiu negailestingiausiu sovietų priešu, kovojo už tėvynės garbę ir nepriklausomybę ir garbingai žuvo už ją. Ir ką pasakysit troliai raudoni?

Skaitytojas

Skaitytojas portretas
Kgb ipėdinis Putinas su tavimi šaunuolis:)

DEDE VASIA

DEDE VASIA portretas
TAI KAIPP TAMAS BROILERI UR MINISTRU TAI GAL TABAR PAGERINSI SANTIKIU SU RUSIJA BALTARUSIJA?)

Diedukas

Diedukas portretas
Jei ne Sorošas, taigi...

Bobutė

Bobutė portretas
Jei ne diedukas, nieko būtūme negirdėję apie anūkėlį.

Algis

Algis portretas
Saunuolis! O kodel ne?

?

? portretas
Kad viskam vadovauja Simonyte tamsta poneke tik kaip seselis sliauzi paskui.Ir nieko nenuveikete gero seime tik kelete sumaisti ir intrigas .Ka isvis gero esat nuveikes valstybes labui ...?Jokiu pasiulimu negirdejome nei praejusioje nei dabartineje kadencijoje taikote i ministro kede reiskia lietuva susipjaus su kaiminais.

Klp

Klp portretas
Šunys loja-karavanas eina

Skaitytojas

Skaitytojas portretas
Puikios naujienos, Gabrieliau, pirmyn!

Kis

Kis portretas
Mane domina,ar esi krikscionis,ar kaip esi sakes priklausai Jahovistams,Kazkaip bunant,ispazistant Jahovos tikejima ir vadovauti LKD kazkas nesuprantama?

Pavardė

Pavardė portretas
Nulinis partijos pirmininkas, dirba tik skyriai. Net mirus Kauno Garbės piliečiui konservatoriui Bingeliui pirmininkas,išrinktas Kaune, užuojautos nepareiškė

kam cia tas rinkimu farsas anukeli ........

kam cia tas rinkimu  farsas anukeli ........ portretas
tau tvartelio patriarchas KGBetatinis stukacius ,,dedule,,, paveldejimo keliu visa uzslaptintu konservat KGBesnyku ,,,partija ,,,,......yteike amziams kol nugaisi...

Galerijos

Daugiau straipsnių