G. Nausėda apie atstovavimą EVT: žmonės supratimo turi daugiau nei politikai

Grįžti į straipsnį

Adas

Adas portretas
Atsakymas į antraštę: MAŽIAU. Žmonės supranta mažiau arba nesupranta visai. Kas vadovaujasi "minios" nuotaikomis ir jai pataikauja - pralaimi. Arba tokia minia sužlugdo valstybę kaip nutiko Rusijoje 1917.

Prezidentas teisus

Prezidentas teisus portretas
Konstitucijos 77 straipsnis Respublikos Prezidentas yra valstybės vadovas. Jis atstovauja Lietuvos valstybei. Aišku, tik jis gali įpareigoti dalyvauti ir kitą asmenį.

Liudvika

Liudvika  portretas
Tik nereikia Prezidentui pasiduoti,nes mes išrinkome jį ir tikime.O ta mergelių sąmokslas akivaizdus,nes negali pakęsti,kad yra prezidentas doras šeimos žmogus ir vertina žmogiškasias vertybes.O kas seime darosi,lygiai taip pat kaip prie Karbauskio,apkalbos, šmeištai,kaltinimai ir troškimas būti valdovais.Linkiu Prezidentui sėkmės mes esame su jumis.

GERAI PASTEBĖTA...

GERAI PASTEBĖTA... portretas
"Žmonės dažniausiai geriau supranta nei politikai"...Tuomet kyla klausimas - kada paskutinį kartą Lietuvoje buvo rengiamas referendumas? Atrodo, kai stojome į ES ir tas buvo suklastotas, nupirktas už bambalius ir skalbimo miltelius. Atsakysiu kodėl šiandien apie tai niekas net nekalba. Ogi todėl, kad Europos sąjungos žodis yra LEMIAMAS, o ne jos narių piliečių. Įsivaizduokite - Lietuvos piliečiai nubalsuoja vienaip, o ES to neleidžia...Tuomet - kokie mes esame "laisvi" ir "nepriklausomi"?...

Jonas Lietuvis

Jonas Lietuvis  portretas
Prezidentas nusižiūrėjo į Karbauskį.

Prabilkit

Prabilkit portretas
Gerbiamas Prezidente, nepasiduokit niekinamas ir menkinamas. Nepasiduokit mergaičių šantažui. Mes už Jus, mes su Jumis. Sėkmės, kantrybės ir stiprybės Jums.

Galerijos

Daugiau straipsnių