G. Nausėda apie Kėdainių tilto griūtį: įvertino būklę patenkinamai, bet tiltas manė kitaip

Grįžti į straipsnį

:)))

:))) portretas
o nausedos valdyma vertinu nepatenkinamai. tiesiog eilinis bezdetojas i vandeni

Nejuokinga \\\\\.../////

Nejuokinga  \\\\\...///// portretas
Tiltas akivaizdžiai krenta į upę,turistui,būklė P A T E N K I N A M A.

Ar \\\\\../////

Ar  \\\\\..///// portretas
toks narcizas gali vadovauti valstybei?___Gėda prieš visą pasaulį.

grįžus

grįžus portretas
iš Lenkijos, verkti norisi pamačius mūsų kelius ir inžinierinius statinius bei eismo organizavimą.

ALZ

ALZ portretas
Kaip ir su pacientais - bukle gera kai israso is ligonines ir paskui po keliu dienu mirst :)

jo

jo portretas
Smalsu, kiek Lietuvoje tiltų pastatyta per 32 Nepriklausomybės metus? Ar čia dauguma visi "kremliniai" tiltai likę?

Anonimas

Anonimas portretas
Nausėda mano kad Lietuvoje yra žodžio laisvė ir demokratija bet žmonės mano kitaip.

Ukrainoj \\\\\.../////

Ukrainoj  \\\\\...///// portretas
daugiau sugriuvusių.____Galvokim apie ukrainą ir bus lengviau.

Nepraeis \\\\\.../////

Nepraeis  \\\\\...///// portretas
fašistų tankai,Kėdainiai saugūs,"gerovės" valstybė klesti,"stikliaškė" negiūva,zupę dalina.

Cha cha cha

Cha cha cha portretas
Ale, kiek sovietiniais laikais namukų išdygo kolektyviniuose soduose kol pastatė šį tiltą? Vien už tai reikia gerbti tiltą ir sovietinius laikus.

juokinga

juokinga portretas
Komentaruose - konveibinčiaus akiniuočių spindesys ir skurdas. Bando išjuokti Nausėdą už tai, kad jis pasakė visiškai akivaizdų dalyką. Tuo tarpu kai šių personažų burbuluose akivaizdūs dalykai toli gražu nėra akivaizdūs, viskas priklauso nuo surūkytų ar kitaip suvartotų psichotropinių medžiagų kiekio. :)

Nustebino

Nustebino portretas
Nežinojau, kad mūsų ekscelencija Prezidentas be visų pasaulio dorybių apdovanotas dar ir tiltų atsparumo vertintojo specialybe.

Didysis tiltu vertintojas

Didysis tiltu vertintojas portretas
Kai jau “inzinerijos specialistas” nauseda vazineja ivertinti tiltu bukles, tuomet tikrai zinai, kad prezidentura su savo darbu kokybe nusileido iki plintusu.

Anonimas

Anonimas portretas
Panašu Rusijos darbas...o gal Geran 2 atskrido...

Panasu,

Panasu, portretas
kad mums jau laikas kviestis vertintojus ir valdzias is Vokietijos,pavyzdziui. Nes savi tik vogti ir meluoti tetinkami. Ir dar kulkosvaidininka Hansa,su deze nauju disku,dabartiniu vertintoju ir valdziu isleistuviu diskotekai.

Cianidas

Cianidas portretas
Prezidento darbas sugriūvusį tiltą apžiūrėt?Apgalėtina.

Butu gerai

Butu gerai portretas
Saligatcio plyteles sudauzytos prie manes , butu gerai jei prezidentas atvaziuotu ir pakalbetu kad blogai tai ir kad reikia padirbti ant to kazkam ir sutvarkyti.

Anonimas

Anonimas portretas
Bukalaurai projektą ruošė,,,,,

lalaila

lalaila portretas
baisu kas darosi su keliais tik nusukus nuo autostrados, ka veikia susisiekimo ministras? kodel negali priversti keliu direkcijos pirmoje eileje kelius atnaujinti? gal per silpni k... ? o LKAD-aas tik kameras sugeba statyti ir baudas siuntineti

o kaip

o kaip portretas
su tiltu prie Ariogalos saltinelio...atrodo ir jis...viena diena nugarmes... Bet atsakingi,ir toliau miega ziemos ir kadenciju miegu... RUGSCIU SAPNU ... NE BRANGUS PONPALAIKIAI !!!

skiep

skiep portretas
ar jis ir Lietuvoj buna???

o kodel

o kodel portretas
Skuodis neatvyko..?

Kazkas vyksta

Kazkas vyksta portretas
Paskutiniu metu_tie pasipyle laiskai apie padetus sprogmenis, kad tarnybos lakstytu ir tikrintu, tas nesuprantamai islindes kaltinimas pedofilija seimunui, kuris atsisako mandato budamas Čileje, Druskininku darbietis veziojasi masinoj hašiša lyg tai butu kruopos????Nuplanuota prezidento vizito diena Kedainiuose įgriuva tiltas per Nevezì???Toks ispudis kad kazkas specialiai vykdo veiksmus kad kuo daugiau sukelt neramumus tarp zmoniu?

Pone

Pone  portretas
Prezidente,yra daug svarbesniu Valstybei ir Tautai rupesciu,cia smulkme palyginus ka isdarineja 141 su Valstybe .

Jo

Jo  portretas
Vienas is keliu valdybos bosu ikales leptelejo: Mes specialiai kelius blogai remontuojam ,kad valstybe daugiau lesu skirtu . Va taip ponai valdzios .

vo prisiminiau

vo prisiminiau portretas
30m diena is dienos saukia rusai puola...ruoskites ...dzioviselius....karas bus...ta va pasiruosem...rusu tankai musu tiltais nepravaziuos...

chijne ta sazine

chijne ta sazine portretas
kai valstybes tarnautojo alga valdiskoje ystaigoje 15 000 EUR... a minimali alga aferistu geroves valstybes gyventojo 600Eur i rankas.... a kiek dar kontrolieriu tikrintoju ir priziuretoju ka ta alga gaut... i nieko asmenisko tiesiog PSD vezdu ismust paskutini danti pagatavi ka valstybe galetu uztikrint aferistu gerove ..

Anonimas

Anonimas portretas
Pagarba draugui prezidentui, kuris taip rupinasi salies vidaus reikalais ir randa tam laiko, nors ir nepriklauso. Draugas lukasenka irgi vazineja po baltarusijos kolukius ir rupinasi kad karves butu sveikos, taip pat kad baltarusijos valstieciai sugebetu ipirkti plauku kirpima pas kirpejus ir panasiai. Draugas nauseda tikrai geras liaudies prezidentas.

dar nebombarduoja, o mūsų tiltai jau griūva..

dar nebombarduoja, o mūsų tiltai jau griūva.. portretas
Ruskiai dar nebombarduoja, o mūsų tiltai jau griūva...

be jo, kaip be rankų

be jo, kaip be rankų portretas
na jei prezidentas ten yra, tai viską sutvarkys

Efa

Efa portretas
Dazniau pavazinetu po Lietuva neispejas ir pabendrautu su pilieciais ,o ne vainikus detu prie paminklu ...

juzas

juzas portretas
kiskit daugiau ukrainai tai sau isvis nieko nebeliks viskas sugrius ir pasaskolinti niekas nebeduos.

Jooo...

Jooo... portretas
..dabar "svarbiausia"i pinigus ukrams atiduoti.O čia - Lietuvoje - kaip nors, ar ne - prezike ???

Slava Bandera!

Slava Bandera! portretas
Tiltas turi atlaikyti 80 tonu kaip su Leopard ir Abrams pulsim Moskow!

Inžinierius

Inžinierius portretas
Kalčiausi yra Lietuvos automobilių kelių direkcijos veikėjai, kurie yra vieninteliai su niekuo nesiskaitantys, jaučiantys, kad yra nebaudžiami, kitaip tariant, yra valstybinis uabas. Ir nereikia ieškoti kažkur kitų kaltų, geriau pažvelgkite rimčiau į save. O gal ir gerai, kad sunkiasvorė mašina pravažiavo, taip buvo išvengta žmonių aukų ateityje. Mane stebina ekspertų tyrimai ir išvados. Kyla daug klausimų; ar jie įvertinimą atliko tik vizualiai, ar ėmė mėginius ir atliko laboratorinius tyrimus, o gal ekspertizę atlikinėja savi kadrai? Jų kopetensiją turėtų įvertinti Statybos produkcijos ir sertifikavimo centras kartu su Valstybine terit. planavimo ir statybos inspekcija. Galvoju, kad čia yra tik pirmoji kregždė tiltų avarijų sekoje ir tai respublikinės reikšmės keliuose, o kokios būklės tiltai yra rajoninės ir vietinių kelių, statistika apie tai nutyli.

O gal

O gal portretas
Gal trikojis įlaižė?

As

As portretas
Kameroms pinigu yra.

Geriau

Geriau portretas
Ukrainiečius remkime, kelių, sveikatos ir švietimo lėšomis

omg

omg portretas
Tai broilerynas turėtų visus sovietinius tiltus Lietuvoje nugriauti ir naujus pastatyti, bet ne, va pvz remontuoja sovietų laikų Trijų mergelių tiltą, o kur vertybės? Kodėl Šikmašius sovietinių laikų Vilniaus dar vis nenugriovė? Turbūt rusams dyrPa? :DDD

R.G.

R.G. portretas
Mes matyt jau su specialistų kompetencijos problema susidūrėm. Ir leidimus statyboms išduodant, ir tiltų būklę įvertinant, ir teisėsaugoj, ir sveikotoj, ir žemės ūkyje ir švietime ( kas ko gero svarbiausia). Norodykit nors vieną sritį Lietuvoj, kur viskas nors daug maž būtų gerai.

tam Pofik

tam Pofik portretas
Nenusišnekėk. Nematei kaip ta sostinė pati gyvena, ypač prie tokių baltašiknarankių sostinės vadovų. Netgi sniego valymo organizuoti nesugeba - sunkiasvoriai traktoriai išlaužė netgi dar visai pusė velnio buvusius šaligatvius. Prieš praeitus mero rinkimus kažkas iš provincijos Zuoko "Youtube" pamatė kaip atrodo vienas iš prasčiausių Vilniaus mikrorajonų - Naujininkai. Žmogelis pasibaisėjo, parašė, Šiukšlynas! :)

zmones plusta i kedainius

zmones plusta i kedainius portretas
kilometrines eiles susidare, kastuvai ispirkti, zmones iesko ozio pasleptu lobiu, nulis aptvere tiltai, dave savo zmonai kastuva ir laukia rezultatu

Galvokim \\\\\.../////

Galvokim  \\\\\...///// portretas
apie Ukrainą.

paskelbė

paskelbė portretas
spauda kad atvyks ............ ir tiltas neišlaikė iš džiaugsmo

Tadas

Tadas portretas
Tai kur gi dingsta pinigai Asfaltuojami keliai valdziazmogiams?Nieko naujo ,kaip mįslė apie 20 vagonų su medikamentais Kur gi jie dingo?Tyla

viskas taip

viskas taip portretas
Ne vien tiltai ir keliai. Ne ką geresnė padėtis ir su daugiabučiais. Nekalbant jau apie balkonus, daugiabučio administratorius įžūliai meluoja, kad nemato kur bėga kiauras stogas. Belieka laukti, kol nuo stogo bėgantis vanduo užlies brangią įrangą ir tada jau draudimo bendrovė tikrai įrodys administratoriui, kad stogas tikrai buvo kiauras. :) Rašyti į savivaldybę - beprasmiška. Viską turi daryti pats.

Kyšiai

Kyšiai portretas
Už tai paimti. Viskas ok. Ir pinigai jau seniai padalinti ir nupirkta už juos palangoje kotedžiukų. Kyšius kas ėmė visus į cypią. Pradėti nuo seimo

Mulkiai

Mulkiai portretas
Kur Europe pinigai? Prisistatė namų užmiestyje. Prisivogė. Sodinti visus vagis ir mulkius. Europa vaidina o gyvenimo sąlygos kaip Rusijoje. Gėda

Anonimas

Anonimas portretas
Svarbu arenoms ir baseinams yra pinigo, o tiltams tik trupiniai. Svarbu žaidimai ir pramogos kad liaudis nesukiltu ir balsuotu už tuos pačius. O tiltai bus problema kaip neliks nei vieno.

Pofik

Pofik portretas
visi pinigai ir investicijos . 30 metų finansai sėda sostinės dvare ir apylinkėse ,o regionams -špyga taukuota.Tai ypač išriškėjo prie dabartinės valdžios.Jau ir kvailiui darosi aišku, kad tikslas sukurti dvarą sutraukiant į dvaro apylinkes 1 mln amatininkų ir patarnautojų, pirklių, dvaro favoritų ir pan,Padvaryje sukurti aukštą pragyvenimo lygį .jie bus dvaro pakalikai ir dvaro gynėjai - balsuotojai. O tie, kurie negali persverti dvaro skaičiumi, bus runkeliai ir jedinstva . Dvaras gyvens ilgai ir laimingai . jei kas jo nesudegins

smalsutis

smalsutis portretas
banko statytinis gal sustabdys skandinavų bankų savivale.....

Adolfas

Adolfas portretas
Visur vagiste

Puikiai pasiruošę

Puikiai pasiruošę portretas
Vokiečių tankams esame puikiai pasiruošę.

skiep

skiep portretas
kur ta tsrs,zemelapy tokios salies ner.

Jeigu ne

Jeigu ne portretas
TSRS,nebutu tu tiltu - nebutu ir rupesciu!

ogi

ogi portretas
reikejo pasikviest uspaskiha juk sis valde kedainius tai tegul atstato uz miljonus su paulausku parduota metalo lauza doiclandams ir perkant panasu uz MM lesas nato reikmems ???? =0

H

H portretas
Kokie vertintojai , tokios ir pasekmės

minedas

minedas portretas
sverbu nepavargit buti ukraina...

tevas

tevas portretas
kaltas putinas ir klimato kaita...taip ir isvartys

tomas

tomas portretas
po tiltu buvo pasleptas ozzio lobis bet deja nulis nespejo pasisavint?

Europoje

Europoje portretas
tiltai griuna Italijoje ir Lietuvoje. Ir ten,ir cia - valdo mafija! Tiesa,ten jos vadus jau sodina,o cia - nesulauksim...

ggg

ggg portretas
O kur laisvietis ministras Skuodis,valstybines įmones pavertė uabais ir tą pačia kelių direkciją, tai akcininkai turėjo atnešti ir pinigų. Ir pagal ministrą privatinikai geriau kontroliuoja tarnybos darbą. Bet matyt ir čia kaip su elektros liberalizacija ir elektros akcininkais Nevykdo laiku įsipareigojimų o ministrui dzin,. Aiškinimai važiavo,nevažiavo sunkiasvorės,gali tik berniukai ir mergaitės prie kompiuterių,kurie neneša jokios atskomybės o turėtų, Esmė kad tiltas reikalavo skubaus remonto ir turėjo būti greitai suremontuotas.Gerai kad nežuvo žmonės.

Tai - strategija!

Tai - strategija! portretas
Ukrainieciai taipogi susprogdino savo tiltus,kad priesas nepasinaudotu! Tiesa,del to neisvyko ir milijonas ar keli saviskiu,bet zemele priglaudzia visus - nieko tokio!

ss

ss portretas
Kaip gražu, žmogus einantis prezidento pareigas,atvažiavo į Kėdainius ir tik trakšt tiltas įgriuvo. Griūva gerovės valstybė. Melagis melavo per tiltą važiavo ......

Taigi

Taigi portretas
is pono pavyzdi ima! Jis irgi patenkintas Lietuvos (savo asmenine) bukle,bet likusi Lietuva - mano kitaip!

Tindi rindi

Tindi rindi portretas
Dabar visi išmanūs ir jei ne Google tai dronais “įvertina” būklę ir jei kas, apkaltins droną, o ne savo užpakalį. Tokia dabar išmani tvarka, todėl ir pučiasi užpakaliai…

CHA-CHA-CHA

CHA-CHA-CHA portretas
TURBUT PER GOOGLE MAPS APZIURA DARE

skiep

skiep portretas
sitas vel nusisnekejo,geroves valstybes kurejas.

Skalbimo masina "Miele"

Skalbimo masina "Miele" portretas
O ko noret, kai tiek desimtmeciu galimai plaunamos ES lesos, o darbai tik popieriuje. Visi laisveje...

xxx.

xxx. portretas
Kas atsako už kelius ir tiltus ? Skuodis. Tai gi laisvės partija, o kas jiems rūpi, teisingai gėjai ir narkotikai. Tai ko jūs norit.

tam.... nu

tam.... nu portretas
Ligoni, šitas (ir nemažai kitų) ir taip stovėjo ilgiau, nei jam dera ir savo senai atitarnavo laiką, ir jo vietoje senai turėjo būti pastatytas naujas.

vilius

vilius portretas
komentaras buvo ištrintastai kartoju,tai miesto mero Tamulio liepto galas,tiltaigriuna ,cenzura sočiai minta

MANAU

MANAU portretas
KOL NEPASODINS ATSAKINGU, UZ KELIU PRIEZIURA IR LESU SKIRTU REMONTUI SVAISTYMA,TOL IR VAZINESIM LOPYTAIS KELIAIS IR GRIUVANCIAIS TILTAIS

nu

nu portretas
ko ir reikejo tiketis is okupantu-komunistu darbo.

tiesa akis bado

tiesa  akis bado portretas
,,Tai verčia dar kartą atkreipti dėmesį į apverktiną Lietuvos tiltų būklę – ir ne tiktai tiltų...'' kaip tai nepamenu - nuo kurio galo žuvis genda ???

angliarūgštė

angliarūgštė portretas
Na kaip Prezidente, ar stiprūs dar Gerovės valstybės pamatai, metus kitus atlaikys??? :)

Klounas

Klounas portretas
Tik jam tinka komentuoti savivaldybės ūkio darbus

tai LIETUVOS keliai

tai LIETUVOS keliai portretas
jau tragedija baisiau negu Sibire ...bet prezikas nemato.gale sedi

Burzuazinis nacionalistas

Burzuazinis nacionalistas portretas
Prie tokio Lietuvos genocido visose srityse, ilgai nebetempsim. Kada bus atstatydinta priesu "vyriausybe" ir sunaikintas kremliaus oziu klanas?!!!

patarimas

patarimas portretas
Viską Ukrainai, viską viską viską.....

Rici

Rici portretas
Ekspertai turi iki gyvenimo galo kiaules ganyt su Lipkevicium priesaky.

misteris Nulis

misteris Nulis portretas
Karalius karaliauja, bet nevaldo.

Pil.

Pil. portretas
Visus pinigus Ukrainai reikia atiduoti, gelbėti ją reikia o kad Lietuvoje yra tokių vietų ,kad ir karo nereikia,griūva ir be jo .

nulis

nulis portretas
koks rimtas musu mesijaus veidelis!Na ir kas pasikeis?

Galerijos

Daugiau straipsnių