G. Nausėda apie tris įvardytus potencialius ministrus: tai realūs kandidatai

Grįžti į straipsnį

ontė

ontė portretas
Ušackas nuo 2008 m. gruodžio 4 d. Andriaus Kubiliaus Vyriausybėje – LR užsienio reikalų ministras. [5] 2010 m. sausio 21 d. iš šio posto atsistatydino, po to, kai prezidentė Dalia Grybauskaitė pareiškė nepasitikėjimą juo, konstatavusi, kad „ministras negali turėti asmeninės užsienio politikos ir ją vykdyti nederindamas su valstybės vadove, o kartais ir su ministru pirmininku“. [6] Nuo 2010 m. balandžio mėn. TS-LKD narys. [7] 2010–2013 m. ES specialusis įgaliotinis ir Bendrijos misijos vadovas Afganistane. Nuo 2013 m. rugsėjo mėn. iki 2017 m. spalio mėn. ES atstovybės Rusijos Federacijoje vadovas. [8] 2017-2018 m. Kauno technologijos universiteto Europos instituto direktorius. Moka rusų, anglų ir prancūzų kalbas

ontei

ontei portretas
Sutapimas, ar ne, bet Ušackas tapo toksišku kaip tik Kauno pedofilijos skandalo pradžioje. Kartu su savo bendražygiu, ambasadoriaus rangą turėjusiu Valteriu Baliukoniu, tuomet būsimuoju ambasadoriumi Ispanijoje. Buvusį Adamkaus Užsienio politikos grupės vadovą Baliukonį Grybauskaitė išgrūdo su žodžiais, kad šitas tai niekur į jokias pareigas nebus skiriamas. Bet visgi vėliau, padirbęs Seimo pirmininko A.Valinsko kanceliarijoje, buvo paskirtas ES atstovu Afganistane. Baigęs kadenciją rastas nusuktu sprandu savo sodyboje kažkur prie Zarasų kaip tik Krymo aneksijos įkarštyje. Ir viskas, paskui ištrintas iš visur. Net minint stojimo į NATO 15 metų sukaktį V.B nebuvo paminėtas nei karto, tarsi tokio niekada ir nebūtų buvę. Nors jo diplomatinis indėlis Lietuvai stojant į NATO tikrai buvo svarus. Kalbant apie Ušacko nesėkmes, reikėtų tai turėti omeny.

tikrai?

tikrai? portretas
Ir koloradiniai - irgi? Homoseksualų maištas Pravieniškių kolonijoje gali būti bandymu "paprotinti" Nausėdą nusileisti dėl koloradinių kandidatūrų.

ontė

ontė portretas
Kas liko nutylėta. Tvarkiečiai siūlė konservatorių Ušacką į Krašto apsaugos ministrus, bet Lansbergis prašė prezidento jo nepriimti.

Jomajo

Jomajo portretas
ar Nausėda visiškas bekiaušis, jei jam šitie bebrai- "realūs kandidatai" ???

Žilvinas Ručys

Žilvinas Ručys  portretas
Lai pasiima komercinių bankų priežiūros direktorių iš 1996 metų, ir pavaro kaip tais metais, kai bankrotavo 26 bankai, ir Lietuvos žmonės patyrė milijardinę žalą, o Lietuva 100 kart didesnę. O į naudą tai buvo, valstybinei mafijai, kad sužlugdyti Lietuvos ekonomiką, ir supirkti iš žmonių akcijas pusvelčiui, o antstolių pagalba dar ir papildomai apvogti žmones.

Makas

Makas portretas
Ko ten Rytu Lietuvos valdininkai visu buriu i baltarusija iskure? Kas per "isvykos"? Ar saugumas stebi tokius "judejimus"?

tai

tai portretas
kaip buvo matosi ir bus nes padeti valdo kazkas tik ne marionetes?.....

Nuomone

Nuomone portretas
Vienintelis dirbantis ministras Masiulis atleidziamas, o priimami kazkokie neaiskus, kada reiktu paleisti kukuraiti, veryga, mokslo ministra keisti, nes kai iseis dabartiniai mokytojai i pensija, nebus kam vaiku mokyti, nes nauju zmoniu jau nebeateina. Kur besi pirstu, ten problemos, tik kelti mokescius moka, ir pinigus plauti per visokius projektus, daugiau niekam pinigu nebeuztenka. Kol kas nieko gero nematau.

Reporteris

Reporteris portretas
Ar tik Nausėda ne bailys? Jei nebūsit tamsta principingas, sunku bus.... Kam R.Masiulį atleidot? Su žiburiu nerasit valstybei labiau atsidavusio, reikėjo paleist seimą ir išvaikyt karabaso ir kirkilaso šaiką... O dabar kas bus?

bet idomu....

bet idomu.... portretas
O. "buves Kauno "komsorgas" Li-Li(Xriu-Xriu").. Linkivicius..taip .ir liks..URM ministru? Ar, kaip ,ten bus??

Galerijos

Daugiau straipsnių