G. Nausėda: Baltijos kelias – tai bendrumas, vienybė ir telkianti jėga

Grįžti į straipsnį

Istorija

Istorija portretas
visa tai praeity,dabar amzinas vergalizmas ir visiskas Tautos neigalumas,bet ji to norejo… .

o kokie šito apgailėtino farso rezultatai?

o kokie šito apgailėtino farso rezultatai? portretas
gražių paveiksliukų galerija: liaudiesmenas.livejournal.com

kokia

kokia portretas
gali but /vienybe/ su veidmainiais ir dar nieksais sovitnomenklaturos palikuonimis su visais kgb atributais ir nostalginiais paprociais kaip alkoholis ir jei tikrai nori padet tautos vargsams nebuk veidmainis nes kolkas visi tie patys nostalginiai veiksmai ir kaip adamkeviciaus /naivus/ abeingumas pagereimo zmonems neatnes.....

Kęstas

Kęstas portretas
Ruoškitės nešti muilą iš Kinijos. „BIARRITZ“, Prancūzija. Šeštadienį prezidentas Trumpas tvirtino turįs galią įvykdyti jo grasinimą ir priversti visus Amerikos verslus palikti Kiniją, nurodydamas nacionalinio saugumo įstatymą, kuris daugiausia naudojamas teroristams, narkotikų prekeiviams ir tokioms valstybėms kaip Iranas, Sirija ir Šiaurės Korėja. Atvykęs į Prancūziją kasmetiniam 7 valstybių grupės posėdžiui, p. Trumpas „Twitter“ paskelbė žinią, nurodydamas 1977 m. Tarptautinių ekonominių jėgų nepaprastosios padėties įstatymą - įstatymą, skirtą suteikti prezidentui galimybę atskirti nusikalstamus režimus." Komunistinis Kinijos režimas, geležiniu kumščiu užgniaužęs milijardus žmonių, negailestingai skriaudžiantis tautines mažumas, yra nusikalstamas režimas. Mes Lietuvoje neseniai gyvenome po komunistinio režimo priespauda, mes tą gerai žinome. Grybauskaitės vežti į Kiniją lietuviški sūreliai šokiruoja. (Apie mokslą-studijas-ekonomiką).

realiai

realiai portretas
Tauta šventė susitelkus Suvalkų Bedronkose , susikibę rankomis eilėje prie kasų, o politinė - biurokratinė nomenklatūra staipėsi prieš TV kameras.

Anonimui Pidarui

Anonimui Pidarui portretas
pas psihiatra pasitikrink

Lietuva

Lietuva portretas
Slava Ukraine, herojam slava!

Anonimas

Anonimas portretas
Durniau tu. Tai nusususiu Pribaltikos aviu kelias i kapitalistine SKERDYKLA. Stipkit burzujai, vagys ir banditai.

Galerijos

Daugiau straipsnių