G. Nausėda: derybos dėl taikos Ukrainoje – pirmas žingsnis teigiama linkme

Grįžti į straipsnį

Oi oi

Oi oi portretas
Yra pasirašytas Minskas kur aiškiai parašyta papunkčiui kas po ko eina:) Bet hoholai nebutu hoholai NEnaja:bu neprožyvu;)

...

... portretas
Reikia Ukrainai paskelbt lietuvius 'persona non grata', ir - greit ten visi kariniai konfliktai liausis. :s

Kęstas

Kęstas portretas
O juk viso to šaknys gilesnės. "Ką tik buvo pirmasis NATO susitikimas, kurio metu NATO valstybių vadovai, kaip tiesioginį iššūkį, nurodė kylančios Kinijos grėsmę. Kinija yra statybininkė. Pirmą kartą Kinijos jūrų laivynas pastebimas Viduržemio jūros, Juodosios ir Šiaurės jūros keliuose. Kinija tiesia povandeninį šviesolaidinį kabelį, tai reiškia, kad daugiau NATO šalių bendraus, naudodami Kinijos infrastruktūrą. Tačiau NATO viduje pareigūnai stengiasi suprasti, kas nutiktų, jei NATO kasdieniai ryšiai vyktų per Kinijos komutavimo sistemas ir ląstelių-bokštų tinklus - pažeidžiamumas, kurį Kinija galėtų išnaudoti konflikte." Nuorodas ir platesnį aptarimą galima rasti, guglinant žodžius apie mokslą-studijas-ekonomiką.

o man pons Nauseda juodai pofik ta xoxliandija

o man  pons  Nauseda  juodai pofik  ta  xoxliandija portretas
su visais xoxolais ,.....man rupi lietuva ,lietuviu tauta ,jos vaikai ,tautieciai ,pensininkai ----ir tau siulau nukreipt demesy nuo xoxoliandijos ir atsisukt veidu y lietuva ir uzsiimt lietuvos problemom ir ju sprendimu ....o ne tautai atsukus subine , rupintis xoxolu gerove.....

Galerijos

Daugiau straipsnių