G. Nausėda: ES turi skubiai reaguoti į pažeidimus Rusijoje

Grįžti į straipsnį

Gitana Nesėda

Gitana Nesėda portretas
Ir neatsibosta gi jai žmones juokinti...

Ožys \\\\\.../////

Ožys  \\\\\...///// portretas
now'.Sėda pasirūpimk Pelecliuku ir pasidomėk kodėl nesėdi kalėjime Jurbarko banditas.Nesupratu kokios šalies tu prezidentas,tik ne Lietuvos,nes ja VISIŠKAI nesidomi.Turistas,juostelių karpytojas.

SVEIKINU DIENOS PORTALĄ SU ĮDIEGTA NAUJOVE...!!!

SVEIKINU DIENOS PORTALĄ SU ĮDIEGTA NAUJOVE...!!! portretas
Ten kur teigiamas laikinimas - pridėtas minusas. Jeigu komentarą laikini teigiamai...laikų mažėja...SVEIKINIMAI SU LANDSBERGINE NAUJOVE !!!

Bosas

Bosas portretas
Ka “ŠITA” persona burbulioja?!..O ka apie JAV banditus?!..kurie žudo visame pasaulyje civilius žmones,remia terorizma..steigyneja slaptus kalejimus (BEJE IR LT REŽIMO TERITORIJOJE) kur kankinami žmones be jokiu teismu..o “ŠITAS” veikejas perdžia apie kažkuokia Rusija...Jei LT rezimas nemato ,nei Ispanijos Katalonijos lyderiu ikalinimo,nei Nyderlandu protestuotoju sudaužimo,Nei Protestu Ispanijoje,nei protestu Vokietijoje...Ar jis kalba rimtai??!!..Ar kažkur smegenys užšalo?!..

laikas

laikas portretas
Nebediktuoti pasauliui savo pageidavimų .ES pati žino ,ką ir kada reikia daryti ir padarys ..Geriau sustabdykite Gabrieliaus vojažus ir vakcinų dalinimus ..Jei jo nesustabdysite galime sulaukti sankcijų ,kaip jau sulaukėme iš Baltarusijos ...

Joooo

Joooo portretas
Laikas naujiems rinkimams,tiek seimo,tiek prezidento.

Eitu

Eitu portretas
kalbėjo apie Pietus , Rytus ,Gruzija ,Armėnija , .......... o apie Kretingos kapeliono norą išsaugoti krikščioniška moralė Lietuvoje jam nesvarbu

Anonimui Pydarui

Anonimui Pydarui portretas
"Gerovės valstybės" valdo "landsbergių Dinastija" įstatymai tik Lietuvos vergams........

NAUSĖDOS "LYGIS"...

NAUSĖDOS "LYGIS"... portretas
Tik juokas ima kai jis taip greitai reaguoja - kas vyksta Rusijoje, Baltarusijoje...Tik nemato kas darosi jo panosėje. Kaip išsukinėjamos rankos Lietuvos piliečiams, atėjusiems pas jį į Daukanto aikštę paklausti Nausėdos T I E S O S. Nemato kas darosi Ispanijoje Prancūzijoje, pačioje Amerikoje...

Eik geriau miegot durneli LGBT geroviu prezidente

Eik geriau miegot  durneli LGBT geroviu prezidente portretas
maziau apsisiksi viso pasaulio akyse....

manau

manau portretas
Gerbiamasis, Jūs aukštas ir gražus, turite puikų namą draudžiamoje vietoje, tik kam save taip žalojate - nustokite šaudyti sau į koją.

???

??? portretas
Koidėl niekas skubiai nereaguoja į tai kas vyksta JAV, Ukrainoje, Ispanijoje? Rusija tapo žemės bamba?

Burzuazinis nacionalistas

Burzuazinis nacionalistas portretas
Ar ne laikas butu skubiai sureaguoti i iskrypeliu, narkomafijos, korupcionieriu, svetimsaliu kolonizacijos ir kitokio meslo vis didesni isitvirtinima Lietuvos valstybeje? Jei tai tesis, po 30-50 metu Lietuvos neliks, gal tik pavadinimas.

Galerijos

Daugiau straipsnių