G. Nausėda: galimybių pasas vaikams kelia klausimų

Grįžti į straipsnį

Pil.

Pil. portretas
Idijote tave žmonės rinko kad jiems Lietuvai dirbtum o ne miegotum ir vynelį gertum.Jam tik dabar kelią abejonių, jo iš vis neturi būti ir negali būti parduotuvėse ar kitose susibūrimo vietose reikalaujama suaugusių .O vaikus neturi teisės skiepyti be tėvų sutikimo oir jokių pasų ir jiems neturi būti. Nežino turbūt Konstitucijos kad ivede privalomus kažkokius skiepų atžymos knygas.

Alina

Alina portretas
Ar pagalvojam apie to popiergalio pavadidima ,50 metu viksciojau po maisto parduotuves ir turejau galimybe apsipirkti jei pinigine leido Tai dabar jei irturiu pinigu apsipirkti galimybe nera , KUR SVEIKAS PROTAS DEBYLAI VISKAS PRIE KO PRIKISA NAGUS PUPYTES APVIRSTA SUDINA PUSE I VIRSU .

O

O portretas
Tu nieko negali silpnas metrikose tau tuos iškrypelės ir ant galvos šiks o tuu tilėsi

Lietuvos pilietis

Lietuvos pilietis portretas
Gyvenu Norvegijoje. Vaikštau ir skraidau šalie viduje be jokių g.p. 2 mėnesius buvau ,Lietuvoje,pakraupau nuo visko. Turiu E uropinį kelionių pasą,tačiau iš principo juo nesinaudojau,lankiausi tik ten,kur diskriminuojančio dokumento nereikalavo. Tai mane žemino,kaip Lietuvos pilietį.

Nuomonė

Nuomonė portretas
Prezidentas turėtų pareikalaut visai panaikinti šalies viduje šį skaldantį visuomenę GP. TOKS DOKUMENTAS TURI BŪTI NAUDOJAMAS TIK KELIONĖSE Į KITAS VALSTYBES.

Neapsisprendžia kam įtikti

Neapsisprendžia kam įtikti portretas
Besiskiepijantiems ar antivakseriams ir neidomu jam moslas, svarbu basi rėksniai, kuriem svarbu, kad vaikuciai po akropolius badziotųsi

Kikis

Kikis  portretas
9-10 metų berniukas liepė perduoti klausimus, o vėliau atsiskaityti.

susirinko basi buduliai

susirinko basi buduliai portretas
Gaila jų vaikų. Gaila ir Lietuvos dėl tokio bekiaušio prezidento.

Augis

Augis portretas
Ateis laikas kada kai kuriems veikėjams pispasiai bus sukišti į šilumos visų akivaizdoje!

Jonai, Jonai

Jonai, Jonai portretas
koks tau pasas reikalingas, kuom jis geresnis už mūsiškį, kokiame krašte tavo pageidaujamas pasas naudojamas ir iš viso ar tau vaikų sveikata rūpi?

VIDMANTAS

VIDMANTAS portretas
mano nuomone - tai plevėsiškos Prezidento kalbos. KUR GERBIAMO PREZIDENTO STUBURAS, jei taip reaguojama į kiekvienos bobutės - antivakserės pirstelėjimą .

Tikrai

Tikrai portretas
pagarba Prezidentui!

Anonimas

Anonimas portretas
Visa musu vadzia tik ta ir daro kad destabilizuoja padeti Lietuvoje. Pasai, skiepai ,keliami mokesciai , ka dar sugalvos avinam sutramdyti. Prezidenta tikrai turetu pareiksti nepasitikejima tokia valdzia, bet jis tik grazus, gyvenantis geroveje ponulis

JONAS

JONAS portretas
NELISKITE PRIE MŪSŲ VAIKU SU ,,GYVULIU '' PASAIS

pons nauseda

pons nauseda portretas
geriau ziurek kokius cirkus tavo urm ministras krecia... vien milijardiniai nuostoliai...

Arvys

Arvys  portretas
Basi kamikadzes apie vaikus visai negalvoja, o tik bando kelti sumaištį. Nuo durnumo vaistų nėra, tik gaila vaikų kurie turi tokius tėvus...

hm

hm portretas
na bet jeigu žmones įtikina tik artimojo mirtis, tai iš kur tiek prievartinio rūpesčio?? leiskit žmonėms rinktis. Arba įsitikins ir pasiskiepys, arba šimonytės šikna degs...

Pilietis

Pilietis portretas
Paleido vakserius valkiotis be kaukių ir sergamumas šovė į viršų.Įsakė vakseriams nešioti kaukes,sergamumas krito.Kasdien pranešama apie pilnai vakcinuotų ir dalinai vakcinuotų mirtis.Nevakcinuotų skaičiaus nėra.Artimoje aplinkoje po antros vakcinos dozės,vienas po kito,mirė pora,kurie gretutinėmis ligomis nesiskundė,abu buvo virš 60 ir gyveno aktyvų gyvenimą.Po antros dozės skundėsi ženkliai suprastėjusia sveikata(temperatūra, silpnumas,šokinėjantis kraujospūdis, širdies permušimai).Iš daktarų gavo atsakymą,kad apsipras su tokia savijauta.Dviejų savaičių bėgyje abu mirė,"širdis sustojo".

Anonimas

Anonimas portretas
liūdna, nes tie basi betvarkininkai klykia garsiau už kitus, o kas garsiau klykia, deja, dažniausiai ir būna išgirstas.

Vargšė Lietuva

Vargšė Lietuva portretas
Kiek su tuo narcizu dar vargsime

Ieva

Ieva portretas
Aplamai iki 18 metu nereikia tų pasų vaikams nes bet kokiu atveju tėvai už vaikus atsakingi iki 18 metu nes is tėvų pinigų vaikai gyvena. Nes apsurdas dabar net batų negalima nueiti nupirkti vaikui. Reiškia jeigu vaikas ne paskiepita tai gali basi vaikščioti ir nuogi.

AnI nuomonė.

AnI nuomonė. portretas
Prezidente ,nemanau ,kad čia Šimonytės sprendimas. Čia siūlo ekspertai ,mokslininkai sukurti prie sveikatos ministerijos. Ir pandemija ne tik Lietuvoje , o visame pasaulyje. O tuos viduramžių mąstytojus ,kiršintojus ,jų vaikus paskiepyti pirmiausia. Giminaitė pusmetis atgal paskiepijo savo dukrą ir nenumirė ir nereikia jokiu testų. O tokių kvailių ,nevertinančiu mokslo yra visame pasaulyje pakol kas iš jų artimų nemiršta. Tada ir ateina supratimas.

Anonimui Pydarui

Anonimui Pydarui portretas
"Gerovės valstybės" baudžiauninkai keliais eis, kad ir penkta ar dešimta. Juk yra buki...

Karys

Karys portretas
Tau tik klausimų kelia verbliudas.

Jonis

Jonis portretas
Jūsų nuomonė ņeteisinga,bet jūs turbūt konservatorė.

Judita

Judita portretas
12 metų anūkė ir visa mūsų šeima turim galimybių pasus ir mūsų tai nežemina. Paprasčiausia lankomės tik ten kur šie g. pasai reikalingi, nes ten kur nereikalingi, tai niekas nesisaugo ir jokių atstumų nežiūri, ten lankos, kurie save laiko už visus protingesniais. Mes už pasus ir tvarką.

Jons

Jons portretas
Galimybių pasas ne pandemijos valdymo priemonė. o žmonių VALDYMO, žeminimo, trypimo priemonė. Antikonstitucinė. Nes joks šikpasis nepripažįstamas įstatymais kaip dokumentas. Negali būti jokios prievartos skiepytis marmalu, kuris ne vakcina, o kažkokie neregistruoti eksperimentiniai vaistai. Prievartiniai testai taipogi antikonstitucinė veikla

Galerijos

Daugiau straipsnių