G. Nausėda: investicijos į gynybą Lietuvai ne užgaida, o būtinybė

Grįžti į straipsnį

varnas

varnas portretas
negaliu suprasti lietuvos geroves , pagal nausedos posaki, vėl gudrybę sukišo pilna skrinia nesamoniu, pagal gynyba , 2,5, [procento iš vargano runkelio, rodos mes nesuprantame ką taip reiškia tie mūsų mokėsčiu mokėtoju pinigai, kiaurai siena kišami, ir vis tas pats makaronu kabinimas liaudžiai rusas puola kada mes pradėsime vertinti, kaiminus ir nepilsime žybalo ugniai kurti, ponas juk geriau būtų kad žiūrėtum savu namu kiema, kad žmonių pragyvenimo lygis kiltu, o ne eitu už nieka, o kas toliau mes seniai žinome koki vaidmeni turėjome po kario metais ir , nereikia pasaku, neskurdinkime liaudies savo bajeriais, mums nereikia jokio karo ir fokusu, nusibodo, viena gasdino o dabar antras ir ta pačia plokštelę groja, rupinkis savo liaudim, o kada mes gyvensime geriau taip sugebėsime savę apginti, užtenka , nusileisk ant žemes ponas ,,

militaristui-psichopatui nuosėdai

militaristui-psichopatui nuosėdai portretas
gražių paveiksliukų galerija: liaudiesmenas.livejournal.com

,,,

,,, portretas
Chm: "G. Nausėda: investicijos į gynybą Lietuvai ne užgaida, o būtinybė" - kalbi apie JAV šantažą?.. :s

Busimasis prezidentas

Busimasis prezidentas portretas
Ir as suda malsiu is tribunu...

ALGIS

ALGIS portretas
GALI TEKTI ARMIJĄ GINTI NUO SAVOS , I Š A L K U S I O S TAUTOS .

šulcas

šulcas portretas
kažkodėl Vokietija ruošiasi mokėti palaipsniui ir iki 2040 metų pasiekti 2 procentus.O kur gyvenimas geresnis aiškinti nereikia

KIEK REIKIA TURĖTI PROTO?...

KIEK REIKIA TURĖTI PROTO?... portretas
Negi Nausėda nesupranta, kad konflikto atveju, jokie šūdini ginklai iš Amerikos nepadės. Ne apie tai ištisai kalba Nausėda. Reikia viską daryti, kad to konflikto neįvyktų, o ne loti pirmai progai pasitaikius ir toliau kurstyti karą Europoje, remiant nacionalistinę Ukrainą ir vykdant JAV banditų reikalavimus. Vokietija, Prancūzija ir dar eilė protaujančių šalių vadovai jau suka ienas Rusijos link. Nausėda toliau laižo užpakalį JAV banditams.

Akivaizdu kad

Akivaizdu kad portretas
Tai duoklė JAV ir nieko bendro su gynyba neturi. Lietuva valdantis režimas nori ramiai gyventi todėl privalu tarnauti JAV.

Susikrimtęs

Susikrimtęs portretas
Tikėjau, kad baigsis dešimtmečio isterija "rusai puola". Deja, tai vyksta gal dar garsiau. Prezidente, gal gali žmonių kalba paaiškinti, ar jau toks didelis skirtumas bus Rusijai puolant- ar mes turėsime tris, ar dešimt tankų prieš jų 10 000. Ar pakelsime į orą du, ar dešimt sraigtasparnių prieš 1000 naikintuvų. Pagaliau ar prieš 1000000 karių išstatysime 5000 ar 10000- skirtumas mažas. Bet jei turėsime daugumą žmonių, patenkintų tvarka valstybėje ir pasiryžusių savanoriškai ginti valstybę- atkirtis bus rimtas. Net jei vyriausi vadai per upelį pabėgs...

Kazimyras

Kazimyras portretas
Tiesiuog vemti norisi isgirdus visas vapaliuones del rusu gresmes.Darykite ka reikia ginybai bet baikite garbinti ta Rusija ir drebinti kinkas,kokia atrodo galinga Lietuvos elitui.Kur jusu lietuviai savigarba nustokit verkslenti del tu rusu gresmiu.

nebūkime pionieriai, alindami SAVE,

nebūkime  pionieriai, alindami SAVE, portretas
tokia LAIKYSENA primena beprasmį s o c l e n k t y n i a v i m ą- skriaudžiant s a v o SKURDE gyvenančius žmones. Manau, ES vedančios valstybės v i s a d a MUS v a r g š u s supras, jeigu mes menka dalelyte atsiliktume nuo ES vidurkio. Norėtūsi , kad visa tai SUPRASTŲ-- Lietuvos VADOVAI.

G.

G. portretas
Manau būtinybė yra mažinti lietuvių emigravimą iš Lietuvos, nes tuoj nebus ką ginti išskyrus pamažu gausėjančius atvykėlius.

manau

manau portretas
Vertimas į žmonių kalbą - "patriotams" vogti iš tautos ne užgaida, o būtinybė.

Galerijos

Daugiau straipsnių