G. Nausėda įsitikinęs: S. Cichanouskajos vaizdo įrašai daryti ne laisva valia

Grįžti į straipsnį

Janina

Janina portretas
Visos šiukšles į Lietuva,mūsų besmegeniai politikai ir prezidentas priglaus,o mes išlaikisim juos.Matyt kad ne smegenis galvoj o pjukles.

šiaip

šiaip portretas
Kaip suprantu,baltarusių dalis jaunimo nori gyvent taip kaip ukrainiečiai-be pramonės,be darbųmedicin mokama,gal nori braškes Lenkijoje skinti?

Ką gi

Ką gi portretas
tenka pripažinti kad Lukašenka protestuotojus presuoja žiauriai, bet iš kitos pusės tų protestuotojų nebūtų, jeigu Kažkas nefinansuotų kaip kad kažkada Ukrainos Maidano. Nepatenkintų kad išrinko ne tą visada yra. Deja, nieko nebus. Batka ne tik visus uždubasins bet ir ,,aktyvistus" taip nudaigos, kad niekas nežinos nei kur jie, nei kas jiems nutiko. Išnyks be pėdsako. Kaip kad ankstesnė opozicija... O Lietuvos ,,herojams" iš tvarto ir iš kitų pašalių, iš kur jie išlenda artėjant rinkimams, REIKIA UŽČIAUPT SNUKIUS. Jie neturi jokios moralinės teisės lot ant kaimyno kai patys sėdi sude: ir guminėm kulkom į savo piliečius šaudė, ir bado akcijos palapines prie daukantynės per naktį nušlavė, ir Pleckį be priežasties 2 metus kalino. Jau nekalbant kad Venckienę, Lietuvos pilietę, Seimo narę (!) ir teisėją (!) leido iškrypėlių klanui naikint...

Vladas

Vladas portretas
Tai ko čia buriate iš kavos tirščių ir klaidinate visuomenę?Taigi ta veikėja-,,prezidentė" yra Lietuvoje ir jos gyvai paklauskite gerb. prezidente.

o as sveiko proto

o as sveiko proto portretas
tikiu kad ji tai padare sava valia, nes pati issigando to ka padare savo saliai, ji tapo isdavike ,ir nusikaltele

o tai nuoseda

o tai nuoseda portretas
nesugeba tiesiogiai jo to paklausti, jam idomiau but tik ''isitikinusiu'', nes bijo tiesos , kuri gali buti visai kita nei isitikinimas

jeigu

jeigu portretas
/ponas/ liepia tai galima ir isitykint?...

Balarusiu OMONas labai drasus, kai

Balarusiu OMONas labai drasus, kai portretas
reikia gulincias moteris i galva paspardyti. Video yra internnete.

Kęstas

Kęstas portretas
PREZIDENTE,PAREMKITE SAVO ĮSITIKINIMUS FAKTAIS.NEBURKITE IŠ KAVOS TIRŠČIŲ.

Anonimas

Anonimas portretas
mums p.o.c.h.u.i tavi isitikinimai. Kur irodymai ir faktai. Maziau naudok kokaino, pri.e.-.d.u.r.n.i.a.u.

Anonimas

Anonimas portretas
Filmuotoje medziagoje matosi kas kaltas, patys puola ir gauna i kakta

TAIP

TAIP portretas
Čia Lietuva- čia lietūs lyja.Joks sveiko proto žmogus nepatikės, kad Kedžiai ir Venckai išgalvojo pedofiliją, bet čia juk ne užsienio politika ir parodyti filmuotą medžiagą kaip mūsų policija " išgelbėjo" Deimantę VISI IKI VIENO BIJO. Tai gal PREZIDENTE pirmiau išsišluokite savo tvartelį.

Tame video skaite pranesima lyg teroristu ikaite

Tame video skaite pranesima lyg teroristu ikaite portretas
Kas, beje, arti tiesos, jei gudijos milicininkai savo zmones, praeivius primusineja.

KAUNIETĖ

KAUNIETĖ portretas
Kaip jautriai rūpinasi ponas prezidentas G.Nausėda Baltarusijos politike, o kai reikia pasirūpinti Lietuvos politike N. Venckiene ir bejėgia Lietuvos piliete Deimante Kedyte, ponas krūmuose.Gal ponui reikėtų nors telefonu pasikalbėti su D.Kedyte ir informuoti Lietuvos visuomenę kur policija, vadovaujama Skvernelio padėjo mergaitę ir kaip ji, LIETUVOS PILIETĖ šiandien jaučiasi.

Anonimas

Anonimas portretas
Sorosas uostui padės

Anonimas

Anonimas portretas
Arba korona arba baltaruske boba

man

man portretas
nelabai svarbi Baltarusija ir jos vidaus reikalai, bet kas liečia mus, tai manau jai batka susitvarkys su neramumais, tai iš karto iš Klaipėdos uosto perkels savo krovinių vežimą kitur, o kitu atveju, jai valdžią perims kiti, ir AE pradės veikti, ar dar kas nors rūpinsis saugumo reikalais, taigi visaip nieko gero

Anonimas

Anonimas portretas
Zajabala jau ta boba visur

Taigi

Taigi portretas
Prezidentui vadovauja konservatorių patarėjai, nes prezidentas neturi savo nuomonės

Pilietis

Pilietis portretas
Iš Nausėdos asmeninės sąskaitos bus išlaikoma Ukrainos ,švepluojanti mafijos boba???

Pol.

Pol. portretas
Matosi Ukrainoje atvežti žmonės pritesto akcijai , vietiniai net nustebe žiūri i minią ir nesupranta kas dedasi.Užtenka Lietuvai kištis ne i savo reikalus !!!! Kiek sumokėjo JAV ???

Kas kam neaišku

Kas kam neaišku portretas
Pas ožį tvarte raskladūškę pastatė, ir nakvoja

dar viena

dar viena portretas
išlaikytinė ant sprando Lietuvos mokesčių mokėtojams, kodėl ne briuselin važiavo, o į Lietuvą......????

kas dave mums teise --mazumai !! pirshti savo nuomone???

kas dave mums teise  --mazumai !! pirshti savo nuomone??? portretas
Kvailyste,,visas tas verkiantis teatras. Jeigu ir kazinkam nepatinka ,kad bulbanosas batka vel laimejo baltarusiu balsu dauguma rinkimus,tai kodel kita tauta gali nurodineti ,kad turi buti ,kokia Cichanovskaja ,at dar koks pilypas is kanapiu??? [as ir nemegstu to laptiozniko ,bet gerbkime baltarusiu tautos [80% !!] apsisprendima ] .beveik visa tauta 80% patenkinta savo gyvenimu ;tai kodel mes [as!] galime jiems "diriguoti???" juk ne 8% ,o 80%..Geda ,taip kvailai kirshinti svetima tauta.

nordland

nordland portretas
turime kvaila prezidenta, nesugebanti to nuslepti :(

Nuomonė

Nuomonė portretas
Palikit tą moterį ramybėje, galimai ji net nesuvokė kur ji stumiama. Eilinė moterėlė, tikriausiai puikus žmogus, neturintis jokios politinės patirties , įstumiama į tokią klampynę. Ne jos pečiams ši našta, paglobokim ir palikim ją ramybėje, vaikams reikia motinos. Kokios negailestingos jėgos pasirinko tokią gležną auką.

Anonimas

Anonimas portretas
Tokie Prezidento teiginiai turi būti įrodyti faktais. Šiaip papliurpti galiu ir aš, nusenęs pensininkas. Tikiu, kad galimai ji tai parašė prispausta aplinkybių, bet Prezidentui tikėti maža, reikia kloti konkrečius faktus.

> nuomone

> nuomone portretas
kada tokie ura patriotai baiks svaigti ir nesamones tauzyti ne piniguose laime o laime kad esi laisvas mes jau ta praejom mus komunistai tokiais lozungais sere o dabar vel ta pati demagogija kisama

Anonimas

Anonimas portretas
O kas ta Cichanouskaja ? Iš kur čia tokia reptilija atsirado ?

Sabas2

Sabas2 portretas
Lukašenka - REPTILOIDAS>

O bl

O bl portretas
Tai va kur stankunaite dingo.baltarusojoj varda pasikeitus gyvena.zjbs grizo i Lt va db tai dziaugsimes

Debiloidas

Debiloidas portretas
Kaip visada Lietuva kisasi kur jai nereik.koks kieno reikalas kas toj baltarusijoj vyksta.eina jie naaaa

ir

ir portretas
Kas toliau,atsivezem,davem apsauga,o vyras jos tai sedi,ir ko gero ilgai sedes,batka ja isleido,palydejo,kad neduok dieve nebutu bedos,ji gi jam nesvarbi,tai tik 37 metu jauna moteris,mama,zmona,ka toliau darysim,atgal batka jos niekad nepriims,visi patriuksmaus ir pamirs,o ji,kaip su ja

manau

manau portretas
Brangūs ponai, - nepavyks jums iš Cichanouskajos išpūsti politiko ir opozicijos lyderio, ne tokio būdo ji žmogus. Tai paprasta , gal būt gera moteris. Vaizdo įraše tai pasimetusi ir išsigandusi moteris, matyt tik dabar supratusi į kokią bėda jį papuolė.

Nuomonė.

Nuomonė. portretas
Paleckiukas turi sėdėti iki gyvos galvos.Jis ne tik šnipinėjo,bet kūrė sąmokslo teorijas,kad mes patys šaudėme į savus.Tokiems pasigailėjimo nėra.

Nuomonė.MANO.

Nuomonė.MANO. portretas
Paskaičius komentarus įvairiuose portaluose matosi,kad Kremliaus paršų daug yra.Jie mato tik save..Bus uostas užblokuotas ,bus tas ar anas.Ne piniguose laimė.Laimė ,kad esi laisvas.Jei taip rašytum Talino laikas dingtum amžiams Kremliaus parše. O Latvija gali ir ES užblokuoti jei ji išvien su Putinu ir Lukošenka.Net Lukošenkos sūnus prieš tėva.Palaiko opozicija .Lukošenkos žodžiai. Laikykitės Rusijos ir Baltarusijos žmonės.Siekite laisvės.Ir neklausykite tu čia pezančių.Jie nematė koksnyra blogas gyvenimas.Jie negyveno po karo.Jie ,jie,jie..samokslų kūrėjai.Prezidentas šaunuolis.

o

o portretas
pati teisingiausia nuomone apie si sukurta politbardaka tai VZemaicio jis kaip tikras TBlinda rezia tiesa i akis ir matosi musu pajacam nepatiko nes vsd gavo nurodyma pagasdinti uz nuomone uz kuria paleckiukas buvo supakuotas stai tau ir sorosinis demon kratinys su visom /kiskio/ pasekmem?...

> Pranas Pričkus

>  Pranas Pričkus portretas
Tu, Kremliaus parše, sadomazochistas? Jei ne, tai kokio velnio kankiniesi Lietuvoje?

Pranas Pričkus

Pranas Pričkus portretas
Gerbiamas Nausėda, o Jūs nenorėtumėt pasikalbėti nors telefonu su manimi, būtų tik 1 klausimas: ar Jūs puošiate krūtines apdovanojimais KGBistams savo valia? Dirbau MVD sistemoje žinau ką kalbu. Mano tel. 8 662 33770.

Pranas Pričkus

Pranas Pričkus portretas
Mes taip pat kovojome už demokratiją, o ką išsikovojom? Banditinę nusikalstamą gaidjurginę, atsiprašau gryblandsberginę gaują, kuri plėšikauja lyg šiol? Dėrmokratiją.

Ponas Nausėda

Ponas Nausėda portretas
Klausimas ponui Nausėdai : ar tiesa, kad Tichanovskają iš Minsko į Vilnių atvežė Lietuvos ambasados mašina?

Nuomone

Nuomone portretas
Man tai ji i Stankunaite panasi..

STOP kroviniams per Klaipedos uostus

STOP kroviniams per Klaipedos uostus portretas
butinai atkirsti komunistu valdoma Baltarusijos chunta nuo pinigu.Visi kroviniai turi buti sustabdyti per Klaipedos uostus,tai maitinama Baltarusijos chunta.Baltarusijos jaunimas kovoja uz laisve ir demokratija uz savo ateiti,o Lietuvos prichvatizatoriai komuniagos nuo 1991m pavoge uostus ir krantines tai dabar turi nutraukti visus rysius su senaisiais komunistais Baltarusijoje.STOP pinigu srautams!

Štai ir viskas

Štai ir viskas portretas
Gerai surežisuotas spektaklis baigėsi,scenos užuolaidos nusileido,lėlės nuneštos į užkulisius.Kai kas beskubėdamas pademonstruoti išmanantis politikos režisūrą,suprato,kad vakar praleido progą patylėti ir visai be reikalo kvietė Didžiąją Europą į sankcijų karą prieš savo artimiausią kaimyną.Vienintelis,kuris,atrodo, daug ką supranta,nenusikalba ir diplomatiškai reiškia mintis tai urm vadovas.Na nieko nuostabaus-su tokia diplomatine patirtimi Lietuvoje,net vienos rankos pirštų per daug,kad suskaičiuoti.

Įsitikinęs

Įsitikinęs portretas
Ale kaip kokia bulbašė stojo ewro iškrypėlių pusėn- staigiai ėmė palaikyt net (ale) prezidentas, bet kai reikia kokiam varguoliui kažką įrodyt- kryžiaus keliai. Nebandykit su manimi ginčytis, tik grįžau iš supistos teisėvartos

pritariu

pritariu portretas
Aš įsitikinęs, įvedus eurą niekas nepabrangs ,

Čiubaka

Čiubaka portretas
Kaip jinai Lietuvon pateko? Jei be vizos, tai turi sėdėt perbėgėlių centre Rūkloj arba Pabradėj

siaip

siaip portretas
tai nieko nauja Lietuvos propagandistai nesugeba sugalvoti scenarijus tas pats is pradziu protestuotojai neaisku is kur ir zinom kas juos finansuoja paskui suklastoti rinkimai kur skirtumas tarp pretendentu ne keli procentai bet kartai pakui kai nieko neisejo skelbiama apie suklastotus rinkimus pretendentas pabega i vakarus palikdamas protestuotojus ir emigracijoje pasiskelbia prezidentu garsiai pritariant visokiems ura patriotams valio rinkimai laimeti Baltarusijos prezidentas dabar gaves politini prieglobsi bus islaikomas Lietuvos zmoniu

ANONIMAS

ANONIMAS portretas
O PATS KĄ DARAI LIETUVOJE?

Pertras

Pertras portretas
Ne Lietuvos reikalas kas dedasi Baltarusijoje.Šalies vadovai išspręs problemą.Nepumpuokite lietuviams kitos šalies problemų. Mafijos boba tegul rūpinasi mafijozai. Vieną kartą rašo Tichonovskaja,kita kartą Cochonovskaja,kokia teisinga ir kokios ji valstybes, neaišku. Pasamdyta už didelius pinigus tegul dirba, ne mūsų lietuvių reikalas.

Kol

Kol portretas
Štai ir pasirodė kas yra kas,o pasirodo mes neisrinkom savo prezidento o ji fiktyviai mums ibruko ,štai jis ir ne už Lietuvą tai jis ir išdavikas nes priėmė isdavike į mūsų lietuvele be mūsų žinios

Demokratija?

Demokratija? portretas
Paleskis 2 metai kalėjime be teismo,Masiulis greit 5 metai laisvas

To ;Taip

To ;Taip portretas
Kad ne laisva valia si moteris dare irasus 100%. KGB METODAI ZINOMI DAR NUO KARO LAIKU. O Tau ,taip, Noriu pasakyti ESI RUSKIO IR batkos Siknos kamstis

Nausėdai

Nausėdai portretas
Žadėjai su Baltarusija palaikyti gerus santykius ir pažėrei kritikos buvusiems prezidentams. O tai kaip čia dabar elgiesi? Dar kartą parodei, kad nusikalbėjai, taip kaip ir kad suformavai tokią stiprią savo komandą, kur tokios neturėjo buvę prezidentai.

Pas baltą daug serga...

Pas baltą daug serga... portretas
Ar patikrino šitą heroję nuo koronos ....

gaila

gaila portretas
viktoriukas su grauziniene tyli juk tokie /dosnus/ buvo ledais ir saldaini/ais lijo gal priimtu suselptu ?

o

o portretas
kom AS tai pats logiskiausias ir pritariu nes gavo gerai babkiu ir kad nereiketu dalintis dejo i/ skudurus tai prezidente gal ir porosenka pri/imsi juk irgi nuskriaustas?...

taip

taip portretas
nebukit politpajacais ir netarnaukit globalistam o palaikykime draugiskus santykius su kaimynais o uz batka balsavo tauta suprasdama vakaru spec t gresme kuria mes jau tempiame tik pris iplakeliu tas neliecia nes jie jau siandien gyvena geroves saly setono gleby likusiems palikdami egzistencija ir AA

o

o  portretas
Paklausti ar negali,juk mes jos sargai gal pasakys

As

As portretas
Jei lindo į ši žaidimą , sukėlė žmones tai jau bent reikėjo eiti iki galo ! O nepabrukus uodega bėgti iš šalies , kur mano manymu jos viriausybe nebutu lietus , kad neuzsitraukti nemalonės ! O bėgo ji nuo tautiečių , kuriuos paliko , nes tai buvo tik žaidimas , blogeris ir tiek ,kuris už juokius žodžius ne atsako! Ir vyrą cypeja paliko !! Tikra emancipuota ir nepriklausoma moteris !!

jo

jo portretas
LT politpropaganda išskrido iš logikos rėmų. Tai taikus , neginkluotas ir demokratiškas skustagalvis žuvo - susisprogdino demonstracijoje Minske mesdamas nekaltą savadarbį užtaisą į pareigūnus, tai "persekiojamai" dolerinei vištai gresia pavojus, nors patys baltarusių pareigūnai ją su šeima palydėjo iki USA pabalio kolonijos durų ir leido laisvai išvykti iš šalies :)

Seimas

Seimas portretas
Koncervatoriai organizuoja rytoj neeilinį Seimo posėdį, kad tą Tichopomešanają, pripažintų išrinktaja Baltarusijos prezidente! Ne Baltarusijos ltauta, o koncervatorių sekcija Seime už kaimyninę tautą priims sprendimus! Gal atsitokėkime!

Pilnas nusikalbėjimas

Pilnas nusikalbėjimas portretas
Tai kaip ji galėjo antradienį daryti kreipimąsi į Baltarusijos liaudį,jeigu ji,kaip Linkevičius teigia,naktį atvyko į Lietuvą ir 14 val.žiniose Linkevičius patvirtino,kad ji dar ilsisi.Tai ką jūs žurnalistai paistote?

fdfdfd

fdfdfd portretas
o kodel LT valdzia kisasi?/ koks ju reikalas...niekaip nesuvokiama..ir dar prieglobsi susiktiems korona virusams suteiks...ar cia durnynas koks ar normali salis niekaip nesuvokiama

Man neįdomūs įsitikinimai

Man neįdomūs įsitikinimai  portretas
man norisi žinoti tikslią info , pone prezidente . Moteris kaip skelbiama yra Lietuvoje su vaikais , saugi . Manau galėtų pati pasakyti , nes tos prielaidos ir šūkiai jau neveža .

Galerijos

Daugiau straipsnių