G. Nausėda įvertino Vyriausybės darbą: daug ką buvo galima padaryti geriau

Grįžti į straipsnį

Vištos walmora \\\\\.../////

Vištos walmora   \\\\\...///// portretas
Ar Lietuvai reikalingas prezidentas ???,jei taip,spaudžiam ŽALIĄ.

>yra..

>yra.. portretas
Tai gal nori kad tas cirkininkas Anūkas ateitų į prezidentus?:D) Tai būtų linksma - baisu net pagalvot ką tas pridurkas gal pridirbt. Gitanas nors laiks nuo laiko kažka gero pagamina o tas tai nedouk Dieve

yra kaip yra..

yra kaip yra.. portretas
Liūdna darosi beskaitant, kai akivaizdžiai matosi asmeniškumai, susireikšminęs ponas. Tikiuosi nekandidatuos antrą kartą, o jei ir taip, tada tauta įvertins ir prezidento darbus bei pažadus.

Ponas

Ponas  portretas
irgi galėjo padaryti geriau-nepraleisti kvailio Broilerio i užsienio ministrus. Dabar gal kartu su juo dengs nuostolius atneštus Valstybei dėl baltarusiškų krovinių praradimo ir Druskininkų sanatorijos sunaikinimo?

Pašalietis

Pašalietis portretas
Palinkėčiau vyriausybei ir Seime valdančiųjų daugumai pagarbiai bendradarbiauti su Prezidentūra ir atsisakytiperteklinės retorikos . Poną Prezidentą išsirinko Tauta. Ir Prezidentas tinkamai atstovauja šalį Vadovų forumuose. Yra pakankamai kompetetingas . Kai kurie Seimo Pirmininkai nesupranta, kad tai kenkia šaljes įvaizdžiui ir kiršina visuomenę. Tokie " Maršai" gali atsiliepti ateinančiuose rinkimuose. Ar negalvojama alie ateitį? Dažnai paorasti ūmonės būna išmintingesni už išrinktuosius. Gal reukėtų geriau suvokti ko reikia žmonėms ir teisingai susidėlioti prjoritetus. Santarvės ir teisingų sprendimų , kurie kurtų žmonių gerovę!

df

df portretas
Geriau jau būtų Skvernelis negu šitas nykus be...šis ,mamyčiukas. Pilnas ambicijų apie Tautos gerovę ir kritikos ,bet prisidirbusį , susiekimo ministrą net iš posto nesugebėjo iškrapštyt .Piaro specialistų išstumtas į reitingo viršūnes žaidė su žmonių jausmais tai jo mamytė ,tai berniukas ar gerovės valstybė ....Liaudis balsavo ne už jį ,o prieš Šimonyte , o turint realų max 30proc.tautos palaikymą toli su grožiu nenuvažiuos.

Koziol \\\\\.../////

Koziol   \\\\\...///// portretas
Oi spaudžia prie grindų,oi spaudžia brutalus "prezidentas" Gitaną.Jei jis palankiai vertina armonikytę,tai tik jos 'darbų' ir veiksmų vertas pats.Tokio kaip prezidentas LT neturi,turi tik algos gavėją ir kitų negatyvios nuomonės pritarėją.Apmaudu.

Lietuviams reikejo NEMIEGOTI 30METU.IR VAIDINTI

Lietuviams reikejo NEMIEGOTI 30METU.IR VAIDINTI portretas
KAD PINIGU TURIM, JEI KAIMYNAS NETURI, TAI JIS DURNAS. ATEJO KORONE IR VISIEMS PARODE, KAS IVYKO. LIETUVIAI NEDRAUGISKA TAUTA MAN GERAI, O JUS GYVENKIT, KAIP NORIT. NORIT GERKIT, NARKOTIKUS VARTOKIT, PALEISTUVAUKIT. DARYKIT KA NORIT, O MAN GERAI

Vištos walmora \\\\\.../////

Vištos walmora   \\\\\...///// portretas
Kas už tai,kad esama vyriausybė nedelsiant ATSISTATYDINTŲ,spaudžiam ŽALIĄ.

\\\\\.../////

\\\\\...///// portretas
Pagaliau prabudo iš letargo miego,tik ar ilgam ?.Ką iš karto nebuvo matyti,kas prasimušė į valdžią ir kam dirba.

Nychia

Nychia portretas
Valdzia atitinka tauta! Galetu ir prezidentas nudirbti kazka naudingo zmonems, o nevaizduoti dirbanti.

Kas ta vyriausybė?

Kas ta vyriausybė? portretas
Naujoji kairė. Komuna.

Anonimas

Anonimas portretas
AR JUMS DAR NEAIŠKU KA TAS BANKOMATAS VAPSI IR KAS JIS TOKS SURINKES GRIAUTI IŠVOGTI NAIKINTI LIETUVA KOMANDA NEVYKĖLIUI DAR VAPSI KAIP JIS AUKŠTAI VERTINA ARMONAITE BERESNEVIČIU PIŠ TAI TIKRA NELAIMĖ LIETUVAI PO NELAIMĖS KGB GRYBĖS KAŽIN AR ATSITIESIM AR IŠGELBĖSIM SAVO VAIKUS

KĄ GALI VERTINT , KAI

KĄ GALI VERTINT , KAI portretas
Pats dažniau susimauni , negu ką konkretaus nuveiki...

Galerijos

Daugiau straipsnių